Nova srecasuper odlicne vjesti! Drzim fige za sutra.
Coltsretno sa blasticama i da javis lijepe vijesti uskoro!
MojeSve javi sto ti kaze dr kad ti se javi. Znam da ogtt moze biti problematican al nisam nikad to proucavala sto i kako.
U srijedu imam dogovoren pregled kod dok. Ja sam dosad iscitavala po internetu sto je tocno problem. Ugl, glukoza mi je po nalazima u granicama normale, ali je inzulin otisao u nebesa. Glukoza NIJE isto sto i inzulin, ali se u isto vrijeme i na isti nacin radi(samo je dodatna epruveta nataste i nakon 120')🙄 definitivno se radi o inzulinskoj rezistenciji koja moze biti velika prepreka u zacecu. Linkove na forume stavim kad dodem doma, ima toga podosta za procitati.
Ja sam isto poliklinika cito, Split. U pon vraćena jedna blastica 5 dana, 1 smrznuta isto odlična, i dvi po dvi s nekim njihovim ocjenama vrlo dobar🤷🏻♀️
Eto skoro nam je isto stanje
💪💪
👏👏bit će to sve super. Jel vam ovo prvi put ili.
Jep, prvi puta ☺️.. A nadati se, ako ne bude bit ce, a ako nikako ne bude… Boze moj, mozda onaj gore ima neke druge uloge i zadatke za nas dvoje.. Nije da posustajem,, mislim negativno, al covjek mora biti spreman na sve.
U jedno sam sigurna skroz, da nas dvoje ne moze ni jedna oluja dotuci, svakoj cemo stati u kraj
💛
To je pravo pozitivno razmišljanje, sretno cure!🍀🍀🍀
Ja sam isto poliklinika cito, Split. U pon vraćena jedna blastica 5 dana, 1 smrznuta isto odlična, i dvi po dvi s nekim njihovim ocjenama vrlo dobar🤷🏻♀️
Ja sam išla u polikliniku škvorc u samobor. Jel ima koja cura da je bila tamo? Ukratko na zadnjem uvz sam imala 14 fulikula. Izvadili ih 13 a 11 oplodili. Od tih ih je 10 preživjelo noć a jučer kad sam došla na transfer samo sam imala 2 blastociste i 3 neka koji su korak pred blastociste. Bila sam jako tužna i jadna jer od 10 samo 2 nije baš naj rezultat. Ali mi je biologica rekla da budu ih još do danas ostavili da joj se čini da budu došli. I danas me je zvala da su sve 3 došle do blastociste i u frižideru su 😋😋.
Eto skoro nam je isto stanje
💪💪
👏👏bit će to sve super. Jel vam ovo prvi put ili.
Jep, prvi puta ☺️.. A nadati se, ako ne bude bit ce, a ako nikako ne bude… Boze moj, mozda onaj gore ima neke druge uloge i zadatke za nas dvoje.. Nije da posustajem,, mislim negativno, al covjek mora biti spreman na sve.
U jedno sam sigurna skroz, da nas dvoje ne moze ni jedna oluja dotuci, svakoj cemo stati u kraj
💛
To je pravo pozitivno razmišljanje, sretno cure!🍀🍀🍀
Ma ja znam da će se dogoditi, tko ne bi volio sve odma. Al samo hrabro, znamo sta nam je cilj, i uz Božju pomoć ja sam uvjerena da ćemo svi prije ili kasnije tamo biti. 🙏 imam filing da ćemo svi uskoro pozitivne betice imat i priselit na drugi forum. Inače za sve koje zanima topla preporuka cito Split i doktor Poljak 😀
Ja sam išla u polikliniku škvorc u samobor. Jel ima koja cura da je bila tamo? Ukratko na zadnjem uvz sam imala 14 fulikula. Izvadili ih 13 a 11 oplodili. Od tih ih je 10 preživjelo noć a jučer kad sam došla na transfer samo sam imala 2 blastociste i 3 neka koji su korak pred blastociste. Bila sam jako tužna i jadna jer od 10 samo 2 nije baš naj rezultat. Ali mi je biologica rekla da budu ih još do danas ostavili da joj se čini da budu došli. I danas me je zvala da su sve 3 došle do blastociste i u frižideru su 😋😋.
👏👏👏 samo mislit pozitivno i ne odustajat. Ako nas uhvati iti malo negativnosti izac na cestu, u brdo i samo dobro vrisnut. I vraća se silna pozitiva 😀
Moje sve ja nisam nikad vadila inzulin pa ti tu ne znam koje su vrijednosti,ja kad sam radila u 12.tj OGTT bio je baš loš tako da je za pretpostaviti da je problem prisutan od prije. Važno ti je regulirati šećer radi pravilnog razvoja bebice ,pogotovo u prvim tjednima trudnoće kad se formiraju svi organi. U trudnoći je gornja granica za glukozu natašte 5.1 ,a kako trudnoća napreduje povećavaju se potrebe za inzulinom zbog utjecaja hormona. Šta se tiče prehrane,stvari koje dižu glukozu su ugljikohidrati svi+voće+mliječni proizvodi+velike porcije. Idealno je jesti 5-6 x dnevno male porcije ,od ugljikohidrata izbaciti sve bijelo(brašno i šećer) te biti čim bliže svojoj idealnoj težini.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Moje sve ja nisam nikad vadila inzulin pa ti tu ne znam koje su vrijednosti,ja kad sam radila u 12.tj OGTT bio je baš loš tako da je za pretpostaviti da je problem prisutan od prije.
Glukpza i inzulin nisu iste stvari. Povisene vrijednosti inzulina ukazuju na inzulinsku rezistenciju, pri tome vrijednosti guk-a ne moraju biti povisene
Moje sve ja nisam nikad vadila inzulin pa ti tu ne znam koje su vrijednosti,ja kad sam radila u 12.tj OGTT bio je baš loš tako da je za pretpostaviti da je problem prisutan od prije.
Glukpza i inzulin nisu iste stvari. Povisene vrijednosti inzulina ukazuju na inzulinsku rezistenciju, pri tome vrijednosti guk-a ne moraju biti povisene
Kad cu biti pored laptopa cu kopirati bitne dijelove teksta, jer i ja jos moram procitati jednom s razumijevanjem. Pretraga je jeftina, a ja dosad nisam ni znala za to, mislila sam da je standardni ogtt. Uglavnom, ovo mi je otkrice.
I ja sam isto Cito, dr.Poljak. Sad u veljaci krecem na svoj prvi IVF postupak.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Inzulin naša gušterača izlučuje da smanji razinu šećera u krvi,tako da je sve to povezano,ako smanjiš glukozu smanjit ćeš i inzulin
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji