Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    22. Ožujak 2019. 15:01

Grizli - samo je rekla da ih ima na desnom jajniku, ali su mali. Zato mi je dodala još jednu dozu... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Dandelion0
    22. Ožujak 2019. 15:09

Pozdrav svima,
    nova sam ovdje. Čitam vas iako ima jakoooo puno stranica.
    Uskoro krećem u svoj prvi postupak i u postupku sam vađenja nalaza. Svi hormoni su mi ok, osim AMH koji je 41.9. Po nalazima je to dosta visoko.
    Čitam da i ovdje ima cura kojima je isto visok.

Kako to utječe na terapiju hromonima? Čitam da ne mora svaka ta visoka vrijednost završiti s hiper pa ako može malo vašeg iskustva.

Hvala vam.

Stiže nam curica 💓

Nasty
    22. Ožujak 2019. 15:25

As ti koliko stranica, jedva mi učitava mob. Hani super, znali naša dr. češće daje bemfolu pacijenticama.. držim fige za prirodnjak🤞🤞🤞sretno!🍀🍀🍀 Dopisujemo se i na Rodi, MPO u Splitu.
    Nikitta ženo ja se tebi divim. I nakon svega toliko imaš strpljenja za svima odgovorit na pitanje, dati podršku. E stvarno ti od 💗 želim da ti ovaj put pogodi stimulaciju i da se sve fino odvije pa da nam samo budeš psiholog dok pratiš svoju trudnoću sa tetama na drugim temama.. Sretno!🤞🤞🤞🍀🍀🍀

• seni
    22. Ožujak 2019. 15:44

leptirica82

Pozdrav svima,
    nova sam ovdje. Čitam vas iako ima jakoooo puno stranica.
    Uskoro krećem u svoj prvi postupak i u postupku sam vađenja nalaza. Svi hormoni su mi ok, osim AMH koji je 41.9. Po nalazima je to dosta visoko.
    Čitam da i ovdje ima cura kojima je isto visok.

Kako to utječe na terapiju hromonima? Čitam da ne mora svaka ta visoka vrijednost završiti s hiper pa ako može malo vašeg iskustva.

Hvala vam.

Leptirica82, moj AMH ti 80, trenutno smo u prvom postupku. Tako da baš nemam nekih iskustva. Krajem idućeg tjedna se planira aspiracija, pa ću ti tada moći reći više o iskustvu. 

• Mrvi
    22. Ožujak 2019. 15:45

Nikitta

Uuuu Nasty to bi bio scenarij iz snova, hvala ti na tako lijepim željama. 🥰 Maja5555 evo me u menstrualnim mukama. Trebam pomoć curke, sinoć jaki bolovi, ujutro krenulo smeđarenje, popodne jaki bolovi, sad ide smećkasto crvena krv. Nije se ono skroz zalaufalo, ali moje pitanje je - da li da onda danas brojim kao 1dc, pa sutra pravac Petrova? Uvijek muku mučim s određivanjem prvog dana kad trebam u postupak. 🙉 Lučinger je rekao do 17h ako krene crvena krv, to je 1dc i time se oduvijek vodim. E sad, ovo je krenulo oko 15h, smećkasto-crvena, ali ne puno, onako, za stavit uložak. Biste li to brojale kao 1dc?

Ja uvijek cekam da bas jako krene i to racuna ko 1dc. I uvijek mi se progesteron dovoljno spusti. Isto sam u Petrovoj

22. Ožujak 2019. 15:56

Nikitta ja bih ipak od sutra brojala kao 1dc. (kak predivno kak svaki put kad imas pitanje ili izvanrednu situaciju bude petak popodne na vikend dok vise ne rade🙈  govorim opcenito ne za tebe) 

Vaki
    22. Ožujak 2019. 15:58

Nikitta- nama se računa drugačije na VV. Na VV se računa kao 1. dc do 22h navečer.
    Sad imam 2 bočice od 75, dakle 150 IU. Malo me zbunilo kad je rekla da se dugim protokolom dobiva manje stanica. Znači da ih Decapeptyl koči na neki način...

🤞❤️🙏

• Pencil
    22. Ožujak 2019. 16:15

maja555

Koha faza su nikitta, pencil i blacky89???

Ej draga, ja čekam kraj miseca i prirodnjak 

Vaki
    22. Ožujak 2019. 16:44

MojeSve - što kaže doktorica? Kako je do toga došlo? 

🤞❤️🙏

Lilypie
    22. Ožujak 2019. 17:02

Imamo li mi negdje na ovoj temi tablicu s postupcima? 
    Prije ovog postupka pričala sam s mužem i bili smo za to da nam ovo bude posljednji postupak. Nema šanse!
    Ne mogu ja čekati ovu betu znajući da je to kraj. Moram krenut u nove pregovore s njim 😂

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani