Bokic svima, danas bila na transferu, vracene dvije marvice i nadam se da 22.07. bit ce velika beta... U subotu posjeta kod dr. zbog jos jedne pikice i da vidimo hoce li biti smrzlica
mare želim ti veliku betu 😍
mala garava i juje brzo će beta,samo polako i opustite se,bit će sve ok...jel ste probale test raditi?
plava mk super...odmarak o želim ti veliku betu 😘
evo ja nisam izdržala pa sam išla danas privatno ponoviti betu da vidim kak napreduje...
16dpt beta 4897 😍😍
sad mogu u miru čekati uzv koji je za 11 dana 😊
06/16 stimulirani...
beta 12 dnt=454,54, 16 dnt=4897 😍
Evo i mene nazad napokon sad polako vec nadolazim imala sam vanmaternicnu trudnocu odstranili su mi desni jajovod sad cekam menstruaciju u 8mj odradit briseve i po naseg zadnjeg smrzlica u 9mj ako Bog da....cestitam svim trudnicama mislite pozitivno i biti ce to sve super
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
Ja jos 3dana do bete, poludit cuuu
Kako da racunam dolazak menge? Dan punkcije mi je ovulacija ili??
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
PlavaaMK, jesi ti to booster dobivala? Kakvo je stanje s ostalim stanicama?
Juje, ni danas nisi test radila, zelis se izbenaditi betom?
malagarava, dan punkcije bi ti bila ovulacija, ali ja ti recimo nikada nisam dobila mengu dok sam pod utrogestanima ili duphastonima, a vjerojatno ih uzimas, tako da.. Mozes racunati kao inace kad bi ti trebala doci, ali sve ti to nije mjerodavno.. Cekaj betu, eventualno testic dan prije, ali ne vjeruj im puno dok ne vidis betu, ona je jedini i pravi pokazatelj! 😉
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Sortiraj odgovore
Najstariji