Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malenaa88
    22. Ožujak 2019. 14:40

Sunshine ima ta sjena da postane tamna crta i drzim fige. Baby super rezultat. Majo suborko dobro je prosao transfer . Dvije mrvice su u pupi nadam se da ce tu i zadrzat se . Za 14dana test i eto sad mirujem citam svasta i eto . Iako sam rekla da necu nista proucavat nit se opterecivat neda mi vrag mira 

Grizli
    22. Ožujak 2019. 14:47

Tocno da omjer fsh i lh mora biti najmanje 1:1,  najbolje 2:1. Al to se mjenja. Ne znam koji omjer znaci smanjenu kvalitetu al ako je lh veci od fsh to obicno bude kod pcos. 
    Da jajnik nestane to sam cula Vaki jer bude u nezgodnom polozaju pa se vaginalno na uzv ne vidi. Dal ti je stisla mozda trbuh tokom uzv? Meni to zna se dogoditi sa desnim pa ga na punkciji stisnu da ga vide i dohvate uopce. Al ovo Sunshine da je otisao na drugu stranu nikad cula. Eto sve je moguce kod nas ocito. A kakva ti je stiuacija na tom koji je vidila Vaki? Babylove super za toliko js, drzim fige da ih sto vise bude korisnih i oplodnjenih. 

Vaki
    22. Ožujak 2019. 15:01

Grizli - samo je rekla da ih ima na desnom jajniku, ali su mali. Zato mi je dodala još jednu dozu... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Dandelion0
    22. Ožujak 2019. 15:09

Pozdrav svima,
    nova sam ovdje. Čitam vas iako ima jakoooo puno stranica.
    Uskoro krećem u svoj prvi postupak i u postupku sam vađenja nalaza. Svi hormoni su mi ok, osim AMH koji je 41.9. Po nalazima je to dosta visoko.
    Čitam da i ovdje ima cura kojima je isto visok.

Kako to utječe na terapiju hromonima? Čitam da ne mora svaka ta visoka vrijednost završiti s hiper pa ako može malo vašeg iskustva.

Hvala vam.

Stiže nam curica 💓

Nasty
    22. Ožujak 2019. 15:25

As ti koliko stranica, jedva mi učitava mob. Hani super, znali naša dr. češće daje bemfolu pacijenticama.. držim fige za prirodnjak🤞🤞🤞sretno!🍀🍀🍀 Dopisujemo se i na Rodi, MPO u Splitu.
    Nikitta ženo ja se tebi divim. I nakon svega toliko imaš strpljenja za svima odgovorit na pitanje, dati podršku. E stvarno ti od 💗 želim da ti ovaj put pogodi stimulaciju i da se sve fino odvije pa da nam samo budeš psiholog dok pratiš svoju trudnoću sa tetama na drugim temama.. Sretno!🤞🤞🤞🍀🍀🍀

• seni
    22. Ožujak 2019. 15:44

leptirica82

Pozdrav svima,
    nova sam ovdje. Čitam vas iako ima jakoooo puno stranica.
    Uskoro krećem u svoj prvi postupak i u postupku sam vađenja nalaza. Svi hormoni su mi ok, osim AMH koji je 41.9. Po nalazima je to dosta visoko.
    Čitam da i ovdje ima cura kojima je isto visok.

Kako to utječe na terapiju hromonima? Čitam da ne mora svaka ta visoka vrijednost završiti s hiper pa ako može malo vašeg iskustva.

Hvala vam.

Leptirica82, moj AMH ti 80, trenutno smo u prvom postupku. Tako da baš nemam nekih iskustva. Krajem idućeg tjedna se planira aspiracija, pa ću ti tada moći reći više o iskustvu. 

• Mrvi
    22. Ožujak 2019. 15:45

Nikitta

Uuuu Nasty to bi bio scenarij iz snova, hvala ti na tako lijepim željama. 🥰 Maja5555 evo me u menstrualnim mukama. Trebam pomoć curke, sinoć jaki bolovi, ujutro krenulo smeđarenje, popodne jaki bolovi, sad ide smećkasto crvena krv. Nije se ono skroz zalaufalo, ali moje pitanje je - da li da onda danas brojim kao 1dc, pa sutra pravac Petrova? Uvijek muku mučim s određivanjem prvog dana kad trebam u postupak. 🙉 Lučinger je rekao do 17h ako krene crvena krv, to je 1dc i time se oduvijek vodim. E sad, ovo je krenulo oko 15h, smećkasto-crvena, ali ne puno, onako, za stavit uložak. Biste li to brojale kao 1dc?

Ja uvijek cekam da bas jako krene i to racuna ko 1dc. I uvijek mi se progesteron dovoljno spusti. Isto sam u Petrovoj

22. Ožujak 2019. 15:56

Nikitta ja bih ipak od sutra brojala kao 1dc. (kak predivno kak svaki put kad imas pitanje ili izvanrednu situaciju bude petak popodne na vikend dok vise ne rade🙈  govorim opcenito ne za tebe) 

Vaki
    22. Ožujak 2019. 15:58

Nikitta- nama se računa drugačije na VV. Na VV se računa kao 1. dc do 22h navečer.
    Sad imam 2 bočice od 75, dakle 150 IU. Malo me zbunilo kad je rekla da se dugim protokolom dobiva manje stanica. Znači da ih Decapeptyl koči na neki način...

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Pencil
    22. Ožujak 2019. 16:15

maja555

Koha faza su nikitta, pencil i blacky89???

Ej draga, ja čekam kraj miseca i prirodnjak 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.