Tooooo sunshineeeee dragaaa znala sam :)!!!!! Woohooooooo ☺☺☺☺☺
Hani znaci bavis se istom tematikom kao i ja vidim lol. A kel lh i fsh moraju biti u nekom omjeru? Jel se moraju vaditi odredjen dan ciklusa? Sta je normala za lh a sta za fsh?
Hani znaci bavis se istom tematikom kao i ja vidim lol. A kel lh i fsh moraju biti u nekom omjeru? Jel se moraju vaditi odredjen dan ciklusa? Sta je normala za lh a sta za fsh?
Hvala ti puno puno 💚
Ja sam fsh i lh vadila 3. dan ciklusa, a što se tiče omjera, svugdje po netu piše različito. Negdje da bi trebalo biti 1:1 ili čak 2:1 u korist fsh. Kod mene je ovo drugo. Negdje piše da je 1:1 znak smanjene rezerve, a negdje da su to gluposti.. tak da, točno ti ne bi znala reći!
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sunshine slikaj, to je predobro da se vec vidi sjena.
Mojesve ja sam se jako nasikirala prve dvije stimulacije i prirodnjak jer smo imali sporodijeleci embrij i unatoc mom amh 30 samo po cca 4 zrele stanice i zabrijala da ni te 4 ne valjaju, ali na kraju kod nas je problem ipak bio u spermi pa bi mogao biti i kod vas. Kakav je uopce spermiogram prije zaledjivanja bio? Znas kad odlede slamku, mozda bas u toj nisu neki najbolji spermiji. Iz samog ejakulata imaju puno vise toga s cim mogu raditi.
Sunshine25 hvala ti draga i oprosti, ali bas sam se slatko nasmijala za tvoju sjenu sjenine sjene. Tako ja svoje testove promatram pod svim mogucim kutovima, svjetlima....ne bi li mozda vidjela sjenu, moram priznati da ga iz koša vadim kasnije za svaku sigurnost, premda znam da vise niti ne vrijedi. Samo da se sutra s prvom jutarnjom sjena podeblja
Ja trenutno u fazi cekanja, 4.dnt dvije blastice.....ozbiljnijih simptoma nema.
Sretno cure svima!!!!!!!
Sunshine čestitam na plusiću!! Baš mi je drago, fige su u zraku da sutra bude još tamniji 🙂
Babylove 15 stanica- odličan rezultat! Navijam da se što više njih oplodi 😊🤞🍀
Što se tiče odnosa fsh i lh, ja sam čitala da fsh treba biti viši od lh, ali da je bitno da razlika nije prevelika, odnosno da veći omjer- preko 2 upućuje na smanjenu rezervu. Meni je prvi put kad sam vadila hormone omjer bio 1.6, drugi put 1.4 ali sam u međuvremenu koristila dodatke za snižavanje fsh.
Hvala ti puno puno 💚
Ja sam fsh i lh vadila 3. dan ciklusa, a što se tiče omjera, svugdje po netu piše različito. Negdje da bi trebalo biti 1:1 ili čak 2:1 u korist fsh. Kod mene je ovo drugo. Negdje piše da je 1:1 znak smanjene rezerve, a negdje da su to gluposti.. tak da, točno ti ne bi znala reći!
Biti ce to sve super vidjeti ces :)!
Hmmm znam da se spominjala i kvaliteta...ja jedini nalaz koji sam uspjela naci je obaj iz 6/2018 i na tom mi je fsh 6,8 a lh 5,1 a amh 43. Sta bi to onda znacilo? Zna netko? Jel bi to mogla biti smanjena kvaliteta?
Sunshine - prekrasne vijesti! Čestitaaaaaaaammmm!
Danas sam bila na pregledu, dva dana nakon početka stimulacije. Dr. veli da mi ne vidi lijevi jajnik!? Pa u utorak je bio tamo di treba!! WTF? Znači od najmanje doze Menopura + Decapeptyl su mi digli na 2 Menopura + Decapeptyl. Inače mi lijevi jajnik uvijek bolje reagira, već sam 8 godina u MPO vodama pa mi sad nije jasno gdje je kvaka...
Pitanje- dr. veli da se decapeptylom smanjuje broj jajnih stanica, ali se dobiva na kvaliteti. Je li moguće da na lijevom nema još ništa pa se ne vidi ni jajnik ili se dr. nespretno izrazila? Gdje bi mogao nestati?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nikitta, mjerim kad se sjetim, uvijek je oko 36.5.. na utrićima još nikad nisam bila pa ne znam kako mi tijelo reagira.
Curke, meni vrag nije dao mira, ja napravila sad test. Rezultat-sjenina sjena sjene 😂 znam da je rano, i još je deseti urin danas, sutra ću ponoviti ujutro. Joj držite mi fige
Fige u zraku da sjenina sjena sjene ujutro potamni
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Sunshine woooooow, nek je sa srecom❤️
Kengurica spermiogram je savrsen bio, ali posto je trebao poceti lijecenje jednim odvratnim lijekom sa hrpom nuspojava(izmedu ostalog neplodnost, malformacije ploda) morao je prije zamrznuti sjeme
Ninna, joooooj pa tak ja svaki put! palim blic na mobitelu pa svijetlim, pa pod sunce, pa pod uv lampu.. nikad ništ 😂 ali evo danas, vidi se bez ikakvih pomagala, samo se treba maaalo zabuljit haha
Hvala curke!! 😁
Evo sad sam našla svoje zadnje nalaze: Fsh 5,88 i Lh 3.63, amh 46.
Vaki, meni je na aspiraciji nestao lijevi jajnik. Kaže dr. da ga je tražila par minuta, i onda ga nađe na desnoj strani kraj desnog jajnika, wtf ono. Vratila ga je kaže, i valjda je sad ostao na mjestu, nikad ni ja čula za bježanje jajnika
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji