Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    12. Travanj 2019. 19:46

Grizli da provjerit ću to svakako, hvala ti. Moram zapisat sva pitanja da štogod ne zaboravim.. 

12. Travanj 2019. 19:52

Ifka ja sam ti s tom dijagnozom upravu u postupcima! Jeste radili tese? Jesu vam došli do spermica?

• ifka
    12. Travanj 2019. 19:58

Nada88

Tek smo saznali dijagnozu,pa bi slj korak bio tese.Pa akp se sto nade onda u postupak! Kako kod vas ide?

12. Travanj 2019. 20:09

Ifka mi smo imali uredne hormone i samim time obećavajuće rezultate TESE, tako je na kraju i bilo našli su ih i dosta dobre kvalitete!  Nakon toga smo odmah krenuli u postupak u kojem je i oplodnja bilo super, od 16 punktiranih JS 10 se oplodilo, biologica i vise zadovoljna sa rezultatom, samnom sve u redu , aliiiii evo i drugi postupak neuspješan kako, zašto i zbog čega pokušavam saznati?! Ne znam šta da ti kažem , bila sam toliko sretna i sve je izgledalo obećavajuće i savršeno ali eto neće pa neće ! Kakvi su hormoni kod vas? 

• ifka
    12. Travanj 2019. 20:21

Nada88

Ifka mi smo imali uredne hormone i samim time obećavajuće rezultate TESE, tako je na kraju i bilo našli su ih i dosta dobre kvalitete! Nakon toga smo odmah krenuli u postupak u kojem je i oplodnja bilo super, od 16 punktiranih JS 10 se oplodilo, biologica i vise zadovoljna sa rezultatom, samnom sve u redu , aliiiii evo i drugi postupak neuspješan kako, zašto i zbog čega pokušavam saznati?! Ne znam šta da ti kažem , bila sam toliko sretna i sve je izgledalo obećavajuće i savršeno ali eto neće pa neće ! Kakvi su hormoni kod vas?

Vjerujem da ce biti 3 sreca kako se kaze!  kod mene su uredni hormoni! Sad cemo tese raditi pa vidjeti sto dalje! Vama zelim puno srece

12. Travanj 2019. 21:30

Ifka vidim da si nešto pokušala napisati al nista nij ostalo 😂😂

12. Travanj 2019. 21:39

Curke evo malo mi je glupo tu postavljat ovo pitanje al posto dosta tu vas znam mozda mi koja moze dat savjet,uglavnom sad sam u 25 tt i na terapiji andolom 100 mg od pocetka,primijetila sam ovaj tjedan da sam u jednom danu uzela 2 andola pa ne znam dal bi mi to moglo naskoditi?

• Medo2711
    12. Travanj 2019. 21:47

Nasty Svaki ljek je za nesto,citala o tome i pogledala video o pikanju.Ja ti moram stalno vaditi taj fsh da nebi skakao,jer nemogu u postupak ako je visok.Dr.ce ici na dve jajne stanice ako budu zdravi ako ih i budu.Jer je amh jako los.Ako nebude nista,vec razmisljam o donatorici.Ti ces sigurno imati dobre jajne stanice,i uskoro ces najaviti veliki plus😊
    Za pikanje mi najmanji problem🤔vise me muce te jajne stanice.Dosi mi iz amerike vitamini Dhea 25mg sta je dr rekla.Pijem 3 put na dan,plus svoji vitamini jos.Nadam se dobrom nalazu.Javljaj kad krenes sa terapijom,bumo ko ovisnici sada.Ovisni o pikanju😂😂

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Medo2711
    12. Travanj 2019. 21:53

Norules

Curke evo malo mi je glupo tu postavljat ovo pitanje al posto dosta tu vas znam mozda mi koja moze dat savjet,uglavnom sad sam u 25 tt i na terapiji andolom 100 mg od pocetka,primijetila sam ovaj tjedan da sam u jednom danu uzela 2 andola pa ne znam dal bi mi to moglo naskoditi?

Mislim da ne,nije jos nikom andol naskodio.Neki uzimaju vece doze.Tako da se ne brini😊

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

soyseka
    12. Travanj 2019. 22:02

Caooo
    Samo da vas piam dal je netko imao bolove slicne kao ja,znaci u srijedu je beta bila 2560,iduca je opet u srijedu
    Al mene boli gornji stomak,bukvalno kao da su mi se svi misici upalili ta bol ,i kao da je malo oteceno 🤷🏻‍♀️
    Hvala i sretno svim cekalicama 🍀💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.