Medo da zato sam i pitala.. pa to bi onda moglo biti 4,28 pmol/l to je isto nisko ali je razlika velika i šanse veće. Držim fige da je tako! 🤞Rekla bi prije da ti je toliki s obzirom na redovne ovulacije😁😊. Kako ti je rodica ostala trudna s pola maternice? Sigurno je izvan sebe od sreće! Mene bi refavali jer bi svako jutro kad bi otvorila oči padala u nesvjest od sreće..😉
Nisam bila na akupunkturi iako čujem da je dobra. Ja sam bila nekoliko puta na ChiNei Tsang masaži abdomena i jednoj refleksoterapiji stopala kod iste žene gdje mi je tretirala točke organa zaduženih za reprodukciju i proizvodnju hormona. Ne mogu bit sigurna koliko mi je pomoglo još je rano za reći, ali definitivno osjećam bolju cirkulaciju u tim područjima i zadnja dva mj. sam sigurna da sam imala ovulacije. Ako te bude zanimalo mogu ti kopirati link na njenu stranicu na fb. U 5.mj će biti neko vrijeme u Zagrebu pa putuje vani, neće je biti cijelo ljeto. Sad krajem 4.ću ići kod nje na neku radionicu hormonske joge.
Tako si ja izracunala.Ja sam se neko vrijeme bavila medicinskom masazom,bas cu si istraziti koji su to pokreti.Super sto se bolje osjecas.cuj svaka masaza super dode😊😎.Rodica mi nije bas nesto bila sretna sa tim,jer su finaciski lose i ima vec dvoje velike djece i zive na selu.A ljudi svasta pricaju.Tek je saznala za 4 mj da je trudna jer joj je dr rekla da ulazi u menopauzu.Da ce malo imati malo ne mengu.Otisla na pregled i trudna.Ova ostala u soku,istavili ju odmah u rizicnu trudnocu zbog maternice.Ja sam je ohrabrila i rekla da se ne brine.U zg pokupila sve sta su ljudi darovali i odnjela joj da joj pomognem.Sad je rodila curu,toliko je lijepa.Toliko se raznjezila,nisam je pustala iz ruke🤗🤗🤗..i rekla tako su i ja drzati uskoro.slobodno moze link👍
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Jenn, neka bude uspjesno!
Nasty, za brevactid ces dobit uputu da ide u guzu, ali o tom potom… Sigurno i ti i medo2711 jedva cekate pocetak bockanjaMy lady, mozda mozes usput i ti izvaditi hormone pa da na konzultacije dodete s nekim papirima i da ne gubite vrijeme jer sve se to oduzi, a cekanje ubija. Sretno!
Hrabricenasa, naravno da si budalica, ali takve smo sve, zar ne? Ja sudim po sebi. Toliko godina cekanja, tolika zelja za bebicom, toliko hormona u nama…. Nema sto ne bismo dale za nase mrvice pa pokusavamo sve zivo i nezivo, istrazujemo, isprobavamo i razne dijete, prehranu, pripravke, alternativne metode, molitve…. Nadamo se da ce nesto upalit. Svaka od nas trazi neke znakove i ceka cudo.
Najbitnije je da nades nesto sto te smiruje i opusta, to je najvaznije. Zasto ne krunica? Imas odlican rezultat zasad, bit ce tu bebica, vidjet ces. Sretno!!!!!
Uf jedva cekam pikanje🤣🤣🤣😎...samo cekamo koja ce prije.
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Hrabrice carice cestitke i neka se sve oplode 🤞🤞
Nikitta tako je u meni bilo u ovom postupku nekoliko dana nakon transfera i onda kada sam ono pocela brljaviti je bilo sve normalno..
E sad imam glupo pitanje i nisam znala dali da ga pitam ali eto hocu...
Ovako znaci ja jos uvijek krvarim poprilicno puno.... pocela sam brljaviti u petak.. u nedjelju se pojacalo i u pon nakon prestanka utrica abnormalno puno krvi... ja inace imam obilna krvarenja i bolove jake.. ali ovo mi se jos nije dogodilo... u srijedu mi je sa krvi kada sam se brisala ispao komad tkiva bas nekakvog sa kruzicima.. velicine 1 cm.. i bilo ga je nemoguce kao prepoloviti.. ja sam pomislila da je ugrusak ali nije.. taj dan sam imala uzasne grceve.. sad moje pitanje zapravo glasi.. dali je moguce bez obzira na negativnu betu.. da se je plod primio ali da je prije lucenja hcg odumro.. pa da je to to.. ili mozda kako su mi jajovodi zacepljeni da se je jedan odcepio tijekom M pa je izaslo to nesto 😥
Kako dr. na uvz nevidi da netko ima pola maternice???
Javila se cura koja je bila na VV u postupcima i rekla joj dr da je s njom sve ok i da joj netrebaju daljne pretrage,al ona nikako ostvarit trudnocu...odlucila se otic u Petrovu i tamo joj dali sve moguce nalaze da napravi i utvrdili joj da ima pola maternice da je rodena s tim...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Hrabrice 🥳🥳🥳🥳
Jako mi je drago zbog tebe! Nek se oplode i da sve dalje bude školski kao do sada!
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Nikitta da basnje bilo nateceno.. ja sam pomislila da je iziritirano od svega..
A ne znam dali je hematom.. kazem nikad mi tako nije bilo... cak niti kada sam imala cistu koja je bila 6 cm i poknula
Nikita donji kat je sve od maternice niže. Tako mene muz zeza, sta ima na donjem katu. Pa mi izletilo sorry na zbunjavanju.
Medo razumim tvoju rodicu da je ostala sokirana ako se vec pomirila s time da nece moc imati vise djece, a vjerujem da si se raznjezila. Najvaznije je da sad voli to dijete bez obzira sto je neplanski doslo, a zaista je cudo.
Bebylove plod ako se ne implantirat nemoze nastaviti rast do dimenzija kako ti opisujes, a ako se implantira onda bi beta bila krenula imala bi nalaz barem nesto hcg u krvi. A da bi nastalo nesto vece iz embrija hcg bi se vec ocitavao onda. Tako mi po mom misljenju to nije plod nikako, al moguce da je neki "ostatak" utrica, hematoma, ugruska ili necega ih jajovoda ako su zacepljeni. Sta nisi ti nedavno bila i na hsg? Ako sam dobro shvatila ti sad vec 7 dana krvaris?
Babylove 👏🏼👏🏼 pa odličan rezultat! Bravo!
Nasty brevactid sam bila i ja dobila za ponijeti doma, ali s uputom da idem na hitnu da mi ga daju u debelo meso ili da dodjem na odjel. Ali s nalazom MPO-vca jer ga bez toga nece dat. Kad sam dosla na hitnu, gledali su lijek kao da sam s Marsa pala... sto kažeš Grizli, bolje da sam osla do veterinara. 😁
Cekalice jel izdržavate?
Ispravak... u mišić... a to mi je nekako lakše piknut u guzu, a ne u ruku ili nogu...
Sortiraj odgovore
Najstariji