Emenems tnx iako meni je to sestra rekla da kao trebam nove briseve ako sad ne bude uspjesno, pa ja cu lako vidit sa dr kad dodjem na prvu folikulometriju da ih sad ne davim kad znam da mi za ovaj fet vrijede. Jos cekam da mi jave termin kad da dodjem na pocetak hodocascenja u Ri. Iskreno bas sam se odlorila od svega onoga i sad mi je nekako onako jedva cekam krenuti mislim da nisam pogrijesila sta sam uzela mjesec pauze, bas mi je glava bila puna svega onda. Emenems vjerujem da je tesko sad cekat uzv i saznanje da je sve super! Drzim zaista fige da bude veeeelika beta i uspjesna trudnoca. Tebi su vratili 1 treci dan? To je bio prirodni ili stimulirani?
Evo mene nazad, na žalost sa lošim vjestima..Vaki decapeptyl još nije stigao i ne znaju kada će doći. Ja danas trebala uzeti prvu piku i šipak :( Napravili smo novi plan, pokupit ampule 09.og (ak do tad dođu) i prvu piku si dat 21og. Na njemu ću biti od početka do kraja, a nakon par dana od početka će mi uvesti i neki fsh i odmah me upozorila da će biti višestruka dnevna pikanja.. Ljuta sam i jadna sam da nam se opet desio peh, mi nikak da krenemo s tim.. Prvo nam lab nije radio za Božić, pa nam u prvom mj u prirodnom ivfu pukli folići i prebacili nas na insem..pa mj dana pilule..pa sad nema ovog lijeka..E luuuda sam..Počinjem misliti da nešto opasno odlazi kvragu s tom klinikom i baš me zanima jel samo kod nas fali taj lijek ili u svim bolnicama..Još sam pitala doc mogu li ga sama kupiti o svoj trošak u ljekarni pa da ipak danas krenemo, ona veli da ne...i mogu se slikat..a živci mi ko guma na gaćama..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
maja555 sretno, da se ulove malci i da ostanu s tobom 9 mjeseci :)
Grizli vjerujem da ti je dobro došla pauza, neka si odmorila jedan mjesec, obavila i histeroskopiju, sada si mirnija i spremna za uspjeh - vjerujem da će ti ovaj postupak biti uspješan, sve šta sam pročitala o FETu je pozitivno i da doktori stvarno daju prednost njemu naspram svježeg ET kada je tijelo pod hormonima,
Meni je ovo bio 2. prirodni IVF, a u prvom nije došlo do oplodnje..Vratili su mi 1 šesterostanični - 3. dan ( imala sam vremena prije transfera popričati s biologicom V koja mi ga je baš nahvalila, ali meni se tada toliko piškilo da pola toga nisam čula, a inače volim biti informirana o svemu ).
Grizli napooookon stigla vještica! Dobro je da si uzela pauzu, psiha igra veliku ulogu u svemu. Sad laganini novi leptirići u trbuhu i nova nada. Neka je dobitno ❤️
Hrabrice pa za ispizditi!!! Točno znam kako se osjećaš. To čekanje jbno 😕 Ne mogu vjerovati da se to može dogodit, a znaju ohoho unaprijed da dolaziš tad i tad po lijekove. Prestrašno. Ne znam, probaj gledati da još nije zrelo nešto za postupak, i da će ti sad ovi dodatni dani služiti nečemu dobrom. Tako ja sebe smirim, ja čekam na postupak mjesecima🤦🏼♀️ baš mi je žao draga.
Maja5555 super embriji, neka se oba sad lijepo udomaće kod mamice. Ne kužim samo kako su pohranili treći dan, u kojoj si klinici? Možda misliš da su ga pustili do petog dana, pa će ga zamrznuti u fazi blastociste?
I ja sam mislila da ce cekati do faze blastociste al nisu nego su ga zamrznuli danas. Ocito je i to moguce i ok. Ja sam u poliklinci Cito u Splitu.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Hemeroidi se ceato jave u ranim trudnocama! Bar su se meni javljali valjda od povecanja pritoka krvi u zdjelicni dio tijela. Nadam se curke da je to od toga i da ce to sve brzo proci pa da uzivate u trudnocama.
Cure ima koja informaciju vezano za briseve… Dakle inace traju po 3 mj koliko znam, sad zovem doktoricu da se narucim samo za briseve za svaki slucaj iako mi ovi jos vrijede do kraja 3 mj, i ona mi kaze da dodjem pa da cemo se dogovoriti al da po novom brisevi traju 6 mjeseci. 🤔 Ima koja kakvu info o tome
Traju ti Grizli 6 mjeseci sigurno.Ja sam ih radila krajem 8 mjeseca i valjalo je sad za postupak u drugom.
Peg hm neobicno da nista jos ne osjecas nikakve grceve ni nista. A bolovi da budu jaki prilicno. Vidi jos koji dan kako ti bude pa ako ne javi se svojoj dr.
Perla pa pametno sta ces dat novce ako mozes dobiti uputnicu. Mogla bi i ja to si provjeriti sad nakon sta sam uzimala vitamin d da vidim dal se popravio. To se vadi u mornarici ili onoj di je rodiliste? Posalji mail u Rijeku pa brze odgovore. A inace za bolove tokom menge nakon postupka meni su uvijek vrlo slicni oni bolovima koje sam imala kod spontanog. Nazalost ocito to sve prckanje ostavi traga na nasim maternicama. Evo meni danas napokon stigla M i opet imam jake bolove, al neka sad bar znam da uskoro krecemo u nova odbrojavanja…
Emenems ti si nasa Rijecka nada! Cestitam! Bas mi je drago i drzim fige da se beta lijepo dupla!
Majo sretno na ET i da ovaj jedan bude za bracu ili seku jednog dana!
Sunshine a ako inace imas lose reakcije na lijekovo onda bis i na ovo mogla ne imat nuspojave. Sretno i prezivit ces ti to ne brini!
U mornaričkoj u laboratoriju.
Emenems ajde super nek je uspjelo u prirodnom ti, dosta cesti cujem u Ri da curama uspije iz 2.prirodnog ili sam bas potrefila uvijek na one kojima je iz 2.uspjelo!kako god sretno!
Perla tnx uza info. Ocito su onda to zbilja mjenjali sad nedavno jer meni je u mail krajem 1 mj napisala da ce mi vrijediti samo jos 3.mjesec a radnjeni su u 12.mj! Jos bolje da ne moram jos sad i to trcat! Jesi ih uspjela dobiti u Ri.
Koja je slala mailove sa nalazim ne mogu se sjetiti? Jeste dobile odgovore?
Grizli napooookon stigla vještica! Dobro je da si uzela pauzu, psiha igra veliku ulogu u svemu. Sad laganini novi leptirići u trbuhu i nova nada. Neka je dobitno ❤️
Hrabrice pa za ispizditi!!! Točno znam kako se osjećaš. To čekanje jbno 😕 Ne mogu vjerovati da se to može dogodit, a znaju ohoho unaprijed da dolaziš tad i tad po lijekove. Prestrašno. Ne znam, probaj gledati da još nije zrelo nešto za postupak, i da će ti sad ovi dodatni dani služiti nečemu dobrom. Tako ja sebe smirim, ja čekam na postupak mjesecima🤦🏼♀️ baš mi je žao draga.
Maja5555 super embriji, neka se oba sad lijepo udomaće kod mamice. Ne kužim samo kako su pohranili treći dan, u kojoj si klinici? Možda misliš da su ga pustili do petog dana, pa će ga zamrznuti u fazi blastociste?
ma joj ne znam čemu dobrom bi služili ti dani...I velim počinjem misliti da nešto s bolnicom ne klapa kad stalno neki k*.. Rekla mi je da mogu već danas krenuti sa stimulacijom ali kao bolje ne jer kad se radi samo stimulacija, endo može jako buknuti (a meni su markeri već povišeni) i da je zato potrebna ta supresija...Na stranu sve to, vidim da doktorica nije kriva i da se stvarno trudi ali sve drugo je bezveze...nekorektno..kao da cijeli taj postupak sam po sebi nije dovoljno stresan..Da bude još veća ironija, na ročkas bi trebala pokupit lijekove (ak stignu) i pita me muž kao šta hoću za ročkas a velim ja ko iz topa..decapeptyl! :/
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Hrabrica bas uzasna situacija i kako to da ti ne daju da ih kupis. Glupost sve skupa! Sta nema nista kao alternativa tome?! Ja ti za rodjendan onda stvarno zelim te pikice da stignu
Hrabrica bas uzasna situacija i kako to da ti ne daju da ih kupis. Glupost sve skupa! Sta nema nista kao alternativa tome?! Ja ti za rodjendan onda stvarno zelim te pikice da stignu
A ne znam zašto neda neku alternativu niti da ih kupim...evo ne znam...Bila sam previše u šoku da pitam..ali sad si postavljam pitanje, nek one i stignu, podići ću 10 ampula (a trebat će ih više očito)..kaj ak ih opet ponestane? Sve je to takva kocka gore...
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji