Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Juje
    17. Lipanj 2016. 10:17

bad_Angel kako je prošla punkcija?

• petra12345
    17. Lipanj 2016. 10:27

Curke,mi imamo sutra transfer  bila je jedna j.s. i oplodila se..sad ozbiljan go i bez zivciranja malo..
    Bad_Angel..sretno danas..

• ana232
    17. Lipanj 2016. 17:04

Drage moje, već dugo Vas pratim, ali nikako da se pridružim. Drago mi je što postoji ovako nešto gdje žene pomažu i suosječaju jedna s drugom. Ovo je moj slučaj... Prije 5 godina mi je diagnosticirana endometrioza, trpjela sam strašne bolove, bila na raznim čajevima i ljekovima, ali uzalud. MM više nije mogao gledati kako se mučim i naručio me u Petrovu. Operirana sam prije 7 mjeseci. Prilikom otpuštanja dr mi je rekao da je najbolji lijek za endometriozu trudnoća i da što prije ostanem trudna. Naravno da smo to željeli više od ičega i prije operacije. Ciklusi su točni, uredni, ovulacije također, ali od bebe ništa, ali  zato se endometrioza vratila. Na zadnjoj kontroli liječnik koji me operirao rekao je da nemamo više što čekati (imam 34 g) i da se odmah naručimo na humanu reprodukciju kod njih. Bili smo na prvom razgovoru ( dr Kasum) odmah nam je rekao da će biti ivf, ali da prvo izvadimo hormone, papu i novi spermiogram. Sa svim nalazima  ponovno idemo 11.7. Može li mi netko reći koji su daljni koraci i kad se kreće s bockanjem? Hvala i sorry na dugačkom postu.

• ana232
    17. Lipanj 2016. 17:58

a što ako slučajno nisu. Spermiogram je ok, za svoje još neznam.

• petra12345
    18. Lipanj 2016. 16:21

Curke..koje ste koristile utrogestan nakon transfera..da li kuglice stavljam skroz do bete (12 dana)?na otpusnom pismu mi napisala 3×2,ali bez broja dana dok za folacin i andil pise 12 dana..mozda se sestra zabunila :) a do ponedjeljka ih ne mogu nazvat..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.