Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HarryPotter
    01. Veljača 2019. 14:08

ivanab0610

Colt

ivanab0610

Hi cure, evo mene 4 dana nakon transfera. Rijesila sam problem probave, kamilica turbo zašećerena i riješen problem. Drob je i dalje malo natečen ili sam ss ja zdebljala. Od simptoma nekih jučer sam imala male grcice, danas ništa. Dosta manje jedem. Jedino sta imam cijelo vrijeme od utrogestana kao neke izljeve neznam sta. Iskreno mislim da činjenica da sam na poslu koji je eto uredski dosta odvlači pozornost pa ako i imam koji dodatni simptom ne osjećam ga bas 🤷🏻‍♀️

Ja sam uzela godišnji da to sve skupa "prožvačem" doma i sad ne znam dal je to pametno ili ne. Ali tak mi je dobro 😁 gledam tv čitam gnjavim ljude 😋😋

Ajme mislin da meni ne bi bilo pametno. Pojela bi se živa razmišljajući, inače volim 10 puta minimalno proc sve u glavi ovako ne stignem. Dođem doma ubijem malo oko, već je 8,9 i onda opet tako. A na poslu se ne umaram bas tako da 👏 koji je vama dan transfera

Meni je 2.vracena jedna blasto.. I ja sam na bolovanju, jel radim fizicki i psih. Tezak posao, pa ovo je neko razdoblje koje ne zelim remetiti ni sa cim.. Citam, setam, tj. Evo danas sam otisla u setnju, jucer sam jos lezala, al lagano se vracam u normalu.... Nemam nus pojava, sem dijareje jucer, al mislim da mi je dosla od svega sto sam unjela protiv onog  zatvora i ultrogestana. Hahaha... Ugl. Dobro je, 
    💪

url=https://lilypie.com]

• Colt
    01. Veljača 2019. 14:22

HarryPotter

ivanab0610

Colt

ivanab0610

Hi cure, evo mene 4 dana nakon transfera. Rijesila sam problem probave, kamilica turbo zašećerena i riješen problem. Drob je i dalje malo natečen ili sam ss ja zdebljala. Od simptoma nekih jučer sam imala male grcice, danas ništa. Dosta manje jedem. Jedino sta imam cijelo vrijeme od utrogestana kao neke izljeve neznam sta. Iskreno mislim da činjenica da sam na poslu koji je eto uredski dosta odvlači pozornost pa ako i imam koji dodatni simptom ne osjećam ga bas 🤷🏻‍♀️

Ja sam uzela godišnji da to sve skupa "prožvačem" doma i sad ne znam dal je to pametno ili ne. Ali tak mi je dobro 😁 gledam tv čitam gnjavim ljude 😋😋

Ajme mislin da meni ne bi bilo pametno. Pojela bi se živa razmišljajući, inače volim 10 puta minimalno proc sve u glavi ovako ne stignem. Dođem doma ubijem malo oko, već je 8,9 i onda opet tako. A na poslu se ne umaram bas tako da 👏 koji je vama dan transfera

Meni je 2.vracena jedna blasto.. I ja sam na bolovanju, jel radim fizicki i psih. Tezak posao, pa ovo je neko razdoblje koje ne zelim remetiti ni sa cim.. Citam, setam, tj. Evo danas sam otisla u setnju, jucer sam jos lezala, al lagano se vracam u normalu…. Nemam nus pojava, sem dijareje jucer, al mislim da mi je dosla od svega sto sam unjela protiv onog zatvora i ultrogestana. Hahaha… Ugl. Dobro je,
    💪

Meni je danas prvi dan vraćene 2 blastociste 💪. Kamo ste vi išle na postupak? 

HarryPotter
    01. Veljača 2019. 14:27

Colt

HarryPotter

ivanab0610

Colt

ivanab0610

Meni je 2.vracena jedna blasto.. I ja sam na bolovanju, jel radim fizicki i psih. Tezak posao, pa ovo je neko razdoblje koje ne zelim remetiti ni sa cim.. Citam, setam, tj. Evo danas sam otisla u setnju, jucer sam jos lezala, al lagano se vracam u normalu…. Nemam nus pojava, sem dijareje jucer, al mislim da mi je dosla od svega sto sam unjela protiv onog zatvora i ultrogestana. Hahaha… Ugl. Dobro je,
    💪

Meni je danas prvi dan vraćene 2 blastociste 💪. Kamo ste vi išle na postupak?

Poliklinika Cito, Split... 1 Vracena a 5 smrzlica. 

• ivanab0610
    01. Veljača 2019. 14:57

Ja sam isto poliklinika cito, Split. U pon vraćena jedna blastica 5 dana, 1 smrznuta isto odlična, i dvi po dvi s nekim njihovim ocjenama vrlo dobar🤷🏻‍♀️

HarryPotter
    01. Veljača 2019. 15:01

ivanab0610

Ja sam isto poliklinika cito, Split. U pon vraćena jedna blastica 5 dana, 1 smrznuta isto odlična, i dvi po dvi s nekim njihovim ocjenama vrlo dobar🤷🏻‍♀️

Eto skoro nam je isto stanje  
    💪💪

• ivanab0610
    01. Veljača 2019. 15:05

HarryPotter

ivanab0610

💪💪

👏👏bit će to sve super. Jel vam ovo prvi put ili. 

HarryPotter
    01. Veljača 2019. 15:14

ivanab0610

HarryPotter

ivanab0610

💪💪

👏👏bit će to sve super. Jel vam ovo prvi put ili.

Jep, prvi puta ☺️.. A nadati se, ako ne bude bit ce, a ako nikako ne bude... Boze moj, mozda onaj gore ima  neke druge uloge i zadatke za nas dvoje.. Nije da posustajem,, mislim negativno, al covjek mora biti spreman na sve.
    U jedno sam sigurna skroz, da nas dvoje ne moze ni jedna oluja dotuci, svakoj cemo stati u kraj  
    💛

Nasty
    01. Veljača 2019. 15:15

Nova sreca

Drage evo upravo sam se cula sa embriologicom i nikad mi sretnije nije javila vijest.od 8 jajni stanica 5 ih je zreli i oplodile se lipo.a sutra u 9 je transver.nemogu vam opisati koliko me je sreća obuhvatila kada mi je rekla da ih je 5 zreli i da je prezadovoljna njima kako se odvijaju.pusa svima

Draga, drago mi je full zbog tebe.. Neka se lijepo razvijaju i neka bude i smrzalica. Koliko će ti vratit? Dvije? Od koliko stanica? 

emenems8
    01. Veljača 2019. 15:20

pozdrav cure, uletavam kao padobranac.. pitanje za “rijecanke” - zovem cijeli dan humanu da se narucim na folikulometriju ( ivf, prirodni ) ali ih ne uspijevam dobiti..
    znam da sam bila procitala tu na forumu netko je spominjao njihov mail: ivf@kbc-ri.hr ? 
    nisam sigurna vise koji je.. ako netko od vas ima neku info, bila bih zahvalna 

Nasty
    01. Veljača 2019. 15:20

Colt

Pozdrav svimaaspiracija bila u subotu. Jučer transfer 2 blastociste. Ovo mi je prvi puta i ne znam jel mi lakše što sam pročitala sve vaše priče ili me samo još bolje lovi paranoja 😁😁

I ja se slično osjećam jer ne znam hoću li dogurat do jedne - dvi jajne stanice a kamoli blastice..o smrzlićima mogu samo sanjat..🤣🤣
    Ugl. Lijep rezultat ti je to, nema potrebe za paranojama.. Sretno! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.