Pozdrav curke..
Cini mi se ca me Hani pitala sto cu.. sutra idem u zg na dogovor pa cu znati..
Nadovezala bi se za listu cekanja u vinogradskoj..
Je duga je i mora se cekati.. ali lista postoji iz razloga sto je odjel jako jako mali… malo ih i radi.. a i sto se tice punkcija u stimuliranom ne mogu odraditi vise od 6 punkcija dnevno jer toliko kreveta ima.. tj 5 je u sobi i imaju jos jedan posebno u slucaju da zatreba.. doktori rade i dolje na ginekologiji i gore.. ali i dalje ja nisam dozivjela da ne netko od njih gore bio neljubazan.. a sto se tice tog doktora sto kazu da natjera zenama suze… ne znam ja nisam dozivjela to… ok nisam najsretnija kada zapadnem kod njega malo je grub.. ali on je dobar doktor.. njegov je problem komunikacija jer ne prica.. sve ga moras pitati i mozda ce ti odgovoriti nesto na neki svoj nacin sa nekim tim svojim odbojnim stavom ali opet sve ovisi od zene kako ce to prihvatiti… ja ne mogu reci da nisam ljuta na njih ponekad sto mi mozda nisu dali neki drugi lijek nego su eksperimentirali sa dozama bemfole.. ali opet onda zapravo i je svaki put sve bolje bilo nije da su pogorsali situaciju.. i onda zapravo kad razmislim nisu oni svemogu.. ni oni niti i jedan drugi doktor da znaju kako ce koja od nas odreagirati.. jer sve se u sekundi moze okrenuti.. prosli put za pretrage bas taj kojeg zene ne vole mi je bez pogovora napisao preporuku.. isti taj me je i prvi put primio kada sam dosla gore i sve mi objasnio sto i kako ide.. ne znam vidjet ceno sto ce sutra biti.. dali ce mi pristati dati klomifem u prirodnom.. dali ce htjeti napisati sve preporuke za pretrage koje cu ga traziti.. a sto se tice pretraga ako i nece dati sve, za sad bolnicu necu mijenjati jer nitko mi ne garantira da ce mi druga blolnica dati..
Ajme nisi ti vidjela odjel punkcije na vv pa da vidis sto znaci mali prostor🙄😂😂
Ono tamo je strasno... No na vv nema opce anestezije kao u vinogradskoj..
No opet.. Kako se prije cekalo 7 mj. Sad 3..su povecani broj kreveta?
Ma nitko ne garantira..
I kad po trosis 4000 eura mozes ostati ravnog trbuha😪
Pozdrav curke..
Cini mi se ca me Hani pitala sto cu.. sutra idem u zg na dogovor pa cu znati..
Nadovezala bi se za listu cekanja u vinogradskoj..
Je duga je i mora se cekati.. ali lista postoji iz razloga sto je odjel jako jako mali… malo ih i radi.. a i sto se tice punkcija u stimuliranom ne mogu odraditi vise od 6 punkcija dnevno jer toliko kreveta ima.. tj 5 je u sobi i imaju jos jedan posebno u slucaju da zatreba.. doktori rade i dolje na ginekologiji i gore.. ali i dalje ja nisam dozivjela da ne netko od njih gore bio neljubazan.. a sto se tice tog doktora sto kazu da natjera zenama suze… ne znam ja nisam dozivjela to… ok nisam najsretnija kada zapadnem kod njega malo je grub.. ali on je dobar doktor.. njegov je problem komunikacija jer ne prica.. sve ga moras pitati i mozda ce ti odgovoriti nesto na neki svoj nacin sa nekim tim svojim odbojnim stavom ali opet sve ovisi od zene kako ce to prihvatiti… ja ne mogu reci da nisam ljuta na njih ponekad sto mi mozda nisu dali neki drugi lijek nego su eksperimentirali sa dozama bemfole.. ali opet onda zapravo i je svaki put sve bolje bilo nije da su pogorsali situaciju.. i onda zapravo kad razmislim nisu oni svemogu.. ni oni niti i jedan drugi doktor da znaju kako ce koja od nas odreagirati.. jer sve se u sekundi moze okrenuti.. prosli put za pretrage bas taj kojeg zene ne vole mi je bez pogovora napisao preporuku.. isti taj me je i prvi put primio kada sam dosla gore i sve mi objasnio sto i kako ide.. ne znam vidjet ceno sto ce sutra biti.. dali ce mi pristati dati klomifem u prirodnom.. dali ce htjeti napisati sve preporuke za pretrage koje cu ga traziti..
Ajme nisi ti vidjela odjel punkcije na vv pa da vidis sto znaci mali prostor🙄😂😂
Ono tamo je strasno… No na vv nema opce anestezije kao u vinogradskoj..
No opet.. Kako se prije cekalo 7 mj. Sad 3..su povecani broj kreveta?
Ma nitko ne garantira..
I kad po trosis 4000 eura mozes ostati ravnog trbuha😪
A ne znam samo kazem ono sto mislim zasto je tako... i definitino na onoliko zena koliko nas ima gore malo ih je... ja vjerujem da sa razlogom je kod njih lista cekanja.. ne vjerujem da su se oni eto samo tako sprdnuli i odlucili staviti listu... ali da i to sto kazes moze biti sve idealno pa da ne uspije a moze i sve krenuti nikako a ispasti svarseno.. na kraju krajeva sve se svodi na to da ce biti onako kako je zapisano..
Pa ne kaze ja da nema razloga da je tako, ja samo kazem curi iz Njemacke da bi se neugodno iznenadila da dodje kod nas. Ja cim sam presla s VV kod privatnika sam ostala trudna jer su promijenili cijelu postupak. Ne moje lijekove samo nego ono gdje je VV stekao, odradili su vadjenje sjemena kako treba. Ja ne kazem da zbog toga ta bolnica ne valja, ali u mom slucaju nisu nas znali obraditi, i sama doktorica se drzala za glavu kaj da radi. Saltali sam na relacijama biolog-urolog-ginekolog gdje je svaki imao svoju prici, nijedan ideju niti savjet vec su pokazali veliku nesigurnost i nisu povezani i nisu oni medjusobno komunicirali. Kod privatnika sasvim jedna druga prica. Ja sama sam vec znala sta nam treba, a ovi nam to nisu pruzali. Bas sam bila ocajna zbog toga. No to je samo nasa specificna prica. Bottom line je da ne cveta cvece ni u nase preduzece odnosno nisu uvjeti bolji nego u Njemackoj zato sto je doktor njezniji, a nije ni svaki doktor njezan kod nas.
I btw trebutno na VV nakon transfera nemas vise krevete vec na stolu malo odlezis 10 min i obuces se i picis dalje. Jer preuredjuju odjel, a i dalje rade. Soba za transfere je tako mala da biolog ne moze ni uci i da sestra mora uci prije pacijenta da bi imala gdje biti. Privatnik ne bi dobio ni dozvolu da radi u takvim uvjetila. Covjece jos bih nesto rekla da svaka, doslivce svaka zaposlena osoba ne izdvaja za taj nas HZZO, ali kao da placamo u rupu bez dna. Mogu samo zamisliti frustraciju doktora koji svakodnevno rade u takvim uvjetima.
I btw trebutno na VV nakon transfera nemas vise krevete vec na stolu malo odlezis 10 min i obuces se i picis dalje. Jer preuredjuju odjel, a i dalje rade. Soba za transfere je tako mala da biolog ne moze ni uci i da sestra mora uci prije pacijenta da bi imala gdje biti.Privatnik ne bi dobio ni dozvolu da radi u takvim uvjetila. Covjece jos bih nesto rekla da svaka, doslivce svaka zaposlena osoba ne izdvaja za taj nas HZZO, ali kao da placamo u rupu bez dna. Mogu samo zamisliti frustraciju doktora koji svakodnevno rade u takvim uvjetima.
Ajme strašno.. I prije je bilo grozno a ovo tek sad zvuci OMG! No da eto kod nas se nisu imali za Sta uhvatiti.. Za nikakav problem. I je on promijenio protokol ali eto ni to mi nije pomoglo.. Za sad...
U vinogradskom se vise ni ne prakticira lezanje nakon transfera.. ne znam zasto ali je tako... a ja opet mislim da to ni nema neke veze sa lezanjem.. jer vrlo je jednostavno ak ce se primit primit ce se.. nekad znam pomoslit da je mozda i to probem kod mene 😂😂 a onda opet znam toliko zena kojima je tamo uspjelo a isto nisu lezale..
Ninna1804, jesu li mrvice na sigurnom
Lemon, cekamo dobre vijesti!!
Delfin85, jesi li ti u postupku u Petrovoj ili u inozemstvu? Malo sam se pogubila...
Žene drage ja isto nakon transfera MORAM odmah ici! Ali odmah sama spremaj stvari i pakuj 😂😂😂 zadnji put sam ih pitala mogu li bar 15 min lezat, ne idite odmah nema potrebe
4 embrija i idemo do petog dana 💓💓💓💓 dva imaju odlicne predispozicije za blastice a dva su zericu slabiji (sami su se spojili) 💓. U cetvrtak transfer i plan je vratit jedan odlican i jedan slabiji (ostale zamrznut). Nalet emocija je oooogroooman, suze od brige i radosti 💓
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji