Hrabrice bravoodličan rezultat, čestitam!!! Sretno dalje, nek se sve oplode i dijele i da bude za bracu ili seku!
Medo ne mogu skužit mj. jedinicu. Valjda ovisi od laba do laba. U mene je 2,87 pmol/L ili 0,40 ng/mL.
Ma nije ni bitno. Treba sve pustit da ide svojim tokom sada. I to što kažeš ne treba dodatno još tražit nalaze pored svih ovih pustih nalaza. Što im bude trebalo tražit će. Super je što imaš redovne ovulacije i osjećaš ih. To ti je veliki plus u svemu!
Ja ti to ništa nisam osjećala. Po sluzi skužim jeli bila ili ne. Malo više osjećam jajnike opčenito otkad sam bila na onim masažama organa. Žena mi je rekla da mi je desni jajnik uspavan a lijevi da komunicira.. Pa vidit ćemo.
Ni meni nije jasan nalaz isto,neki kazu da se 0.6 ×7.14 racuna u pmol.To svaki lab svoje,za ovoj mi reko privatan gin.Kak on kaze najmanje filozofiraju🤣🤣sta mu got to znacilo.Naravno,jedva cekam sunce ova kisa me sa baca u bed..kad nemogu vani biti i uzivati.Znaci bila na masazama,dal pomaze? Jesi mozda bila na akuputuri?Zivnu ce tebi jajnici,ne brini.Moja ti rodakinja zatrudnjela sa pola maternice,slucajno dobili.A dr je govorila vise nikad necete moci imati dijecu.Evo ostala u 42 trudna.Cuda se desavaju tako ce biti i sa nama.Kad se najmanje nadamo🤗👍
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Delfin prerano si radila test. Ako ti je 4.4.vracen trodnevni on je tek 6-7.4. dosao u fazu blastice, po tome sto si osjecala mozda je bila implantacija. To je bio svjezi transfer pretpostavljam? Nemoj se zamarat sa osjecajima koje sad imas posebno ako je svijezi transfer i ako si bila na stimulaciji i dobila stopericu sve to nazalost mogu biti i nuspojave od lijekova pa cak i od utrica. Drzim fige da je sve super i najbolje ti je ponoviti test cca 12dnt tj za par dana jer ipak treba vremena ako je do implantacije doslo da se krene lucit hcg u mokracu u mjerljivim vrijednostima.
Delfin prerano si radila test. Ako ti je 4.4.vracen trodnevni on je tek 6-7.4. dosao u fazu blastice, po tome sto si osjecala mozda je bila implantacija. To je bio svjezi transfer pretpostavljam? Nemoj se zamarat sa osjecajima koje sad imas posebno ako je svijezi transfer i ako si bila na stimulaciji i dobila stopericu sve to nazalost mogu biti i nuspojave od lijekova pa cak i od utrica. Drzim fige da je sve super i najbolje ti je ponoviti test cca 12dnt tj za par dana jer ipak treba vremena ako je do implantacije doslo da se krene lucit hcg u mokracu u mjerljivim vrijednostima.
Da,svježi je bio transfer i ja si mislim da je sve to od stimulacije i štoperice ali eto živim u nadi da se mala mrva primila za mene i da se je to tih tri dana namještala i da je sve to normalno...
Sad čekam betu u utorak i molim Boga da bude sve u redu...
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
Cure hvala vam svima na čestitkama. Malo sam vagala ali imam potrebu sa vama podjelit ovo iskustvo..Kako je korizma neki glasić mi je rekao da se ne odričem ničeg nego da se uhvatim krunice i tako ja od početka svaki dan izvrtim istu kratku krunicu (i puštam da misli lete..o postupku, o pikama, obitelji, prijateljima, i vama trudilicama <3 ) I sad kad pogledam, od početka tog dugog protokola nismo imali niti jednu prepreku niti nuspojavu, markeri su neobjašnjivo pali na idealne, denis jajnik koji su otpisali je PRORADIO..dobili ukupno 10 folikula..i evo danas...parking našli doslovno ispred bolnice (što je inaće lutrija), dobili 11 stanica, dobili info da je nalaz (onaj vezan uz transfer ) uredan..i kad pogledam primila sam 33 pike od početka do kraja protokola koji je dakle u korizmi..i to me asociralo na Isusove godine..Do sad nisam bila školski i redovni vjernik ali sada se jednostavno ne mogu oteti dojmu da to ima upravo veze sa tim i da dobivamo svoje čudo. I same znate da smo prije bili teški baksuzi i da nam se uvijek nešto zeznulo a sad je sve i bolje od očekivanog i jednostavno me nije strah...nekako znam da će sve biti ok i imam potrebu stalno govoriti HVALA!!!...Iskreno vam svima želim takav miran postupak i da sve uskoro dočekamo naš plusić i naravno i dalje ste mi u molitvama <3 Isprike ako je nekome ovo neprikladan post na temu ali imala sam potrebu to podijeliti s vama, možda i vama pomogne kao što je nama <3
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Cure hvala vam svima na čestitkama. Malo sam vagala ali imam potrebu sa vama podjelit ovo iskustvo..Kako je korizma neki glasić mi je rekao da se ne odričem ničeg nego da se uhvatim krunice i tako ja od početka svaki dan izvrtim istu kratku krunicu (i puštam da misli lete..o postupku, o pikama, obitelji, prijateljima, i vama trudilicama <3 ) I sad kad pogledam, od početka tog dugog protokola nismo imali niti jednu prepreku niti nuspojavu, markeri su neobjašnjivo pali na idealne, denis jajnik koji su otpisali je PRORADIO..dobili ukupno 10 folikula..i evo danas…parking našli doslovno ispred bolnice (što je inaće lutrija), dobili 11 stanica, dobili info da je nalaz (onaj vezan uz transfer ) uredan..i kad pogledam primila sam 33 pike od početka do kraja protokola koji je dakle u korizmi..i to me asociralo na Isusove godine..Do sad nisam bila školski i redovni vjernik ali sada se jednostavno ne mogu oteti dojmu da to ima upravo veze sa tim i da dobivamo svoje čudo. I same znate da smo prije bili teški baksuzi i da nam se uvijek nešto zeznulo a sad je sve i bolje od očekivanog i jednostavno me nije strah…nekako znam da će sve biti ok i imam potrebu stalno govoriti HVALA!!!…Iskreno vam svima želim takav miran postupak i da sve uskoro dočekamo naš plusić i naravno i dalje ste mi u molitvama <3 Isprike ako je nekome ovo neprikladan post na temu ali imala sam potrebu to podijeliti s vama, možda i vama pomogne kao što je nama <3
Meni nije neprikladan post
Hvala i sretno i dalje neka sve ide u pozzitivi🤗🤗🤗🤗😍🤩
Cure hvala vam svima na čestitkama. Malo sam vagala ali imam potrebu sa vama podjelit ovo iskustvo..Kako je korizma neki glasić mi je rekao da se ne odričem ničeg nego da se uhvatim krunice i tako ja od početka svaki dan izvrtim istu kratku krunicu (i puštam da misli lete..o postupku, o pikama, obitelji, prijateljima, i vama trudilicama <3 ) I sad kad pogledam, od početka tog dugog protokola nismo imali niti jednu prepreku niti nuspojavu, markeri su neobjašnjivo pali na idealne, denis jajnik koji su otpisali je PRORADIO..dobili ukupno 10 folikula..i evo danas…parking našli doslovno ispred bolnice (što je inaće lutrija), dobili 11 stanica, dobili info da je nalaz (onaj vezan uz transfer ) uredan..i kad pogledam primila sam 33 pike od početka do kraja protokola koji je dakle u korizmi..i to me asociralo na Isusove godine..Do sad nisam bila školski i redovni vjernik ali sada se jednostavno ne mogu oteti dojmu da to ima upravo veze sa tim i da dobivamo svoje čudo. I same znate da smo prije bili teški baksuzi i da nam se uvijek nešto zeznulo a sad je sve i bolje od očekivanog i jednostavno me nije strah…nekako znam da će sve biti ok i imam potrebu stalno govoriti HVALA!!!…Iskreno vam svima želim takav miran postupak i da sve uskoro dočekamo naš plusić i naravno i dalje ste mi u molitvama <3 Isprike ako je nekome ovo neprikladan post na temu ali imala sam potrebu to podijeliti s vama, možda i vama pomogne kao što je nama <3
Tako treba,samo naprijed.Sretno tebi i drugima🤗🤗🤗
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Pozdrav cure
Transfer je bio 04.04. vraćen jedan lijepi trodnevni embrij,stavljam utriće i u utorak, srijedu i četvrtak sam imala grčeve nekakve i jučer ništa a danas imam neki čudan osjećaj malo me boli i dok hodam imam osjećaj ko da će mi sve dolje ispasti,jel imala koja takav osjećaj?
U utorak bi trebala dobiti M.
Radila sam jučer i danas test i - je…
Raano je jos ipak je trodnevni embrij u pitanju..
A pikanja stezanje grcevi, ispadanje, ne ispadanje....
Ajme posla sam sve to.. I imala simptome menge i ne imala nist i kad sam bila trudna i kad nisam.. Sve je to vrlo individualno i ja sama sam u T. jednom Imala i 2 puta ne imala simptome.. Sve je to normalno.. Prckaju po nama.. Punkcija.. Transfer... Pa sve te injekcije.. Sve je to normalno..
Sretno🤗
Medo da zato sam i pitala.. pa to bi onda moglo biti 4,28 pmol/l to je isto nisko ali je razlika velika i šanse veće. Držim fige da je tako! 🤞Rekla bi prije da ti je toliki s obzirom na redovne ovulacije😁😊. Kako ti je rodica ostala trudna s pola maternice? Sigurno je izvan sebe od sreće! Mene bi refavali jer bi svako jutro kad bi otvorila oči padala u nesvjest od sreće..😉
Nisam bila na akupunkturi iako čujem da je dobra. Ja sam bila nekoliko puta na ChiNei Tsang masaži abdomena i jednoj refleksoterapiji stopala kod iste žene gdje mi je tretirala točke organa zaduženih za reprodukciju i proizvodnju hormona. Ne mogu bit sigurna koliko mi je pomoglo još je rano za reći, ali definitivno osjećam bolju cirkulaciju u tim područjima i zadnja dva mj. sam sigurna da sam imala ovulacije. Ako te bude zanimalo mogu ti kopirati link na njenu stranicu na fb. U 5.mj će biti neko vrijeme u Zagrebu pa putuje vani, neće je biti cijelo ljeto. Sad krajem 4.ću ići kod nje na neku radionicu hormonske joge.
Jenn, neka bude uspjesno!
Nasty, za brevactid ces dobit uputu da ide u guzu, ali o tom potom... Sigurno i ti i medo2711 jedva cekate pocetak bockanja
My lady, mozda mozes usput i ti izvaditi hormone pa da na konzultacije dodete s nekim papirima i da ne gubite vrijeme jer sve se to oduzi, a cekanje ubija. Sretno!
Hrabrice nasa, naravno da si budalica, ali takve smo sve, zar ne? Ja sudim po sebi. Toliko godina cekanja, tolika zelja za bebicom, toliko hormona u nama.... Nema sto ne bismo dale za nase mrvice pa pokusavamo sve zivo i nezivo, istrazujemo, isprobavamo i razne dijete, prehranu, pripravke, alternativne metode, molitve.... Nadamo se da ce nesto upalit. Svaka od nas trazi neke znakove i ceka cudo.
Najbitnije je da nades nesto sto te smiruje i opusta, to je najvaznije. Zasto ne krunica? Imas odlican rezultat zasad, bit ce tu bebica, vidjet ces. Sretno!!!!!
Nikita moguce da je vena otekla koja se dole nalazi zbog vece prokrvljenosti donjeg kata 😉. Napisala vec jednom ranije da je jedna poznanica konstatirala da u ciklusu kad je zatrudnila jedva mogla gurnut onaj crinone stapic dole a inace pred M on obicno sklizne lagano unutra kod neuspjelih postupaka.
Sortiraj odgovore
Najstariji