Hvala vam svima od ❤️ ja vama zelim puno srece...da nam svima budu velike bete...da i mi osjetimo majčinstvo😊❤️🙏😘
Zaspala ja ko top. Cure zelim vam da pratite moj put samo bez ciste ;)
Nikitta ja sam se cak krivila sto prije 35. nisam nikako htjela dijete. I s tih 35 me vise stislo vrijeme, kao daj odluci jel zelis ili ne, nemas svo vrijeme i nekako rekoh ajd da probam. Onda mi ae rodio necak i prvi puta sam osjetila pravu zelju, da ja imam takvu srecu pokraj sebe.
I dalje me uhvati malo tjeskoba kad se sjetim ode moja komocija, skroz sam komotan tip, volim sve nesto neplanski raditi, putovati itd. Mislim da jednostavno ima vise tipova nas zena, neke su sigurneu sve svoje odluke, neke ne, nekima se probudi majcinska zelja cim odrastu, neke ni same ne odrastemo na vrijeme ;)...
Kengurica koje divne vijesti! Odmaraj i čuvaj svoju mrvicu 🤩
Samoopušteno čestitam!!! I da beta bude sve veća i veća 🤞😊
Babylove sretno sutra draga!!
Samo opusteno cestitam i da to bude jedna lijepa i bezbrizna trudnoca.
Malagarava zelim ovaj put da obe mrvice se zadrze iducih 9 mjeseci i da ti ovo divna trudnoca.
Kengu joj koliko puta sam se ja zapitala a kako cu ja putovat kad rodim jer vidim da nasi prijatelji sa klincima nikud ne idu. Mislim meni je zene doslovno putna torba spakovana uvijek. Al sam shvatila da mi to ne smije biti ogranicenje i da cu samo imati jednog novog člana na svojim putovanjima. Mislim da kad rodimo da nam se srediste gravitacije pomakne u jeki drugi epicentar.
Nikitta hvala ti sto si se dotakla te teme... ja imam jednaki problem... jedan dan zelim djecu, pa drugi ne da ne zelim, nego nisam sigurna. I onda se isto osjećam kao freak. Jos me nisu u potpunosti oprale emocije, tako da jos nisam zaplakala niti jednom kad sam dobila mengu. Inače nisam pretjerano emotivna. Nekako sve gledam s neke “razumne” strane... valjda ce se sve jednom poklopit pa cemo i mi imati djecu. Strah me isto uhvati kad pomislim da ode moja komocija... volim biti neovisna ali isto tako znam da cu nekako ishendlat to jednako i s djecom. Klokanica, autosjedalica i gas! Sestra, prijateljice, sve imaju djecu, al ja se nekako ne snalazim s njima. Nadam se kad budem imala svoje da ce to doc instinktivno. Sinoc mm izjavi (inače okorjeli radoholičar): Jedva cekam da idem na taj porodiljni!!! 🙈😂 znaci plakala sam od smijeha...
Tako da vjerujem da se u nama miješa hrpa emocija... i vjerujem da većina žena ne bude u potpunosti spremno za djecu ikad, al kad im se dogodi trudnoća i rodjenja djeteta da se to nekako prirodno sve posloži.
Cure čestitam vam na lijepim ultrazvucima, betama,... a cekalicama držim naaaajvece fige da se mrvice lijepo smjeste...
Jel lakše i manje boli kad ima sala na trbuhu ili kad nema? Ja imam 50 kg jedva, a sestra kad mi je izdavala lijekove rekla mi o pa ti si mršava bit će ti lako. Pa sad ne znam jel stvarno ili
Lemon i ja sam mrsava, i totalno sam paničarila kako ću ja sebi sama, baš tu sam se javila na forum pa su me cure smirile :)
Mene Orgalutran nije uopće pekao niti me boljelo kad sam pikala, samo gledaj da ti je pod kutem od 45 za razliku od Puregona koji je u penu pa ide pod kutem od 90 u odnosu na kožu. Ali ovisi od osobe do osobe. Prva je najteža i onda postanes profi 😀
Kengurica, divne vijesti! :)
Sunshine25 sve ce biti ok, samo miruj i pazi na vas dvoje :)
Sve ostale cure koje ste u bilo kojoj fazi postupka, sretno! :)
Lilypie šta ima kod tebe, u kojoj si fazi? Oprosti, promaklo mi je, ne stignem svee pročitati..
Cure hvala veliko od srca . Grizli ja takodjer tebi zelim da ti ovaj fet bude uspjesan . Nikita tebi zelim da sto prije udjes u postupak i da s tobom iscekujemo . Norules hvala na zeljama. Sunshine takodjer tebi zelim pozitivan test i ta krv da je znacila implantaciju. Ako sam koga zaboravila sorry. Ja inace kazem da kad vidim koliko vi znanja ovdje imate o ovom podrucju iako sam i ja u ovim vodama skroz malo znam naspram vas ali ono sto sigurno znam je da iskreno zelim vama srecu i urednu trudnocu kao i samoj sebi .
Sortiraj odgovore
Najstariji