Seni, nije anestezija nista strasno, barem da si malo smanji bol. Ova psihicka je ionako dovoljna.
Tesko mi je pissti svakoj ponaosob preko mobitela pa evo ovako: mi nemamo dijagnozu. Sve nalazi su nam uredni (idiopatska). Vodi me doktorica Banovic. U prvom postupku sam imala vispki AMH pa je krenula sa malom dozom da ne bi doslo do hiperstimulacije (Bemfola 150) . I ona je bila razocarana kako mali br oocita i samo 2 oplodene. Zato sam ovaj postupak stavljena na Gonal 225,s time da mi se u meduvremenu AMH prepolovio (sa 35 na 17). Svaki put se radio Icsi jer je muz morao zamrznuti uzorak zbog terapije koju prima.
Iskreno, samo da nisam cula za to nepravilno dijeljenje. Doslo mi je da se ispovracam. Ne znam jel to 'normalno' u stilu dogodi se ili su neke kromosomske greske radi nas dvoje koje ce nas pratiti. Upitnik iznad glave, ali sad ide vikend nemam kog pitati, pregled poslije se isto ceka neko vrijeme
Tesko mi je pissti svakoj ponaosob preko mobitela pa evo ovako: mi nemamo dijagnozu. Sve nalazi su nam uredni (idiopatska). Vodi me doktorica Banovic. U prvom postupku sam imala vispki AMH pa je krenula sa malom dozom da ne bi doslo do hiperstimulacije (Bemfola 150) . I ona je bila razocarana kako mali br oocita i samo 2 oplodene. Zato sam ovaj postupak stavljena na Gonal 225,s time da mi se u meduvremenu AMH prepolovio (sa 35 na 17). Svaki put se radio Icsi jer je muz morao zamrznuti uzorak zbog terapije koju prima.
Iskreno, samo da nisam cula za to nepravilno dijeljenje. Doslo mi je da se ispovracam. Ne znam jel to 'normalno' u stilu dogodi se ili su neke kromosomske greske radi nas dvoje koje ce nas pratiti. Upitnik iznad glave, ali sad ide vikend nemam kog pitati, pregled poslije se isto ceka neko vrijeme
Moje sve i ja sam sad imala jednu stanicu koja se nije pravilno dijelila, nesto su mi rekli jezgra u jezgri. Ta stanica nije bila skroz zrela tako da je mozda do toga. Samo su mi rekli da se takav zametak ne moze vratiti. Ako se ne varam triplodija znaci kada 2 spermija oplode js i onda su 3 jezgre, ali mislim da je to kod icsi nemoguce.
Kakva su vaša iskustva s aspijacijom?
Oba puta sam išla s općom anestezijom tako da ne znam kakvo je iskustvo bez nje.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Cure zahvaljujem na odgovorima. Pošto je aspiracija krajem iduceg tjedna stignem još razmisliti. Samo da sve što prije ugledamo + :-)
Sunshine jjejjejejeje! Neka je sjenina sjena al tu je i to sa 10.urinom danas! Ajme super drzim fige da je sutra prava pravcata debela crtica. To je zbilja velika razlika izmedju temperatura pa vjerujem da je to to! 🍀
Seni prosla sam sve aspiracije bez anestezije - 2 prirodna koja su bila praktici laganica, i 2 stimulirana - bol prilicna da se ne lazemo. 1 put u stimulaciji mislili da nece sve punktirat pa nisu ni rezervirali anesteziloga, al ajde prezivila tih 4-5 uboda. Al problem je nastao kad su punktirali desni jajnik koji su morali stiskati tako da mi je sestra pritiskala trbuh do iznemoglosti. Mislila sam da cu riknut najgora bol ikad, srecom trajala 1-2 min. 2.stimulirani imala rezerviranog anestezijologa al zapeo na hitnom porodu i ja izvisila 8 js punktirali brojala sam zvijezdice. Najgora mi je bol nakon toga bila i dosta sam krvarila. U svakom slucaju punkcija vise folikula na zivo je granicno mucenje. Nisam inace neka meka i osjetljiva na bolove dosta dobro podnesem, al to mi je bilo previse jer jos budem sva napuhana i sve bolno od same stimulacije i onda jos to... Previse za moj gust na tvom mjestu bi jos promislila za anesteziju. Laksi je oporavak kasnije.
Vidim da su dosle nove cure, a vi ostale da ste se raspisale. Ne mogu pamtiti tko je na cemu trenutno..
Ugl sunshine drzim fige! Ja sam imala implatancijsko krvarenje, jako je smedje boje i gusto, temperatura je bila povisena do 37 sa 5. Tako da povisena fibra je super znak. Ovaj put sam vidila veliku betu koja je pala pa cu sad ubudce bit malo suzdrzanija ako se ponovi.
A blago curama koje koriste utrice i ne osjete sise, ja sam prokvarila jucer i jos me uvijek sise bole, ne znam kad ce izac taj progesteron iz mene.
Grizli, nadam se da menga nece stici.
Malagarava kako je tebi prosao transfer, subornice iz Cita. :)
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Koha faza su nikitta, pencil i blacky89???
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Drage moje, hvala vam od srca!! Nadam se da će sutra biti tamnija 🤞🤞 muž maloprije došao doma, pa smo proučavali, stvarno je tu 😂 naša prva sjena, i to je pomak 😁
Grizli, ima nešto u tim našim grčevima i zimicama izgleda 😎
Što se tiče aspiracije, ja sam se baš bojala, najviše anestezije.. Lilypie me smirila, hvala joj do neba zbog toga, bilo je sve kako je i rekla. Zaspala, probudila se, bez ikakvih bolova. Ne želim ni zamišljati kako bi bilo bez anestezije, imala sam preko 20 folikula.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji