Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaCrna26
    19. Rujan 2016. 20:27

Ok sad sam vec puna pitanja.
    Dakle  sutra mi je 5 dan od transfera i dali su mi  Decapeptyl injekciju da se sutra upiknem.
    Nuspojave su strasne od pobacaja do neznam cega,,,,i ne kuzim cemu sad to? U uputama pise da sluzi da sprijeci preranu ovulaciju (otpustanje jajnih stanica ) wtf
    Kakve to veze ima samnom koja sam imala transfer? 
    Pomozite :(

id20
    20. Rujan 2016. 09:50

MalaCrna i malenaa, ne morate toliko ležati ako Vam doktor nije izričito to rekao, ako nema straha od hiperstimulacije.. slobodno prošetajte, skuhajte ručak, morate se kretati zbog cirkulacije, odite na kavu s frendicama.. nemojte dizati ništa teško, to je bitno! :) malenaa, smiješ spavati na stomaku, ne brini.. Mimi i L0ve sretno!! L0ve, imaš pravo na bolovanje, ne znam točno koliko i pod kojom šifrom, ali imaš, razgovaraj s općim ginekologom svojim, on će ti sigurno znati reći.. MalaCrna, podpisujem Doru, sve ti je lijepo rekla.. zato ćeš raditi tako kasno betu!

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

MalaCrna26
    20. Rujan 2016. 10:38

Hvala vam DoraAR i id20  smirile ste me. Pikica obavljena sad se nadam da ce to pomoci mojoj srečici  da ostane samnom.
    Jos 14 dana neizvjesnosti....al mogu ja to....pocela sam kratko setat i super mi to odgovara. Bit ce to sve uper. 

Zoja31
    20. Rujan 2016. 18:32

Cure mene zanima tko ide privatno u postupke dali imate pravo na bolovanje?

• ana232
    20. Rujan 2016. 21:46

evo i mene.. redovito sam vas čitala i bila uz vas.jučer smo bili na kontroli i prepisali su mi 15 ampula menopura i 3 Orgalutra, ali moram čekati idući ciklus jer mi je tsh 3.34, a za postupak mora biti ispod 2.5.. liječnik je rekao da kad bi sad krenuli u postupak da bi mogao biti neuspješan zbog povečene razine hormona i da je bolje da prvo to snizimo. ražočarana sam i tužna, ali tako valjda mora biti. da li je  još koja od vas dobila toliko ampula? to mi je čini puno..

• maalena88
    21. Rujan 2016. 00:45

Pozdrav svima.
    ana232 srpi se malo dok taj hormon bude na normali i onda ce sve bit puno lakse.

A meni uzasno dosadno. Kad mogu najranije radit test ako sam 15.09 imala transfer?

id20
    21. Rujan 2016. 09:41

MalaCrna, to je stav i optimizam! Bravo, samo hrabro, setaj, i uzivaj! 
    malenaa, ako nisi primila booster poslije transfera, mozes vec 9.,10.dan nakon transfera! I ne svida mi se to sto neces raditi betu, ja sam imala 10.dan negativan test, a 11. dan lijepu betu od 140 i nesto!
    ana, ja ne znam koliko je to, jer sam i gonal i puregon primala u pen-u, pa znam koliko sam jedinica primila! I da, i meni je bio odgoden jedan postupak zbog hormona stitnjace, i bolje da je, vjeruj, najbolje je ne krpati nista u postupku! Nadam se da si dobila terapiju? Povecan tsh smanjuje kvalitetu jajnih stanica,  a to ti ne treba, trebaju ti dobre stanice, da se lijepo oplode i da dobijete dobre zametke! Za mjesec dana tsh uz terapiju lijepo moze pasti tako da bit ce dobro! 😘

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

• L0vE
    21. Rujan 2016. 11:04

Hvala id20, pričekat ću šta će mi reći na folikulometriji, za sada dr. nije pretjerano zadovoljna i nije sigurna hoće li išta biti. Pa ću onda nju u bolnici pitati kava je stvar s bolovanjem, jer moja primarna gin je grozna i ne mogu do nje doći ni po savjet.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.