Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maalena88
    23. Rujan 2016. 13:27

Dobrodosla s0102. 
    Ovo dani poslje transfera ne prolaze nikako ,slobodno mogu rec najduzi dani. 
    Uzela sam bolovanje do testa i razmisljam barem mogu ucit za ispit al nemogu. Knjigu nisam ni otvorila al zato sam sve moguce forume procitala.
    Ja utorak vadim test. Al cu nazvat dom zdrqvlja i rec da mi je bljeda crta pa da mi urade nalaz krvi jer neznam sta da javim na kliniku. 
    Jedino tako mogu betu uradit nikako drugacije jer oni 100%vjeruju testovima

DoraAR
    23. Rujan 2016. 19:48

Ja sam se vratila s GO pa sam malo detaljnije pročitala što se pisalo...
    Mimi, LOve i Ana232 sretno s postupcima!
    Početkom 10.mj sam dobila termin za prvi pregled u Petrovoj. Odlučila sam se za Petrovu jer mi se čini da ću najbrže doći na red, a i sve nalaze koje sam već radila ce mi vjerojatno priznati. Opcija mi je bila i poliklinika Škvorc o kojoj sam čula sve pozitivno, no moja socijalna gin mi ne želi pisati sve uputnice kada su u pitanju postupci kod privatnika. Isto tako rekla je da se moram odlučiti gdje ću i ne mijenjati klinike pa se bojim što ako im se ne produži ugovor u prosincu... Evo sve sam napisala 

• kookoo30
    24. Rujan 2016. 15:47

Bok svima, voljela bih reći da sam nova tu, ali nisam, vrtila sam se tu prije nekih godinu i pol-dvije, ali kako nema pomaka od tada, odlučila sam se da idemo na VV. Zanima me ima li tu jos netko tko ide tamo, koja je procedura i sl. Vecinu stvari vec znam, ali evo 2 dana pokusavam ih zvati da narucim MM-a na spermiogram tj na pregled kod androloga, i ne mogu nikog dobiti, pa sam na kraju poslala skeniranu uputnicu preko centralnog narucivanja. Dakle, to nam je prvi korak, pa onda pokusavanje ugurati mene na pregled za taj isti dan kad on dobije termin i dalje prema uputama.
    Pa evo, ako mi bar jedna od vas zna nesto vise reci o svemu.
    Mislim da sam negdje na ovoj temi vec nesto procitala o VV, ali trenutno nemam vremena traziti pa ni ne mogu naci :)

MalaCrna26
    24. Rujan 2016. 19:00

Kookoo30  
    Ja sam trenutno tamo ( VV ) .tj. bila sam tamo u postupku.
    Nazalost da i ja sam imala problema s narucivanjem pa sam na kraju otisla direkt tamo i narucila se i dogovorila se.Nekako je bilo lakse tako i ispalo je dobro na kraju. Za njih imam samo rijeci hvale…sestre su divne (sve osim jedne ) al dobro..
    Doktorica Jukić je odlicna i puno olaksa cijeli taj postupak.

Suncokretica
    24. Rujan 2016. 19:39

maalena88, obavezno nam javi rezultat testa!! Držim fige! 

s0102, dobrodošla! Obično se beta radi oko 2 tjedna poslije ET tak da mislim da je možeš i ranije od tog datuma što ti je doktor napisao. Nađi si neku zanimaciju, čitaj, šeći, odi na kave, gledaj filmove i sve ono što inače ne stigneš da ne misliš previše o tome . Uskoro i mene to čeka i imam osjećaj da će mi isto dani biti kao godine 

DoraAR, mislim da si dobro izabrala sa Petrovom. Ipak su oni velika bolnica i imaju dosta liječnika pa to sve ide malo brže nego drugdje. Kojeg liječnika si izabrala?

kookoo, dobrodošla! Ne znam ništa o VV, ali nadam se da ćeš biti zadovoljna. Sretno i javljaj nam se s postupcima!

Ja u utorak idem na završni dogovor i pretpostavljam da će mi dati lijekove. Čekamo mengu za nekih tjedan i pol pa krećemo po prvi put u stimulirani ciklus. Uzet ću bolovanje od prve folikulometrije. Ovih dana pokušavam što više odmarati i skupiti snagu za sve skupa. Javljat ću vam se kad vidim što sam dobila od lijekova za stimulaciju... Pozdrav svima! 

s0102
    25. Rujan 2016. 00:58

Ja ipak nisam izdrzala i napravila sam  danas test...6 dan nakon et... i nista... ni blijeda crtica😕

• maalena88
    25. Rujan 2016. 11:24

s0102 rano je nemoj da se brines

DoraAR
    25. Rujan 2016. 16:50

Suncokretice nisam birala nego sam uzela prvi slobodni termin. Dobila sam dr.Streleca. Iako sam rekla da neću čitat, ipak sam čitala na forumu...dojmovi su dosta podijeljeni, neki o njemu pišu super a neki loše. Nadam se najboljem...

dn
    26. Rujan 2016. 03:53

evo i mene opet...
    drzim svima palceve za lijepe bete!!!!!

DoraAR moje iskustvo s Strelecom je puno bolje nego s Lucingerom, spasio me bespotrebne operacije  hvala mu na tome

Zanima me postupak transfera smrzlica, sutra krecem sa injekcijama za stimulaciju, nesto su mi rekli da ciklus poslije punkcije trebam dobiti neku injekciju, e onda ciklus poslije da idem na ET. Bas su ga razvukli 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.