Ma ne odustajem ja zenske, al kad osjecas ma znate i same. Bas me poceo boliti desni jajnik ko da sam sad imala punkciju, a glava uzas... Mene uvijek prije nego dobim krene ovako glava pulsirat tako da to mi je neki predznak. No vidit cemo kako se stvar bude razvijala tokom dana dal večeras ide crinone ili ulozak. 😏
Imam pitanje na bolovanju sam pod sifrom GO, komplikacije u trudnoći, jel to onda puna placa ili nije?
To je puna placa ako imas placu do 4250 kn jer to je max koji isplacuju za komplikacije al ti moraju s posla dati obrazac sa tvojih zadnjih 6 placa da ti obracunaju prosjek place jer to ti isplacuje hzzo
Oj zene drzite se, Grizli i ti pokusaj ne misliti crno.. I ako sam i ja rodjeni pesimista...
Nova sreca vidis da ce to izaci na dobrooo, drzim ti fige 💪☺️
Mene danas nesto bole ledja, tj. Donji dio.. Iz klonike su zvali za srijedu i transfer 5 dan.. Nisu spominjali brojku al mi je sestra sa smjeskom rekla, bit ce smrzlica.
Sas ide nase dumanje o tome koliko jednu il 2..Nezz na sto mi je tjelo spremno, one biokemisle su mi uvijek u glavi i ta ne implatacija.
Od ultrogestaba sam kao balon, mislila sam pitati moze li da se prebacim na dufaston, ovo vaginalno me nervira, i totalno je nehigijenski koliko ja god ruke ribala prije..
Etoo, kukanje on.
😂
url=https://lilypie.com]
Cure sve vam je to zbog ovog teškog vremena pa vam sve još duplo teže pada nego što je.. Južina i slične vr. prilike..
Nova sreca, Grizli, Harry, Nikitta.. Bit će sve dobro, držim fige🍀🍀🍀
Mislim da moja nadam u plusic polako radi blup blup blup i pada u vodu… Krenula glavobolja na divlje ko i uvijek pred mengu, a i pojavio se neki svijetlo smedje-rozi iscjedak. Mislim da je prekrasno da bi bila implantacija danas mi je 7 dana od ET blastice. A inace bi kao trebala i dobiti za 1-2 dana. A vise srwce drigi put ocito ce biti…
Draga svece to bit u redu.ja da sam na tvom mjestu ja bi vec test napravila
Cure sve vam je to zbog ovog teškog vremena pa vam sve još duplo teže pada nego što je.. Južina i slične vr. prilike..
Nova sreca, Grizli, Harry, Nikitta.. Bit će sve dobro, držim fige🍀🍀🍀
Hvala nasty triba nam sreća nadam se da ovo nije cista sta je rekla
Drage moje evo i mene danas sa konzultacija.....sve super kao i uvijek savrsene blastociste i nalazi ali nema bebe pa je doktorica odlucila raditi pregled maternice i uzeti uzorak da vidimo da li je u tome mozda problem iako ona kaze da je ovako sve ok....tako da se pripremam na to pa ako je netko bio da napise iskustva....
I btw nije gotovo dok beta ne kaze svoje....svi smo mi individue za sebe i svako tijelo drugacije reagira....mislim na svih i drzite se samo hrabro ❤😘
Hrabrice - ni meni nitko nije kontrolirao štitnjaču ni markere za endometriozu, sama sam to tražila. Htjeli su me staviti u postupak, no zahtjevala sam da mi provjere TSH jer je ultrazvukom ustanovljeno da nema endo. ciste pa kao za to ne treba vaditi markere. Vadila sam krv, a nalaz je stigao za 2 sata. TSH je bio preko 4. Eto, da to nismo provjerile... Dosta toga moraš sama tražiti jer oni to predvide, previše se koncentriraju na lijekove i protokole pa im promaknu neke stvari...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
HarryPotter pitaj da ti prepisu Crinone on je vaginalni al je higijensko vise nego prstima.
Ma cure ne zelim se ja nista lazno nadati. Bolovi su tu klasicni, a oni ostali svi koji bi mogli poručiti neki drugi ishod su nestali u potpunosti. Cak me ni grudi vise ne bole. Razmisljala sam da i test napravim al bas mi je bezveze radit ga popodne, pa ako ne prokrvarim do jutra napraviti cu ga cisto da vidim. Al znate onaj unutarnji osjecaj intuicije.
Ivy oproati nakon koliko neuspjelih te salje na histero? Gdje ces ici na to?
Hrabrica tocno znam sta pricas ja imam takav isti osjecaj da je malo povrsno. Bezveze mi je da sami moramo trazit pretrage. Ah..
Cureeeee ne sad biti negativan..polako mozda bude i plusic na kraju. Samo hrabro i glava gore :)
Harry to je to :) to ce biti superrrr! Eto..ja cekam uzv sutra..nadam se da bude ok, da nekaj i raste lol.
Sortiraj odgovore
Najstariji