Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Veljača 2019. 09:58

Grizli u RI ne daju stopericu u fetu,nikakvi lijekovi ako imas svoju ovulaciju,samo pracenje
    Emenems,cestitke to je to!crtica je bas jaka,nadam se da ce ti sve proci uredno i skolski!

• maja555
    27. Veljača 2019. 10:01

Emenems cestitam i sretno dalje da sve bude ok.. 

Evo  cure, ja sam u podne na transferu, zvali su me da su sva tri embrija odlicna, dva vracam, jedan pohranjujem.

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

sunshine25
    27. Veljača 2019. 10:03

Emenems, čestitkeee 😍😍 čekamo betu! 💚
    Grizli, nikad nemam nuspojave ni na što, a sad me baš neki strah uhvatio.. ako preživim danas bocku, to je to, nema više straha 😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• perla
    27. Veljača 2019. 10:08

emenems8

cure ja jutros skupila hrabrost i napravila test, onaj iz Bipe - First sign..
    je moguce da je to to?

Super to je to !!  

johan
    27. Veljača 2019. 10:14

Ej drage moje cestitka svima koje imaju + a sretno svima koje ćekaju,evo ja čekam 3mj i mengu pa da se javim i da cujem sta i kako dalje 

emenems8
    27. Veljača 2019. 11:00

hvala cure..  još uvijek to nekako s rezervom gledam, u petak će mi biti 14 dnt i tada ću ići privatno vaditi betu da budem mirnija.. a onda 8.3. riječku betu! 
    zadnji put kad sam vidila pozitivan test bila je vanmaterična trudnoća, pa sam ovaj put opreznija. 

4 sreća
    27. Veljača 2019. 11:25

emenems8

cure ja jutros skupila hrabrost i napravila test, onaj iz Bipe - First sign..
    je moguce da je to to?

Draga lipa crta čestitam neka bude uredna i skolska

sunshine25
    27. Veljača 2019. 11:39

Emenems, a vjerujem, ali sam sigurna da će sve biti ok :) držimo fige!! 
    Nikitta, isto je i u Osijeku. Ja sam znala doći u 6 kako bih došla na red oko 9, svaki dan je strašna gužva.

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Nika5555
    27. Veljača 2019. 11:47

emenems8

hvala cure.. još uvijek to nekako s rezervom gledam, u petak će mi biti 14 dnt i tada ću ići privatno vaditi betu da budem mirnija.. a onda 8.3. riječku betu!
    zadnji put kad sam vidila pozitivan test bila je vanmaterična trudnoća, pa sam ovaj put opreznija.

Jeee bravo draga,cestitke od ❤

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

emenems8
    27. Veljača 2019. 12:18

Nika5555

emenems8

hvala cure.. još uvijek to nekako s rezervom gledam, u petak će mi biti 14 dnt i tada ću ići privatno vaditi betu da budem mirnija.. a onda 8.3. riječku betu!

Jeee bravo draga,cestitke od ❤

hvala tiii 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani