Kengurice woooooow! Cestitam zeno! Nek za 2 tjedna bude srce jako i kuca ko ludo! 😁💓🍀🤞
Ninna 🙏🍀 da sve ovdje ugledamo +++++ sto prije
Kengu.. jeeeeess.. to je to.. samo neka to malo srce zakuca na najjace 💖💖 bitno da nije ono cega si se bojala.. tako da sad lezi i neka te dragi tetosi 🤞🤞
Kengu supeeeeer, sad si ipak malkice mirnija. Drago mi je! Sad 2 tjedna opet štrikanje, mirovanje, na posao ne ideš. 🥰
Lemon meni su stalno govorili da sam premršava, a i jako su me bolile igle u trbuh. Od stimulacije se ne debljam, a inače godinama nisam mogla dobit ni gram. No, bila sam na sirovom, itd. Prošlo ljeto sam počela opet jesti meso, jaja, kruh, i napokon nabacila 4 kile! Od tad se osjećam fantastično, a igle u narednom postupku me nisu uopće bolile, imam sad malo kože-špekeca na trbuhu, taman za igle 😂 Ja zadovoljna! Neki dan na pregledu kad sam govorila mpo nuspojave od pilula, opet ona meni - vi ste mršavica, fali vam estrogena, a ja si mislim, da si me vidjela zadnjih pet godina, ovo je sad top! Smatram da više nisam mršava, nego vitka, i ciao. I vjerujem da je sad moje tijelo napokon spremno na trudnoću. Dugo sam imala oprečne misli, jel neka od vas se klackala s idejom o majčinstvu? Tipa. Da ste malo htjele bit trudne, malo ne? Ili sam samo ja takav slučaj 🤦🏼♀️
Prije samog početka prošlog postupka a i ovog sad Čim sve počne, a pogotovo iza punkcije, uopće se ne premišljam više. Sigurno nas ima još
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Nikita nadam se da neces opet imatbonako bolnu mengu i da ce sve biti super. Hajde navikni se buditi rano morat ces kad rodis za 9 mjeseci 😋. A sta se tice bi ne bi situacjje ranije sam imala te faze cesto. Znala sam cak kao ovaj mjesec necemo pokusavat jer iduci imamo putovanje daleko pa ne znam dal bi mogla ici da zatrudnim, ili nisam htjela zatrudniti tako da imam termin u 8 mjesecu jer taj dio godine imam najvise posla uvijek i zauvijek i pazi budale nisam htjela roditi da mi dijete ne bude zakinuto za slavljenje rodjendan... Trenutno sam u fazi samo da rodim kad god, ako treba nek izmisle 13 mjesec. Al dese se da sitaucije takve, medjutim nikad nisam se dvoumila prije postupka ili u postupku idem u njih kad sam 100 u glavi da to hocu. Iako kakav sam peh mozda bi bolje bilo da idem kad ne zelim pa bi onda zatrudnila.
Nikitta hvala ti 😊
Sto se tice djece i meni je znalo biti malo bi, malo ne.. 4 god smo bili u braku kad smo krenuli pokusavati.. i tad sam vise to zbog muza nekako htjela nego zbog sebe.. jer realno s 20 sam se udala i nisam hjtela sve odjednom a muz je imao 25 i on je htio.. pa kao sve ne sad.. pa ajd jos ovo pa ajd jos ono.. i zapravo kada smo tek krenuli u postupke me opralo da istinski zelim.. tako da nisi jedina 💖
Hej drage moje...da podijelim svoju srecu sa vama...danas sam opet vadila betu...i 178.9 je...dr. je zadovoljan...a i ja sam😊🙏😘 za tjedan dana idem opet...i nadam se da ce i dalje rasti🙏😊
Joj drage moje žene, da sam bar došla pročitati što ste mi napisale prije runde revanja u krevetu smanjilo se, definitivno, nema svježe krvi.. sisice su još napete pa se nadam i dalje
nisam zvala dr., ali ako krene opet, do 19h ću ga nazvati.
Malagarava, držimo fige za mrvice!!
Kengurice, čestitaaaam! da se barem kod mene razvije situacija kao kod tebe, jedva čekam da javiš za <3
Što se tiče majčinstva, ja nisam bila sigurna do transfera, isto sam nekako više htjela bebu zbog muža..sad kad se sjetim i usporedim s današnjim paničarenjem, mogu se jedino grohotom nasmijati!
I još jednom, hvala vam svima na lijepim željama, imala sam mini živčani slom
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Pozdrav curke drago mi je da ima napokom dobrih vijesti malo
Kengu bravo za malu mrvu i da za 2 tjedna srceko zakuca!
Samo opusteno cestitke i da ti uskoro vidis malo srculence!
Malagarava sretno u iscekivanju i da bude velika beta!
Babylove neka bude puno folikulica,embrija i bebica na kraju!
Nikita sretno od srca,nek si i ti konacno docekala postupak i da ti se smanjila endo!
Grizli sve znas😘
Hej drage moje…da podijelim svoju srecu sa vama…danas sam opet vadila betu…i 178.9 je…dr. je zadovoljan…a i ja sam😊🙏😘 za tjedan dana idem opet…i nadam se da ce i dalje rasti🙏😊
ma odlično!!!! čestitam
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji