Ok sad sam vec puna pitanja.
Dakle sutra mi je 5 dan od transfera i dali su mi Decapeptyl injekciju da se sutra upiknem.
Nuspojave su strasne od pobacaja do neznam cega,,,,i ne kuzim cemu sad to? U uputama pise da sluzi da sprijeci preranu ovulaciju (otpustanje jajnih stanica ) wtf
Kakve to veze ima samnom koja sam imala transfer?
Pomozite :(
MalaCrna i malenaa, ne morate toliko ležati ako Vam doktor nije izričito to rekao, ako nema straha od hiperstimulacije.. slobodno prošetajte, skuhajte ručak, morate se kretati zbog cirkulacije, odite na kavu s frendicama.. nemojte dizati ništa teško, to je bitno! :) malenaa, smiješ spavati na stomaku, ne brini.. Mimi i L0ve sretno!! L0ve, imaš pravo na bolovanje, ne znam točno koliko i pod kojom šifrom, ali imaš, razgovaraj s općim ginekologom svojim, on će ti sigurno znati reći.. MalaCrna, podpisujem Doru, sve ti je lijepo rekla.. zato ćeš raditi tako kasno betu!
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Hvala vam DoraAR i id20 smirile ste me. Pikica obavljena sad se nadam da ce to pomoci mojoj srečici da ostane samnom.
Jos 14 dana neizvjesnosti....al mogu ja to....pocela sam kratko setat i super mi to odgovara. Bit ce to sve uper.
Cure mene zanima tko ide privatno u postupke dali imate pravo na bolovanje?
evo i mene.. redovito sam vas čitala i bila uz vas.jučer smo bili na kontroli i prepisali su mi 15 ampula menopura i 3 Orgalutra, ali moram čekati idući ciklus jer mi je tsh 3.34, a za postupak mora biti ispod 2.5.. liječnik je rekao da kad bi sad krenuli u postupak da bi mogao biti neuspješan zbog povečene razine hormona i da je bolje da prvo to snizimo. ražočarana sam i tužna, ali tako valjda mora biti. da li je još koja od vas dobila toliko ampula? to mi je čini puno..
Pozdrav svima.
ana232 srpi se malo dok taj hormon bude na normali i onda ce sve bit puno lakse.
A meni uzasno dosadno. Kad mogu najranije radit test ako sam 15.09 imala transfer?
MalaCrna, to je stav i optimizam! Bravo, samo hrabro, setaj, i uzivaj!
malenaa, ako nisi primila booster poslije transfera, mozes vec 9.,10.dan nakon transfera! I ne svida mi se to sto neces raditi betu, ja sam imala 10.dan negativan test, a 11. dan lijepu betu od 140 i nesto!
ana, ja ne znam koliko je to, jer sam i gonal i puregon primala u pen-u, pa znam koliko sam jedinica primila! I da, i meni je bio odgoden jedan postupak zbog hormona stitnjace, i bolje da je, vjeruj, najbolje je ne krpati nista u postupku! Nadam se da si dobila terapiju? Povecan tsh smanjuje kvalitetu jajnih stanica, a to ti ne treba, trebaju ti dobre stanice, da se lijepo oplode i da dobijete dobre zametke! Za mjesec dana tsh uz terapiju lijepo moze pasti tako da bit ce dobro! 😘
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Hvala id20, pričekat ću šta će mi reći na folikulometriji, za sada dr. nije pretjerano zadovoljna i nije sigurna hoće li išta biti. Pa ću onda nju u bolnici pitati kava je stvar s bolovanjem, jer moja primarna gin je grozna i ne mogu do nje doći ni po savjet.
Sortiraj odgovore
Najstariji