Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Ožujak 2019. 09:39

maja555

Grizli danas mi je bas dan datum za vadit betu. I 14 dnt. Nalaz ce mi bit kroz par sati..

Majo mislim da je to to,crtica je imeni prejaka za booster,po njoj bi rekli da ti je beta vec daleko premasila stotku

Vaki
    12. Ožujak 2019. 09:41

Majo - odlično! Nema šanse da je takav plus od boostera. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• maja555
    12. Ožujak 2019. 09:43

Beta 509!

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• nemasekirancije
    12. Ožujak 2019. 09:45

maja555

Beta 509!

Cestitam ti draga :)! ❤❤☺☺☺☺☺ Da cujemo simptome :)? Koji dt je bio?
    Grizli cekamo odg s tobom.

Nasty
    12. Ožujak 2019. 09:53

Majo čestitam!!!💪💪💪  Sretno do kraja, nek bude šlolska!🍀🍀🍀💗💗💗

• Kengurica
    12. Ožujak 2019. 10:01

Grizli jebemu misa. Bas mi zao da kroz stres prolazis. Idem ti se probati raspitati malo oko FET-a7 dan.
    Majo ma trudna si. 14 dp punkcije nije prerano za vaditi betu. Nisam bas u toku. Kakvi su ti zametci vraceno, koji dan i koje si to simptome imala?
    Magice cestitam.

Beba
    12. Ožujak 2019. 10:15

Pozdrav cure, da vam se malo javim, budući sam cijelu trudnoću bila svejedno na ovoj temi željela bi s vama ovdje podijeliti svoju sreću. 05.03. u 18.25 . rodio se Dante i baš je savršen, Apgar 10/10 ,bilo je malo drame na porodu pa je na kraju ipak bio carski,ali sve je HB dobro završilo. Još uvijek nisam svjesna i stalno govorim mužu da ne mogu vjerovati da je naš, da je baš nas izabrao da mu budemo roditelji. Svima vam želim isto,budite jake kao šta ste bile dosada jer nagrada je velika. 

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• maja555
    12. Ožujak 2019. 10:20

Vracena su mi 2 trodnevna emrbija, jedan osmostamicni, drugi desetostanicni.
    2 dana nakon transfera sam imala probadanje u maternici koje je jako al kratko traje. I imala sam smedji iscjedak negdi oko 10 dnt, bas jako smedje i nije obilno. Sise su mi bolne i povecane, bila sam imala i fibru i dosta sam spavala i zadnjih par dana jako cesto isla mokriti. Bas kao neki pritisak dole. 
    Rekli su mi ako je beta 300 onda je jedna beba, ako je 800 onda su dvi bebe, 500 moze bit i jedno i drugo. 
    Inace ja sam hashimoto, plus endometrioza od 5,5 cm. 

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

12. Ožujak 2019. 10:21

Beba cestitam od srca!sjecam te se s ove teme,neka je mali ziv i zdrav i neka je sve dobro proslo,uzivaj u svojoj srecici!
    Majo cestitam,rekla sam ti ja i sretno dalje da sve prode skolski
    Magica takoder,konacno malo plusica!

Nasty
    12. Ožujak 2019. 10:24

Beba čestitam! Dobrodošao Dante! Izabrao je baš vas jer vi to potpuno zaslužujete.. Uživajte!💗😘🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.