MojeSve - što kaže doktorica? Kako je do toga došlo?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Imamo li mi negdje na ovoj temi tablicu s postupcima?
Prije ovog postupka pričala sam s mužem i bili smo za to da nam ovo bude posljednji postupak. Nema šanse!
Ne mogu ja čekati ovu betu znajući da je to kraj. Moram krenut u nove pregovore s njim 😂
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Nikita meni su rekli ako do 17h krene c4veno da je to 1 dc. Inace ja u 1 stimulirnaom nisam znala se odluciti pa sam fino se javila taj dan kad je doslo to nesto zvano menga. Na kraju je ispalo da je cijela menga bila oskudinija i vise tamna nego crvena. Ako ti ne odgovore ja bi svakako isla ko da mi je dana 1dc. Bolje da uranis nego zakasnis.
Hvala vam cure.. nada je tu.. zelja jos veca da ovo bude treca sreca... optimizam i skepticnost su tu istovremene.. malo me strah zbog proslog ishoda, a opet ako ce kao i prosli put biti jedna blastica samo neka je dobitna.. ali.polako, korak po korak... cekamo ponedjeljak da vidimo na cemu smo 🤞
Meni je rekao doktor da kad mi dodjeprava crvena krv da je 1. D.c. Nije specificirao vrijeme.
Kod svakog drugačije. Kod mene bilo ako dodje do 14h mogu računati kao prvi dan.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Nikitta bas tako, svako svoja pravila.....ja ti nisam od neke velike pomoci, ja sam pcos, kod mene takvo smeđarenje traje danima prije prave M jesam se uvijek pogodila javiti bas treci dan, tko ce ga znati? Ali nikad nije bilo problema....
Nikita meni je ovaj put u petak oko podeva bilo smedarenje i crvene krvi i malo navecer a procurila sam za pravo tek u noci sa petka na sub.. tako da sam sub racunala za prvi dan.. tako mi je bilo i prosli put.. a i u bolnici su mi rekli ako do 17 h ne krene uobicajno krvarenje da to ne racunam ga prvi dan..
Maja555 ja sam u pripremi za FET, taman danas popodne bila na uzv, 12dc, endo 11mm. U nedjelju uz estrofem ubacujem i utrogestane, pon opet ultrazvuk i FET planiran za petak.
Vidiš nikitta... ja znam da moja menga prvi dan uvijek počne s tim smedje crno crvenim, al je uvijek tako... inače imam oskudne menge, osim ovaj mjesec poslije stimulacije... 6 dana krvarila i jos 3 brljala nesta. Tako da mislim da ti najbolje znas kako ti izgleda menga, nebitno sta oni kažu. Ako ti znas da ti je prvi dan tako smedje crveno, onda bih si brojala pod prvi dan... ma javi se ti sutra pa ces vec cut.
Sunshine držim 🤞 da sjena sjenine sjene sutra bude crtetina! 😂
Babylove ma biti ce tu puuuno divnih blastica.
Nove cure dobro došle i čim nas prije napustile 😘
Pozdrav svima,
nova sam ovdje. Čitam vas iako ima jakoooo puno stranica.
Uskoro krećem u svoj prvi postupak i u postupku sam vađenja nalaza. Svi hormoni su mi ok, osim AMH koji je 41.9. Po nalazima je to dosta visoko.
Čitam da i ovdje ima cura kojima je isto visok.
Kako to utječe na terapiju hromonima? Čitam da ne mora svaka ta visoka vrijednost završiti s hiper pa ako može malo vašeg iskustva.
Hvala vam.
Ja imam jaako visok AMH, 68. 🙈 ali i PCO, hormoni ok.
Krajem 1.og mj sam krenula sa stimulacijom, iz koje je dobiveno 15 oocita, ali je završilo hiperom. Za mene je bilo FREEZE ALL, znači bez transfera. Bila sam na čekanju dva ciklusa. 😔 I evo sad sam u pripremi za FET.
Sortiraj odgovore
Najstariji