Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    27. Veljača 2019. 18:16

Hrabrice - ja ih imam 10 kod sebe, ali ne smijem se pikati dok kod njih ne provjerim jesu li nabavili još tih injekcija jer ih trebam još najmanje toliko. Za 10 dana bih trebala početi pa se nadam da će ih nabaviti do tada... Eto i ja stalno nešto čekam jer se uvijek nešto zskomplicira. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• maja555
    27. Veljača 2019. 18:25

Je je. Sad laganini cekat vadjenje bete.. 
    Eto drago mi je da sam ti otkrila neke nove informacije. 😁 

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• maja555
    27. Veljača 2019. 18:25

Nikitta odakle si ti? 

**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

27. Veljača 2019. 18:32

Ja se opet malo ubacujem,ali mislim da bi pacijent koji placa privatnu kliniku trebao odluciti kada da mu se zamrzne,biolozi mogu sugerirat al mislim da bi odluka trebala bit nasa,a i dokazano je da embrij odmrzavanjem gubi na kvaliteti i pitanje dal bi nastavio s daljnim razvojem kao svjezi,zato je to sigurnije raditi s blasticama,Majo nemoj me krivo shvatiti,zelim ti svu srecu i da ti uspije s ovim transferom,al eto to je moje misljenje!

• maja555
    27. Veljača 2019. 18:37

Norules pa ok mi je i to. Mogla sam ja njima reci da zelim da ostave i do faze blastociste. Al buduci da sam imala samo 3 i buduci da mi je prvi put, sigurno bi i sama odabrala ovaj nacin.

23.01.21. AIH

Nasty
    27. Veljača 2019. 18:43

emenems8

cure ja jutros skupila hrabrost i napravila test, onaj iz Bipe - First sign..
    je moguce da je to to?

Izgleda da je to to.. Čestitam!🍀

• Blacky89
    27. Veljača 2019. 18:54

Emenems8 jaaako lijepa crta 😍 
    Majo sad odmaraj i uživaj. 
    Sunshine ma pikanje ti je mačji kašalj. Bar meni bilo. Ja nisam imala niti neku reakciju na hormone. Skroz sam se normalno osjećala. 
    Nemasekirancije sretno sutra.
    Ja danas imala punkciju. 8 js, ICSI, e sad cekamo sutra da vidimo sta se dogadja. 😁

Hrabrica
    27. Veljača 2019. 19:15

Vaki

Hrabrice - ja ih imam 10 kod sebe, ali ne smijem se pikati dok kod njih ne provjerim jesu li nabavili još tih injekcija jer ih trebam još najmanje toliko. Za 10 dana bih trebala početi pa se nadam da će ih nabaviti do tada… Eto i ja stalno nešto čekam jer se uvijek nešto zskomplicira.

Nama dvjema nikak da svane i gubimo vrijeme radi takvih njihovih propusta .. Navodno bi ih vv trebao dobiti iduci tjedan al sve je to upitno.. 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

Grizli
    27. Veljača 2019. 19:47

Blacky srwtno i da se sve oplode! 
    Mislim da moment zamrzavanja embrija je prilicno osjetljiv no takodjer ovisi o tehnologiji koju klinika ima za smrzavanje nije ni tu svugdje sve isto, kao ni mogucnost kulture embrija do 5.dana! Općenito razvoj embrija do 5.dana je prilicno slozen proces i za to treba imat adekvatnu opremu i ako netko to nema ili nije u mogucnosti odraditi to zbog nekog xyz razloga onda bolje smrznut prije. Al da blasfice imaju vecu sansu prezimit imaju. A slazem sa s onime da bi sami trebali odluciti o momentu smrzavanja cak i u drzavnim klinikama, ako je potrebno da i platimo stapice za smrzavanje al da postuju nasu zelju jer to su nasi embriji. Naravno uz konzultacije sa mpo timom. Ja osobno uvijek bi isla do blastica, no to je do mene kao sto bi Nikita radije ranije smrzavala ih. Nikita jesi ikad probala pitat svoje na klinici mozda bi i pristali. Ja sam uvijek za to da se pita. 

• perla
    27. Veljača 2019. 20:01

Grizli

Blacky srwtno i da se sve oplode!
    Mislim da moment zamrzavanja embrija je prilicno osjetljiv no takodjer ovisi o tehnologiji koju klinika ima za smrzavanje nije ni tu svugdje sve isto, kao ni mogucnost kulture embrija do 5.dana! Općenito razvoj embrija do 5.dana je prilicno slozen proces i za to treba imat adekvatnu opremu i ako netko to nema ili nije u mogucnosti odraditi to zbog nekog xyz razloga onda bolje smrznut prije. Al da blasfice imaju vecu sansu prezimit imaju. A slazem sa s onime da bi sami trebali odluciti o momentu smrzavanja cak i u drzavnim klinikama, ako je potrebno da i platimo stapice za smrzavanje al da postuju nasu zelju jer to su nasi embriji. Naravno uz konzultacije sa mpo timom. Ja osobno uvijek bi isla do blastica, no to je do mene kao sto bi Nikita radije ranije smrzavala ih. Nikita jesi ikad probala pitat svoje na klinici mozda bi i pristali. Ja sam uvijek za to da se pita.

Evo konkretno kod nas u Ri smrzavaju samo blastice.Ja sam htjela smrznuti jednog 8st treći dan, pa su mi rekli da to ne rade.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.