Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DoraAR
    17. Rujan 2016. 14:19

Malenaa cure s više iskustva će ti znati više i bolje reći, ali iz svega što sam čitala to ne mora značiti ništa lose. Zelim ti da ti sto prije prođe ovaj period čekanja i pozitivnu betu!

MalaCrna26
    18. Rujan 2016. 08:15

Id20   za stimulaciju sam primala po 3 menopura, kasnije 3 menopura i 1 Orgalutran  (nuspojave su bile jedino umor -stvarno nista drugo )
    Transfer je prosao odlicno ( jedna mrvica se održala tak da bude jedno  ) al to je isto divno i sretna sam najvise na svijetu. Doktorica mi nije nista predlozila ali kad sam ja prije spomenula da bi transfer 2 ako se odrze rekla je da mi ne preporuca jer je to rizicno (blizanci ) i bla bla ,a i kao jako sam sitne grade pa bi za mene to bio problem.
    Al eto moje  jedno  je kod mene i dobro nam je skupa za sad.Malo probada dolje ,al kazu da je to normalno gnijezdi se. Skupa smo 3 dan i za sad se super pozitivno držimo,nadam se da cemo izdrzat jos 16 dana. 
     Suncokretica  hvala za dobre želje

• maalena88
    18. Rujan 2016. 11:04

MalaCrna26 i meni je treci dan danas i rekli su mi 27 da uradim test,kod nas se neradi beta..Zelim nam srecu i da bude sve pozitivno 

id20
    18. Rujan 2016. 20:39

malenaa, smijes uzimati maticnu mlijec i dalje! Gdje ste bili u postupku! 
    Malacrna, nesto mi malo stanica, zato sam te pitala sto si dobivala.. Vjerujem da ce i kod tebe biti plus!! 
    Cure, probadanja su normalna, stanica se gnjezdi, i ne mora znaciti nista, ni lose ni dobro! I jajnici vam jos rade, tako da je normalno da vas probada.. Naravno da postoji neka granica boli, a to i same znate.. 😉 I da, i ja sam tako razmisljala, odmah blizanceki pa kasnije sto bude.. Ali veci su rizici za blizanacku trudnocu, tesko ju je iznjeti i ne smatram da ne trrba vracati po dvije nego treba paziti! Kod nas je praksa da se vracaju dvije stanice, ja sam isto sitna i doktor mi je zadnji puta vratio jednu jer su mi sve stanice vizualno izgledale dobro i bila sam u blagom hiperu, i to mi je super pristup!! Cuvajte se.. 😘
    I ostalim curama sretno, juje i jos netko cekaju mengu, da brzo stigne pa polako bockanje.. 
    Stimulacija je individualna, ja sam prosla tri i sve sam lako podnjela, u zadnjoj su mi jajnici vise reagirali pa sam morala malo paziti i mirovati.. Samo hrabro i bit ce dobro, iglica se ne morate bojati jer ja koja ih se bojim vise od vraga ih ne osjetim.. 😚

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

MalaCrna26
    19. Rujan 2016. 10:45

Pitanjce svima koje ste se cuvale nakon transfera ,,,, do koje mjere ste mirovale,,,  četvrti dan mi je tek danas i ne mogu vise lezati,, jeste li šetale i radile nesto sitno po kuci ili nista?

• maalena88
    19. Rujan 2016. 12:33

id20 ja sam u Svedskoj radila postupak imamo jos 3 blastice smrznute. Al ja se nadam da ce ovaj put uspjet i da ce mo po njih malo kasnje.
    Joj znam da sam dosadna al smijel se spavat na stomaku trudim se da spavam na boku i ledjima al uhvatim sebe u toku noci da sam na stomaku pa se prepadnem da se mrvica nece zbog toga fino ugnjezdit i onda nemogu da zaspem

• Mimi1010
    19. Rujan 2016. 13:40

Hej cure.Evo da se i ja javim.Pratim vas stalno.....evo svi papiri skupljeni,injekcije podignute.Cekam M koja bi trebala doci sad u petak i onda boc,boc.Idem u Vinogradsku.

• L0vE
    19. Rujan 2016. 14:00

bok, MM i ja smo se napokon odlučili krenuti u postupak nakon 3 bezuspješne godine.
    Čeka nas prva inseminacija u stimuliranom ciklusu. Jako sam nervozna jer ne znam što me čeka.
    Da li se za inseminaciju dobiva barem nekoliko dana bolovanja ili se odmah ide na posao?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.