Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nika5555
    27. Veljača 2019. 13:15

Pencil

ivkica991

Pencil

Već 3 puta sam imala malo krvi kod velike nužde, ne znam šta je to i šta da radim?! Help!
    Počelo je par dana nakon transfera, danas je 7dnt

Tak ti je i meni slično..

Pa od čega? Dali ić u doktora ?

Pencil a da pisnes na testic?

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

• Babylove
    27. Veljača 2019. 13:17

Emenems bravo za lijepu crtu 🤞
    Nikitta i ja kada sam isla vaditi amh i jos nesto ne sjecam se vise sta sam se bome nacekala...
    Pencil mozda imas male hemeroide pa pucaju... mozda glupo pitanje ali dali te boli kada obavljas nuzdu?

• Pencil
    27. Veljača 2019. 13:22

Babylove

Nikitta i ja kada sam isla vaditi amh i jos nesto ne sjecam se vise sta sam se bome nacekala…
    Pencil mozda imas male hemeroide pa pucaju… mozda glupo pitanje ali dali te boli kada obavljas nuzdu?

Pa da, ide teže nego inače haha. Prvi put sam primijetila kad je bilo baš ajme teško.  Možda od progesterona? Test planiram u nedilju napraviti 

• Babylove
    27. Veljača 2019. 13:42

Pencil

Babylove

Nikitta i ja kada sam isla vaditi amh i jos nesto ne sjecam se vise sta sam se bome nacekala…
    Pencil mozda imas male hemeroide pa pucaju… mozda glupo pitanje ali dali te boli kada obavljas nuzdu?

Pa da, ide teže nego inače haha. Prvi put sam primijetila kad je bilo baš ajme teško. Možda od progesterona? Test planiram u nedilju napraviti

Citala jesam da je moguce..  tako da nije nista iskljuceno... drzi se draga... i neka test bude pozitovan 🤞🤞

Grizli
    27. Veljača 2019. 14:26

Hemeroidi se ceato jave u ranim trudnocama! Bar su se meni javljali valjda od povecanja pritoka krvi u zdjelicni dio tijela. Nadam se curke da je to od toga i da ce to sve brzo proci pa da uzivate u trudnocama.
    Cure ima koja informaciju vezano za briseve... Dakle inace traju po 3 mj koliko znam, sad zovem doktoricu da se narucim samo za briseve za svaki slucaj iako mi ovi jos vrijede do kraja 3 mj, i ona mi kaze da dodjem pa da cemo se dogovoriti al da po novom brisevi traju 6 mjeseci. 🤔 Ima koja kakvu info o tome 

sunshine25
    27. Veljača 2019. 14:30

Grizli, ja sam i ponedjeljak radila briseve iako su mi 4 mjeseca stari i sterilni. Kao kontrolni zbog urina. Ako imaš preporuku mpo, moraju ti dati. Ali inače da, brisevi se rade svakih 6 mj

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Nika5555
    27. Veljača 2019. 14:36

Brisevi vrijede 6 mj

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

Grizli
    27. Veljača 2019. 14:39

Pa ne znam u 1 mj kad sam dobila mengu i javila se mpo rekli su mi da birevi moraju biti unutar 3 mj. Znam da Rijeka uvazi punih 3 mj odnosno ako npr si radio 10.1. Vrijede do kraja 4 mj po njima. I moja gin je uvijek radila mi briseve kad bi joj se samo najavila al sad mi je rekla da dodjem pa da ceno se dogovorit jer da su mjenjali ovih dana nesto i da po novom brisevi idu svakih 6 mj. Nemam pojma. Kako god za ovaj fet ce mi sigurno vrijediti stari al mislila sam cisto prevetive ponoviti ih. Bas kad budem isla kod gin cu se raspitat mozda stvarno je izasao neki novi zakon nesto sto se i nas tice. 

emenems8
    27. Veljača 2019. 14:40

cure hvala svima, ja ću pričekati petak betu da to skroz upijem, pa u ponedjeljak ponoviti da vidim da se pravilno dupla.. 
    vanmaterična je ostavila trag očito!
    Grizli meni su brisevi bili od 23.10. i kada sam u 12. mj. bila na konzultacijama prof. mi je rekla da će za 1. mjesec brisevi još vrijediti, pa sam pomislila da ću ih za postupak u 2. mjesecu morat ponavljat, ali dr. T mi je bila rekla kako nema potrebe za novim brisevima.
    Prof. poslije nije ništa spominjala. Probaj zvati KBC pa provjeri sa sestrom Ivanom da budeš sigurna :)
    znači i ti sad pomalo krećeš po svoje smrzliće, sretno!!

Kada sam prošli put čekala za pregled, jedna žena je došla na postupak sa sinom od oko 2 godine i rekla:
    "Samo da znate, on je bio u ledu ovdje 8 mjeseci, tako da čekanje se uvijek isplati"
    Baš me razveselila i ohrabrila i taj mali savršeni dečkić koji je svih nas pozdravljao mi je baš dao snage.

Želim nam svima tako savršena mala bića, toliko iščekivana i željena. 

• maja555
    27. Veljača 2019. 14:47

Evo napravila sam embriotranfer, 3.dan su, jedan osmostanici, a drugi desetostanicni, kaze embriolog da su odlicni.  A treci je pohranjen. 
    Danas i sutra odmaram.. 😁

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.