Id napravila sam jutros kineski testic.. nista. Tijesim se da je rano za to.. na utogestanima sam.
Kako si ti? Kako se osjecas?
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Meni je kineski bio negativan, sutradan beta bila 184, u prvoj trudnoci! Sada sam radila geratherm 10dt i imala lijepu debelu crtu! Samo ti vjeruj i cekaj betu! Dobro sam, svaki dan malo bolje! Cekam 27.7 i prvi uzv, doktori su mi na godisnjem, nadam se da cu izdrzati do tada.. 😉😘
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Na dan transfera trebala sam dobiti injekciju ali nisam jer sam bila napuhana kao zaba, jucer trbuh se normalizirao ali kako sam dobila booster, sinoc opet trbuh buknuo... Mirujem i pijem puno tekucine jer svaki korak me umara... A sta se tice ostalih stanica jos nista ne znam...
Juje i malagarava zelim vam velike bete
Ma nisam radila test😱
Baš me strah, ujutro je beta pa će i ova agonija završiti. Jutros sam imala baš menstrualne bolove i počelo je nešto curiti skočim se u wc kad ono samo utrići sad me opet boli samo glava i nikakvi simptoma nema.
Ni ja nemam bas nikakvih simptoma.. toga me i stra vise nego ovog testa..
Id ako si u mogucnosti otidji privatno 😘
Juje javi obavezno sutra..drzim fige
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Juje, sretno sutra, bit će pozitivno, vjeruj u to!
Ja eto čekam poziv dragog dr.L da dođem na trasfer, a kako je danas 3. dan, onda mi se vidi da ipak čekam utorak, odnosno 5. dan.
Uglavnom, u četvrtak sam bila na punkciji i eto, imam 12 JS :)
Nadam se da će se nešto i oploditi :)
galica1981
Juje, cekamo betu s tobom! Javi nam se
Galica, nisu ti uopce javili stanje sa stanicama? Sorry, ali meni je to malo bezobzirno, pa barem da su javili koliko ih se oplodilo, ono prvi, drugi dan, nego bas nista
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Sortiraj odgovore
Najstariji