Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    28. Siječanj 2019. 08:15

Curke kakvo je stanje kod cekalica bete, punkcije, uzv? Kako ste jutros? Kod mene nista novog, zapravo najvise imam osjecaj ko da cu dobiti M. Tako da cu vidit sutra ako ne dobijem M, budem preksutra jedam testic utrosila! 

Hrabrica
    28. Siječanj 2019. 09:01

Grizli

Curke kakvo je stanje kod cekalica bete, punkcije, uzv? Kako ste jutros? Kod mene nista novog, zapravo najvise imam osjecaj ko da cu dobiti M. Tako da cu vidit sutra ako ne dobijem M, budem preksutra jedam testic utrosila!

Ja isto planiram sutra test jer ce bit 14.dan (na otpusnom pise 15.i dan radit ali mislim da taj jedan dan nece puno znacit) ... Da pitam, jesu tebi prije ivf-a vadili ca125 i hormone stitnjace? Meni ne pa mi se cini sve to nekak na slijepo.. Zadnji put sam ca 125 vadila prije operacije i bio je uredan nalaz ali ak vec idemo na ivf a imam potvrdenu endo, sta nije potrebno ponovit za svaki slucaj? 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

Grizli
    28. Siječanj 2019. 09:14

Ma ja mislila sutra isto raditi, al nisam si

Grizli
    28. Siječanj 2019. 09:16

Pa ja ne znam kako mi poslalo samo od sebe... 
    Mislila raditi sutra al ne znam dal cu stic jer necu biti doma pa lako pricekam jos dan. Nikakvo cudo u 24h se ne dogodi. Meni TSH su vadili sad i vade svakih godinu dana kad i spolne. A ca125 ja nisam nikad vadila, al nemam endo pa vjerojatno zato i nisam. To bi ti Nikita ili neka od cura sa endo mogla znat

Hrabrica
    28. Siječanj 2019. 09:21

Grizli

Pa ja ne znam kako mi poslalo samo od sebe…
    Mislila raditi sutra al ne znam dal cu stic jer necu biti doma pa lako pricekam jos dan. Nikakvo cudo u 24h se ne dogodi. Meni TSH su vadili sad i vade svakih godinu dana kad i spolne. A ca125 ja nisam nikad vadila, al nemam endo pa vjerojatno zato i nisam. To bi ti Nikita ili neka od cura sa endo mogla znat

držim fige za testić i ode Nikiti skucat poruku :*

11/2018 – inseminacija X
    Stigla nam curica ❤️🙏
    06/2021 – FET X
    Stigla nam curica ❤️🙏
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

Grizli
    28. Siječanj 2019. 09:25

Hrabrica i tebi 🤞🤞🤞 za plusic! A ti bi mogla i twinse kakve dobiti sad! ☺️ Ja sam nekako sigurna da bude

Hrabrica
    28. Siječanj 2019. 09:27

Nikita kakvo je tvoje iskustvo sa pretragama prije ivf-a? Mene su tražili klasika briseve, papu i spolne hormone. E sad, kako imam potvrđenu endo, zadnji put sam vadila ca 125 prije operacije koja je bila prije godinu dana. Zar nebi trebali za svaki slučaj ponoviti nalaz prije stimuliranog ivf-a? Dalje, prije prve inseminacije su mi vadili spolne hormone međutim u labu su nešto zeznuli i neki dio tih hormona su ponavljali dva dana prije inseminacije i normalno kad je stigao ukupan nalaz piše na gornjoj granici su mi muški hormoni. To mi je malo čelavo jer realno jedan dio tih nalaza je rađen puno kasnije nego je trebalo (ono kako kažu tri do pet dana). I treća stvar - doktorici sam odmah rekla da imam čvor u štitnjači  koji moram povremeno kontrolirati da ne raste ali ona me nikad nije slala da vadim hormone štitnjače. Ima li smisla tražit od nje (ili napravit na svoju ruku privat) te tri stvari jer ovako imam feeling da ću za mj i pol u stimulirani ivf na slijepo? 

11/2018 – inseminacija X
    Stigla nam curica ❤️🙏
    06/2021 – FET X
    Stigla nam curica ❤️🙏
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

Hrabrica
    28. Siječanj 2019. 09:31

Grizli

Hrabrica i tebi 🤞🤞🤞 za plusic! A ti bi mogla i twinse kakve dobiti sad! ☺️ Ja sam nekako sigurna da bude

Mila joj bila bi presretna da bude tak ali kad me tak zašerafi sumnjam..jučer sam se skljokala na pod kak me zašerafio (čitaj: mm se u*rao od straha kad me vidio)..Jel postoji ikakav način da se vidi stanje jajnih stanica (cure su spominjale zalihu al ne znam što je to) osim punkcije? Čisto nešto po čemu bi mogli naslutit jel ih ima/nema..Mene je tog najviše strah naročito ako sad inseminacija nije upalila pored 5 folikula :/ 

Imam baš jaki odličan osjećaj za tebe, da će to sad biti + . Pored svega što si pisala, baš mi se nešto čini da je dobitno :) Štrikam za obje 

11/2018 – inseminacija X
    Stigla nam curica ❤️🙏
    06/2021 – FET X
    Stigla nam curica ❤️🙏
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• perla
    28. Siječanj 2019. 09:38

Grizli

Ja čekam uzv sutra, i dalje ne osjećam ništa,, osim glavobolje. Vidjet ću sutra .Grizli nećeš valjda dobiti, čekamo tvoj + !!! Da pogura nas "Riječanke" .

Grizli
    28. Siječanj 2019. 09:50

Hrabrica a bas to tvoje sarafljenje bi moglo bit dobar znak. Kod mene nis, grudi ispuhane skroz i bezbolne cak su i grcevi u svim oblicina se povukli, normalno spavala nocas napokon i to je to. Ono tipicno za mene pred dolazak M! Al i nemam bas nikakav predosjecaj znas ono osjetis nesto da imas u trbuhu kad je to to, sad nista. Vidjet cemo daj boze da me varaju simptomi. Koliko znam bas prava neka pretraga da vidis koliko su kvalitetne js nema, za brojnost je najbolje kombinacija amh + fsh + broj AFC. Glupo da ti nisu hormone dobro izvadili, al testosteron ne vatira unutar ciklusa pa zato su ga mogli decinirat kao povisen a da on to stvarno i je jer nema one znacajne oscilacije kao lh ili estradiol tokom ciklusa. A stitnjacu bi svakako trebala kontrolirat, bas neobicno da nisu trazili jer povise tsh moze itekako utjecat na ishod. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.