hvala cure..još uvijek to nekako s rezervom gledam, u petak će mi biti 14 dnt i tada ću ići privatno vaditi betu da budem mirnija.. a onda 8.3. riječku betu!
zadnji put kad sam vidila pozitivan test bila je vanmaterična trudnoća, pa sam ovaj put opreznija.
Jeee bravo draga,cestitke od ❤
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
hvala cure..još uvijek to nekako s rezervom gledam, u petak će mi biti 14 dnt i tada ću ići privatno vaditi betu da budem mirnija.. a onda 8.3. riječku betu!
zadnji put kad sam vidila pozitivan test bila je vanmaterična trudnoća, pa sam ovaj put opreznija.
Jeee bravo draga,cestitke od ❤
hvala tiii
Curke, meni stigao amh, 45 😯 jel nije to puno? Nemam pcos!
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
sunshine25 i moj AMH je visok, 37,6 pmol/L..isto nemam pcos.
kažu da im je to bitan podatak kod stimulacije..
Nazvala sam odmah Škvorca, čekam da mi se javi. Valjda će se do 5 javiti, možda mi i smanje stimulaciju. Brate mili, frcam od plodnosti 😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Peg hm neobicno da nista jos ne osjecas nikakve grceve ni nista. A bolovi da budu jaki prilicno. Vidi jos koji dan kako ti bude pa ako ne javi se svojoj dr.
Perla pa pametno sta ces dat novce ako mozes dobiti uputnicu. Mogla bi i ja to si provjeriti sad nakon sta sam uzimala vitamin d da vidim dal se popravio. To se vadi u mornarici ili onoj di je rodiliste? Posalji mail u Rijeku pa brze odgovore. A inace za bolove tokom menge nakon postupka meni su uvijek vrlo slicni oni bolovima koje sam imala kod spontanog. Nazalost ocito to sve prckanje ostavi traga na nasim maternicama. Evo meni danas napokon stigla M i opet imam jake bolove, al neka sad bar znam da uskoro krecemo u nova odbrojavanja...
Emenems ti si nasa Rijecka nada! Cestitam! Bas mi je drago i drzim fige da se beta lijepo dupla!
Majo sretno na ET i da ovaj jedan bude za bracu ili seku jednog dana!
Sunshine a ako inace imas lose reakcije na lijekovo onda bis i na ovo mogla ne imat nuspojave. Sretno i prezivit ces ti to ne brini!
Grizli, ma nikad nisam imala nikakve reakcije tako da se nadam da neću ni sada, ali ipak..strah me! Hvala ti na lijepim riječima :)
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Već 3 puta sam imala malo krvi kod velike nužde, ne znam šta je to i šta da radim?! Help!
Počelo je par dana nakon transfera, danas je 7dnt
Već 3 puta sam imala malo krvi kod velike nužde, ne znam šta je to i šta da radim?! Help!
Tak ti je i meni slično..
Tak ti je i meni slično..
Pa od čega? Dali ić u doktora ?
Sortiraj odgovore
Najstariji