Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    28. Siječanj 2019. 20:14

Na dan punkcije ako se dobro sjecam bila je oko 28-29mm, jer na zadnjem nalazu kad sam dobila stipericu je folikul bio 24mm,  na nalazu od aspiracije ne pise velicina ciste, al nekako mi tako u pamcenju nesto ostalo. Ostali svi su bili 15mm.

Grizli
    28. Siječanj 2019. 20:19

Da nista onda jer Petrova ide samo na uputnicu a ja bi sebi junishodovala za mozda godinu dana. Nista planirat cu onda privatno, ne da mi se gubiti vrijeme, odugovlaciti i ne pokusat prije FET-a to jos. A onda akk ne uspije stvarno vise ne znam ispucala sam sve opcije. S obzirom da se iscjedak pretvorio u nesto intenzivnije mislim da necu ni crinone staviti veceras. Mislim ima ga toliko da sam ulozak stavila i nije prisutno samo kad piskim nego stalno tako da gospodja ocito kuca na vrata! 

Grizli
    28. Siječanj 2019. 20:20

I Nikita drzim fige da nema ciste i da uskoro krenete u postupak. 

• perla
    28. Siječanj 2019. 20:39

Grizli

Da nista onda jer Petrova ide samo na uputnicu a ja bi sebi junishodovala za mozda godinu dana. Nista planirat cu onda privatno, ne da mi se gubiti vrijeme, odugovlaciti i ne pokusat prije FET-a to jos. A onda akk ne uspije stvarno vise ne znam ispucala sam sve opcije. S obzirom da se iscjedak pretvorio u nesto intenzivnije mislim da necu ni crinone staviti veceras. Mislim ima ga toliko da sam ulozak stavila i nije prisutno samo kad piskim nego stalno tako da gospodja ocito kuca na vrata!

Joj Grizli nisi ispucala sve opcije,gore glavu.Probaj to privatno, a možda i da čuješ mišljenja nekog drugog mpo doktora. 

Grizli
    28. Siječanj 2019. 21:28

I sluzbeno je stigla M! Tako da svakako cu sad vidit sto jos mogu obaviti prije FET-a. A i zelim pauzu bar 1 ciklus da se malo skuliram opet. 

Lemon
    28. Siječanj 2019. 21:39

O Grizli baš mi je žao, a toliko si već pretraga prošla.. Nadam se da će biti uspjeh iz FET-a.  Jel FET ide bez ikakvih lijekova ili ćeš nešto dobiti?

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Grizli
    28. Siječanj 2019. 21:41

Lemon nemam pojma nisam do sad imala FET nikad pa ne znam. Al sigurno ce mi koja od cura znat rec. Iskreno da nisam vec zatrudnjivala pomislila bi da je to u mom slucaju nemoguce. Ovako nadam postoji. 

4 sreća
    28. Siječanj 2019. 22:00

Grizli

Lemon nemam pojma nisam do sad imala FET nikad pa ne znam. Al sigurno ce mi koja od cura znat rec. Iskreno da nisam vec zatrudnjivala pomislila bi da je to u mom slucaju nemoguce. Ovako nadam postoji.

Draga bas mi je zao nadala sam se da ce ti uspjeti ovaj put.glavu gori sve smo mi ovdje žene lavice i nema predaje samo naprid😘što si u mogućnosti od pregleda napravi 

• Kengurica
    28. Siječanj 2019. 22:13

A Grizli sranje. Baš mi je iznimno žao.
    Ja cu raditi histeroskopiju u poliklinici IVF. Ne znam ti cijenu, al mozes ih kontaktirati. 

28. Siječanj 2019. 22:16

Grizli

Grizli bas mi je zao😢ocito je stimulacija napravila svoje,nekima zato vise odgovara fet,u prirodnom ciklusu ce ti radit ako imas redovite,probaj vidit mozda ti daju uputnice u Ri,profa je radila scrathing a za histero ne znam,znam da ti sad nije utjeha al prosjek uspjeha je 4 transfera sa dobrim blasticama,a ti znas da je kod tebe dolazilo do implantacije vec,tako da je samo pitanje vremena

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.