Grizli da provjerit ću to svakako, hvala ti. Moram zapisat sva pitanja da štogod ne zaboravim..
Ifka ja sam ti s tom dijagnozom upravu u postupcima! Jeste radili tese? Jesu vam došli do spermica?
Nada88
Tek smo saznali dijagnozu,pa bi slj korak bio tese.Pa akp se sto nade onda u postupak! Kako kod vas ide?
Ifka mi smo imali uredne hormone i samim time obećavajuće rezultate TESE, tako je na kraju i bilo našli su ih i dosta dobre kvalitete! Nakon toga smo odmah krenuli u postupak u kojem je i oplodnja bilo super, od 16 punktiranih JS 10 se oplodilo, biologica i vise zadovoljna sa rezultatom, samnom sve u redu , aliiiii evo i drugi postupak neuspješan kako, zašto i zbog čega pokušavam saznati?! Ne znam šta da ti kažem , bila sam toliko sretna i sve je izgledalo obećavajuće i savršeno ali eto neće pa neće ! Kakvi su hormoni kod vas?
Ifka mi smo imali uredne hormone i samim time obećavajuće rezultate TESE, tako je na kraju i bilo našli su ih i dosta dobre kvalitete! Nakon toga smo odmah krenuli u postupak u kojem je i oplodnja bilo super, od 16 punktiranih JS 10 se oplodilo, biologica i vise zadovoljna sa rezultatom, samnom sve u redu , aliiiii evo i drugi postupak neuspješan kako, zašto i zbog čega pokušavam saznati?! Ne znam šta da ti kažem , bila sam toliko sretna i sve je izgledalo obećavajuće i savršeno ali eto neće pa neće ! Kakvi su hormoni kod vas?
Vjerujem da ce biti 3 sreca kako se kaze! kod mene su uredni hormoni! Sad cemo tese raditi pa vidjeti sto dalje! Vama zelim puno srece
Ifka vidim da si nešto pokušala napisati al nista nij ostalo 😂😂
Curke evo malo mi je glupo tu postavljat ovo pitanje al posto dosta tu vas znam mozda mi koja moze dat savjet,uglavnom sad sam u 25 tt i na terapiji andolom 100 mg od pocetka,primijetila sam ovaj tjedan da sam u jednom danu uzela 2 andola pa ne znam dal bi mi to moglo naskoditi?
Nasty Svaki ljek je za nesto,citala o tome i pogledala video o pikanju.Ja ti moram stalno vaditi taj fsh da nebi skakao,jer nemogu u postupak ako je visok.Dr.ce ici na dve jajne stanice ako budu zdravi ako ih i budu.Jer je amh jako los.Ako nebude nista,vec razmisljam o donatorici.Ti ces sigurno imati dobre jajne stanice,i uskoro ces najaviti veliki plus😊
Za pikanje mi najmanji problem🤔vise me muce te jajne stanice.Dosi mi iz amerike vitamini Dhea 25mg sta je dr rekla.Pijem 3 put na dan,plus svoji vitamini jos.Nadam se dobrom nalazu.Javljaj kad krenes sa terapijom,bumo ko ovisnici sada.Ovisni o pikanju😂😂
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Curke evo malo mi je glupo tu postavljat ovo pitanje al posto dosta tu vas znam mozda mi koja moze dat savjet,uglavnom sad sam u 25 tt i na terapiji andolom 100 mg od pocetka,primijetila sam ovaj tjedan da sam u jednom danu uzela 2 andola pa ne znam dal bi mi to moglo naskoditi?
Mislim da ne,nije jos nikom andol naskodio.Neki uzimaju vece doze.Tako da se ne brini😊
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Caooo
Samo da vas piam dal je netko imao bolove slicne kao ja,znaci u srijedu je beta bila 2560,iduca je opet u srijedu
Al mene boli gornji stomak,bukvalno kao da su mi se svi misici upalili ta bol ,i kao da je malo oteceno 🤷🏻♀️
Hvala i sretno svim cekalicama 🍀💕
Sortiraj odgovore
Najstariji