Hahahahah Grizli, nasmijala si me
😂😂
Nezz ni mi jos, mislimo se, nezz da trazimo i savjet od embriologa, jel veca uspjesnost kada ide 2 il jedna.. Sve sam s oprezom isla do ovog postupka, pa nismo mnogo jos ni razmisljali, al morat cemo do srijede.
Znam, da niko nista me moze garantirati, vec eto. Ako imas kakav pametan savijet, pisi.
Ja sam svasta citala al napravi onako kako vi smatrate da je najbolje...ili trazi njihov savjet :)
Nova sreca draga, pitala sam te već, pretpostavljam da nisi vidila post. Znaš li od koliko do koliko sati se rade folikulometrije u KBC Split? I koliko puta si obično išla na UZV/folikulom. prije punkcije?
Pitam zbog uzimanja eventualnog bolovanja.
Thnx
Sori draga nisam vidjela poruku.rade od 8 i 30 do 10 al zna se nekada desiti da ss i duže čeka sve ovisi o doktorim,svaki drugi dan ti je ultrazvuk meni je sutra 3 po redu.a prvi put sam isla svega 2 puta cula sam da zna biti naj vise 4 ultrazvuka.
Nova sreca draga, pitala sam te već, pretpostavljam da nisi vidila post. Znaš li od koliko do koliko sati se rade folikulometrije u KBC Split? I koliko puta si obično išla na UZV/folikulom. prije punkcije?
Thnx
Sori draga nisam vidjela poruku.rade od 8 i 30 do 10 al zna se nekada desiti da ss i duže čeka sve ovisi o doktorim,svaki drugi dan ti je ultrazvuk meni je sutra 3 po redu.a prvi put sam isla svega 2 puta cula sam da zna biti naj vise 4 ultrazvuka.
Da ovo ti nisam napisala narucuju sve u 8 i 30 pa cekas
Hjoj, da je meni 10 blastica. Do krova bih skočila... Ako si mlada onda će ti sugerirati da vratiš jednu. Ako si imala spontanie onda će ti predložiti isto jednu, a ako imaš preko 36 onda sve vuće na 2. No, na kraju odlučujete ti i suprug... Opet je razlika između blastica i tridnevnih, meni su uvijek vraćali trodnevne u paru... No, da su bile blastice onda bih drugačije razmišljala...

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Drage da vas pitam.meni je u prvom postupku kad sam pocela sa bockanjem imala sam bolne cike u drugom nista a bome ni u ovomu jel to normalno tako ili
Hjoj, da je meni 10 blastica. Do krova bih skočila… Ako si mlada onda će ti sugerirati da vratiš jednu. Ako si imala spontanie onda će ti predložiti isto jednu, a ako imaš preko 36 onda sve vuće na 2. No, na kraju odlučujete ti i suprug… Opet je razlika između blastica i tridnevnih, meni su uvijek vraćali trodnevne u paru… No, da su bile blastice onda bih drugačije razmišljala…
Aha, 34 pune danas🎁😂 Imala sam par biokemiskih trudnoca, sad kako te racunaju nezz...

url=https://lilypie.com]
Hjoj, da je meni 10 blastica. Do krova bih skočila… Ako si mlada onda će ti sugerirati da vratiš jednu. Ako si imala spontanie onda će ti predložiti isto jednu, a ako imaš preko 36 onda sve vuće na 2. No, na kraju odlučujete ti i suprug… Opet je razlika između blastica i tridnevnih, meni su uvijek vraćali trodnevne u paru… No, da su bile blastice onda bih drugačije razmišljala…
Aha, 34 pune danas🎁😂 Imala sam par biokemiskih trudnoca, sad kako te racunaju nezz…
Sretan rođendan draga
Thnx
Ok draga, puno ti hvala na info. Sretno sutra! Javi kako ti napreduje 😘

Thnx
Ok draga, puno ti hvala na info. Sretno sutra! Javi kako ti napreduje 😘
Hvala draga😘
HarryPotter tako kako su ti napisala cure za blastice. U principu kako se vi osjecate. Niko vam to bas ne moze umjesto vas odluciti, al svakako je dobro vidit sto oni sugeriraju.
Hrabrica joj nis ti se ja ne nadam previse uvijel dajem sansu 50%, pa kako bude bude. Ne mogu se osloniti na simptome jer sam zadnji put ih imala miljon a na kraju bila 0! Nadam se ako ne sad da uskoro bude. A moglo bi i to kod tebe biti neki znaki pozitivan znas!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji