Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samo_opusteno
    22. Ožujak 2019. 11:28

Grizli

Mrvi joj znam kako je kad neke stvari kuzis inotpilike znas ili barem mozes lakse doc do informacija o tome i onda neznas kako si pomoc. Znam samo da lh ako ga nema dosta moze stvarat probleme u dozrijevanju jajnih stanica. Al ako ti je dobar dr onda vjerujem da o tome vodi racuna. Drzim ti fige da uspije. Ne znam jesi probala kad sa nekih biljkama, cajaveim nesto tako za regulaciju hormona. Iako taj prvi nalaz bi rekla da je zapravo super ti.
    Ja sam ok, i dalje samo grcevi kao menstrualni i kasalj cim nesto krenem se vise gibati. Imam osjecaj ko da mi slon sjedi na plucima i disem kroz slamcicu. Jos malo pa cu znat na cemu sam. Jedino dobro je to sto ovaj put bar ne moram ceka 15 dana da saznam. Iako do bete bi osjedila vec koliko kasno nam ju daju.

Grizli...sretno drzim🤞🍀🤗❤️

• seni
    22. Ožujak 2019. 11:32

Idemo prvi puta kroz proces MPO pa imam puno pitanja. Bili smo 7dc na folikometriji i bilo je oko 10 stanica i sve oko 10 mm, a 9dc 3 od 12 mm. Do sad sam koristila Letrezol, a od 11 dc počnem 75 ml puregonom. Ima li tko možda kakvih iskustva sa sličnom situacijom?

sunshine25
    22. Ožujak 2019. 11:33

Mene bole na mahove, nisu ništa spešl narasle, a i inače su xxxxxxs 😂 ali kakve ja snove imam, to nije za pričati. Nadam se da je to od utrića, inače bih rekla da nisam psihički stabilna 😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Hani
    22. Ožujak 2019. 11:46

Nasty, onda smo kod iste doktorice. Mozda se i vidimo, iako cu vjerojatno bit gotova do sredine mjeseca. Trebala sam pocetkom iduceg tjedna u drugi stimulirani, ali nestalo je lijekova pa cu pokusat s prirodnjakom. U proslom postupku narucena je bemfola i cetrotid na Lh 6.7 i fsh 6.7, a za sljedeci ista terapija na fsh 6.4 i lh 9.6, pa me zanimalo ima li to kakve veze. Malo istrazujem fragmentiranost kao i nema sekirancije, naisla sam negdje na taj podatak pa me zanima. Doktori nemaju vremena odgovorit na sva pitanja, malo mi bude i neugodno sugerirat svasta, ali samo si zelim razjasnit zasto ovo, zasto ono, da budem malo upoznatija s temom,  zato HVALA VAM sto pomazete

22. Ožujak 2019. 11:52

Curke.. Bila sam 3 puta trudna i samo sam prvi put osjetila 10dnt blastice stezanje kao pred mengu i par kapi krvi.. Odmah Isla vadit betu jer sam mislila da ide menga ono 100 posto kad ono beta120... 
    Druga dva puta APSOLUTNO nikakvih simptoma.. Stalno sam cekala kad ce neko grcenje nestao bilo sto.. I nista.. Dakle eto nema pravila... Ne znaci ako nema simptoma da se nista ne desava🙄🤩

22. Ožujak 2019. 11:52

Dugo se nisam javljala, a sad dijelim lose vijesti. Ovo mi je drugi postupak. Dobila sam vecu dozu lijekova jer su prosli put bile samo 4 oocite, od cega se samo 2 oplodile i vracene 3.dan,beta nazalost negativna. U ovom postupku nece ni biti transfera, dobila 2 oocite, jedna nezrela, a na drugoj je doslo do necega sto sam od soka zaboravila. Cini mi se da je nesto spomenuto u stilu triplodija?, ali nemojte me drzati za rijec. Evo, na poslu sam i placem 😭 uopce ne znam sto i kako dalje.. Bez obzira na mali br u 1.postupku,embriji su bili odlicno ocijenjeni. Da bi sad dosla do nicega.
    Isprike na jadikovki, ali ako itko razumije onda ste to vi moje cure❤️❤️

Lilypie
    22. Ožujak 2019. 12:01

Žao mi je, mogu samo zamisliti kako se osjećaš. Nažalost,, ne znam ništa o tome. 
    Ja dobijem dosta jajnih stanica ali se oplode tek jedna ili dvije i transfer je uvijek upitan. 
    Gdje si u postupku? 

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• seni
    22. Ožujak 2019. 12:07

Lilypie idemo u Betaplus kod dr Dmitrović. Žena je stvarno odlična.

22. Ožujak 2019. 12:15

Lilypie

Žao mi je, mogu samo zamisliti kako se osjećaš. Nažalost,, ne znam ništa o tome.
    Ja dobijem dosta jajnih stanica ali se oplode tek jedna ili dvije i transfer je uvijek upitan.
    Gdje si u postupku?

Lilypie ja sam u petrovoj ako mene pitas. I hvala, nebitno na razlog neuspjeha sve znamo koja je to tuga kad do njega dode😪

• Hani
    22. Ožujak 2019. 12:19

Moje sve, Seni, Mrvi, raspisite se malo konkretnije o dijagnozama, hormonima i postupcima pa mozda netko sa slicnom situacijom pomogne nekim savjetom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.