Mene čekanje izmori psihički, ajde nekako prvih sedam dana ali onda počinje katastrofa. Sad kad krenem sa bockanjem definitivno moram porazgovarati sama sa sobom o beti i uvjerit sama sebe da je 12 dana jako malo i da će proći za čas
malacrna, koju si stimulaciju primala? Nadam se da su se oplodile i da su vec sad kod mame! I ja vjerujem da svi zelite/zelimo dva srceka, dvije bebe, ali blizanacaka trudnoca je jako rizicna, i zato ako vam doktori savjetuju da je za vas bolji SET, odnosno vracanje jednog embrija, poslusajte to, sve ima svoje razloge..
malenaa, sad se opusti koliko mozes, citaj, pisi, tu nas zamaraj s cim god zelis i da ugledas veliki plus kod sebe, brzo ce to!! 😘
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Znači da se za svakog procjenjuje koliko će se embrija vratiti? Jer nailazila sam na podatke da je dva pravilo, a iznimno kod starijih pacijentica može i tri..doduše to sam možda čitala na nekim američkim stranicama...
Sorry ako je bedasto pitanje, svako malo skuzim koliko još nista ne znam
Hvala id20 nadam se da ce test bit pozitivan i da ce ako Big da ovaj put bit sve u redu.
Do ponedjeljka cu odmarat i onda se vracam u normalu barem djelimicno.
I ja bi jako volila da budu dva al kod nas vracaju 1 bez obzira na godine. Al i sa jednim ja prezadovoljna samo da sve prodje u najboljem redu.
DoraAR, ja ću dobiti bolovanje od prvog dana folikulometrije do bete, dakle to je oko 3 tjedna. Iako živim u Zagrebu i idem na postupak ovdje. Tako mi je rekla sestra od doktorice jer ne mogu ići po bolnicama a radim ujutro. I ne mislim u cijelom tom procesu još se vraćati na posao koji mi je psihički i fizički zahtjevan. Mislim da nam je cijeli proces dovoljno zahtjevan i da treba odmora...
MalaCrna26, držim fige! Nek se primi bar jedna mrva, a možda i dvije
Juje, kad krećete opet s postupkom?
malena88, samo odmori i nađi si neku zanimaciju, čitaj knjige, gledaj tv, sve ono što inače ne stignemo. Obavezno nam se javi kad napraviš betu!
Mi još malo čekamo prvi stimulirani postupak, u 10-om mjesecu, jedva čekam da krenemo! Kakve su vam bile nuspojave od stimulacija? Da znam što me čeka
Danas mi je drugi dan poslje transfera i imam bolove u dnu stomaka. Jel neko imao slican bol a da mu je beta bila pozitivna? Taj bol i probadanje me cini toliko nerovoznom da sam ljuta na cijeli svijet
Juje, očito ćemo otprilike u isto vrijeme biti u postupku . Ja bi trebala dobiti par dana poslije tebe pa isto krećemo, ali je meni prvi put pa ne znam kak će mi tijelo reagirati...
Zoja31, ja sam u Petrovoj kod dr. Škrgatić. A ti?
Sortiraj odgovore
Najstariji