HrabriceSve je to normalno, razna krvaruckanja, smeđarenja, ne brini, može bit ozljeda dok stavljaš utriće, smećkasto znači stara krv, može bit od implantacije koja se dogodila danima prije i sl. Uradi sutra test mila! Cure koje imaju transfer blastice već prave test 4dnt. 😅
Nada88 ma i ja sam takva, svaki put si kažem idem, pa kako Bog da, a onda se krenem stresirati, jednostavno mi je to prevažno. E sad, zašto mi je prevažno? Jer mislim da MORAM imati dijete. Moje misli mi uzrokuju neg. emocije… Ta poznanica je smatrala da ne mora imati dijete, već bi joj to bilo jako fora. I eto gac. 🌝 Ima tisuće knjiga o tome kako mijenjati sebe, ali nije poanta da se preziremo i mijenjamo dijelove nas koji nam se ne sviđaju, već da ih osvijestimo i prihvatimo. Osvijestim, ali nikako da prihvatim da sam takva i ciao. Ključ je u prihvaćanju.
A jesi me nasmijala s ovim 4dnt! 😂😂😂😂😂 Evo kupili gravignost ultra ( x 2..nek se nade 😂😂😂) , očitava već od 10 mlUI pa će valjda pokazat nesto..Sutra nam je 9dnt pa sam mislila ujutro pišnut
JA: 33 g, endometrioza
MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️
Hrabrice ma ne brini za tu zilicu, mislim da je to od implantacije nusprodukt. Samo skireno sutra popiki taj test da slavimo novi plus s tobom!
Nikita da je meni mozak od te tvoje mrtve hladne.
Blacky i cure koje puse... Ja sam uzasno protiv pusenja i hvala bogu muz ne pusi niti velika vecina naseg drustva. No moja mama pusi ne puno al eto. Ona je pusila i u pocetku trudnoce samnom dok nije jos znala da je trudna je bas dosta pusila, kasnije smanjila po sistemu ne naglo pristat sto su joj de savjetovali u ono vrijeme prakticki pušenje nije bilo takva frka. Rezultat toga je moja astma sto je većina lijecnika potvrdila kad su meni krenuli problemi sa disanjem. Ja i dan danas kad moja mama pusi ja njoj iducih sat vremena ne mogu doc blizu koliko se pocnem gusiti. Odlazak u disko za mene su bile nocne more u mladosti - svaki put skoro završila na hitnoj itd. Uglavnom facu moje mame necu jikad zaboraviti kad joj je jedan pulomolog rekao onako hladno u facu da sta se cudi da ja imam astmu tog intenziteta da je ona kriva. Imala sam 15 godina i taj pogleda njen necu nikad zaboraviti. Od onda je stvarno pazila, pusila je samo kad je znala da nece biti u mojoj blizini, no ja sam se cestih napadaja rijesila tek kad sam se odselila. Meni problem stvara samo sjediti kraj nekog pusaca. Da se razumimo ne mislim rec da ce tako i vasa djeca, ne daj boze, niti vas osudjujem niti moju mamu osudjujem. To je tako i s time moram ziviti al volim upozoriti pusace na taj problem jer nitko od njih ne zivi u vlastitom svijetu i da time ne utjece na okolinu, a posebno u trudnoci. Zato tko god moze nek prestane pusiti, a nije bas ni jeftino. Kad sam se zaposlila i zivila jos sa svojima iznenadila sam mamu na nacin da svaki put kad je kupila kutiju cigareta ja sam isti taj iznos stavila sa strane od svoje place. Za 5 mjeseci sam skupila za putovanje u Portugal od 10 dana uzivanja. Mama nije mogla vjerojati koju cifru baci u dim i onda je dosta smanjila, sad je na 3-4 na dan al opet nikako da prestane i bas cu joj ovu knjigu proslijediti.
Hrabrice vjerujem da će ti test sutra jasno pokazati imali li trudnoće. Ja ne bih uopće bacala novčiće na test, samo bih izvadila betu, ali to govori moje petogodišnje iskustvo zurenja u negativne testove. 😬
Vjeruj kad jednom ugledas plus na testu dodje ti da das 115 kn a ne 15😂😂😂
I ja sam mislila da nikad necu ugledati tu famoznu drugu crtu no kad ju konacno vidis dodje ti da uramis test🙄😂😂😂...
Nikita da da tako ti je to kod mene. I obicno asmaticarima se stanje u pubertetu poboljsa, meni se drasticno pogorsali i reagiram na sve od stresa, porasta hormona do alergija kojih imam hrpu. Vec su mi najavila da ce mi trudnoca biti tezak period al sam se pripremila na sve to i da se uz neka ogranicenja izdrzati. Inace nitko u obitelji nikad prije ni poslije nije imao astmu. I mama se strasno kaje zbog svega al bitno da drugi ne naprave te pogreške nije vrijedno nicijeg zdravlja. Stvar je i u duhanu nekad je bila eko proizvodnja, a danas ga se tretira sa svim i svacim Zato cigarete nekad i danas su ogromna razlika u kvaliteti tako da i to utjece.
Marijaiva slazem se s tobom. Jos cuvam svoj jedini napravljeni test sa plusicem iako je nesretno zavrsilo zao mi je da od ostalih neuspjeha nemam isto to vec samo nalaze od dr. To su mi male uspomene, sjecanja na tu neopisivu srecu bez obzira sto je kratko trajala. Meni iskreno jos uvijek nije dosadilo niti postalo opterecenje ono iscekivanje onih 2-3 minute buljenja u trakicu i gledanja pod svim mogucim svijetlima i polozajima trakicu da nije negdje ipak se zakamuflirala. I nema tih novaca kojih mi je zao za testove kojih sam se vec nakupovala, kad samo jedan plus i izbrisat ce mi to nezadovoljstvo na potroseno. Mm je reko ako zatrudnic ispisat ces svih 20 koje imas u ladici i onda cu ih bacat iz aviona. Al mi nismo normalni
Nikita da da tako ti je to kod mene. I obicno asmaticarima se stanje u pubertetu poboljsa, meni se drasticno pogorsali i reagiram na sve od stresa, porasta hormona do alergija kojih imam hrpu. Vec su mi najavila da ce mi trudnoca biti tezak period al sam se pripremila na sve to i da se uz neka ogranicenja izdrzati. Inace nitko u obitelji nikad prije ni poslije nije imao astmu. I mama se strasno kaje zbog svega al bitno da drugi ne naprave te pogreške nije vrijedno nicijeg zdravlja. Stvar je i u duhanu nekad je bila eko proizvodnja, a danas ga se tretira sa svim i svacim Zato cigarete nekad i danas su ogromna razlika u kvaliteti tako da i to utjece.
Marijaiva slazem se s tobom. Jos cuvam svoj jedini napravljeni test sa plusicem iako je nesretno zavrsilo zao mi je da od ostalih neuspjeha nemam isto to vec samo nalaze od dr. To su mi male uspomene, sjecanja na tu neopisivu srecu bez obzira sto je kratko trajala. Meni iskreno jos uvijek nije dosadilo niti postalo opterecenje ono iscekivanje onih 2-3 minute buljenja u trakicu i gledanja pod svim mogucim svijetlima i polozajima trakicu da nije negdje ipak se zakamuflirala. I nema tih novaca kojih mi je zao za testove kojih sam se vec nakupovala, kad samo jedan plus i izbrisat ce mi to nezadovoljstvo na potroseno. Mm je reko ako zatrudnic ispisat ces svih 20 koje imas u ladici i onda cu ih bacat iz aviona. Al mi nismo normalni
Hahaha ista si kao ja, ista... 😂😂😂
Kad sam prvi put u gledala sjenu Isla ga van nosit pa promatrala pod svim mogucim kutevima😂😂😂,
Nisam mogla vjerovat.. Iako sam imala 3 puta poz test opet cu ja njega piskit nakon feta😁🤣
Muz je rekao da je njemu vec muka od mog testiranja ali meni nije.. Lakse mi je to doma odraditi nego gledati betu 0...
Sortiraj odgovore
Najstariji