Grizli u RI ne daju stopericu u fetu,nikakvi lijekovi ako imas svoju ovulaciju,samo pracenje
Emenems,cestitke to je to!crtica je bas jaka,nadam se da ce ti sve proci uredno i skolski!
Emenems cestitam i sretno dalje da sve bude ok..
Evo cure, ja sam u podne na transferu, zvali su me da su sva tri embrija odlicna, dva vracam, jedan pohranjujem.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Emenems, čestitkeee 😍😍 čekamo betu! 💚
Grizli, nikad nemam nuspojave ni na što, a sad me baš neki strah uhvatio.. ako preživim danas bocku, to je to, nema više straha 😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
cure ja jutros skupila hrabrost i napravila test, onaj iz Bipe - First sign..
je moguce da je to to?
Super to je to !!
Ej drage moje cestitka svima koje imaju + a sretno svima koje ćekaju,evo ja čekam 3mj i mengu pa da se javim i da cujem sta i kako dalje
hvala cure.. još uvijek to nekako s rezervom gledam, u petak će mi biti 14 dnt i tada ću ići privatno vaditi betu da budem mirnija.. a onda 8.3. riječku betu!
zadnji put kad sam vidila pozitivan test bila je vanmaterična trudnoća, pa sam ovaj put opreznija.

cure ja jutros skupila hrabrost i napravila test, onaj iz Bipe - First sign..
je moguce da je to to?
Draga lipa crta čestitam neka bude uredna i skolska
Emenems, a vjerujem, ali sam sigurna da će sve biti ok :) držimo fige!!
Nikitta, isto je i u Osijeku. Ja sam znala doći u 6 kako bih došla na red oko 9, svaki dan je strašna gužva.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
hvala cure..još uvijek to nekako s rezervom gledam, u petak će mi biti 14 dnt i tada ću ići privatno vaditi betu da budem mirnija.. a onda 8.3. riječku betu!
zadnji put kad sam vidila pozitivan test bila je vanmaterična trudnoća, pa sam ovaj put opreznija.
Jeee bravo draga,cestitke od ❤
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
hvala cure..još uvijek to nekako s rezervom gledam, u petak će mi biti 14 dnt i tada ću ići privatno vaditi betu da budem mirnija.. a onda 8.3. riječku betu!
Jeee bravo draga,cestitke od ❤
hvala tiii

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji