Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    4 sreća
    27. Siječanj 2019. 16:01

Nasty

Nova sreca

Nova sreca

Nasty

Nova sreca draga, pitala sam te već, pretpostavljam da nisi vidila post. Znaš li od koliko do koliko sati se rade folikulometrije u KBC Split? I koliko puta si obično išla na UZV/folikulom. prije punkcije?
    Pitam zbog uzimanja eventualnog bolovanja.
    Thnx

Sori draga nisam vidjela poruku.rade od 8 i 30 do 10 al zna se nekada desiti da ss i duže čeka sve ovisi o doktorim,svaki drugi dan ti je ultrazvuk meni je sutra 3 po redu.a prvi put sam isla svega 2 puta cula sam da zna biti naj vise 4 ultrazvuka.

Da ovo ti nisam napisala narucuju sve u 8 i 30 pa cekas

Ok draga, puno ti hvala na info. Sretno sutra! Javi kako ti napreduje 😘

Hvala draga😘

Grizli
    27. Siječanj 2019. 17:07

HarryPotter tako kako su ti napisala cure za blastice. U principu kako se vi osjecate. Niko vam to bas ne moze umjesto vas odluciti, al svakako je dobro vidit sto oni sugeriraju.
    Hrabrica joj nis ti se ja ne nadam previse uvijel dajem sansu 50%, pa kako bude bude. Ne mogu se osloniti na simptome jer sam zadnji put ih imala miljon a na kraju bila 0! Nadam se ako ne sad da uskoro bude. A moglo bi i to kod tebe biti neki znaki pozitivan znas! 

Grizli
    27. Siječanj 2019. 17:08

HarryPotter sretan rodjendan! I da ti se ispune sve tvoje zelje! 

Hrabrica
    27. Siječanj 2019. 17:35

Grizli

HarryPotter tako kako su ti napisala cure za blastice. U principu kako se vi osjecate. Niko vam to bas ne moze umjesto vas odluciti, al svakako je dobro vidit sto oni sugeriraju.
    Hrabricajoj nis ti se ja ne nadam previse uvijel dajem sansu 50%, pa kako bude bude. Ne mogu se osloniti na simptome jer sam zadnji put ih imala miljon a na kraju bila 0! Nadam se ako ne sad da uskoro bude. A moglo bi i to kod tebe biti neki znaki pozitivan znas!

A jesmo obje klasa "optimisti" 😂😂 kad se testiras? 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

Hrabrica
    27. Siječanj 2019. 17:37

Harry sretan rockas i od mene 💓🎂🎉

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

Grizli
    27. Siječanj 2019. 17:53

Hrabrica

Grizli

Hrabricajoj nis ti se ja ne nadam previse uvijel dajem sansu 50%, pa kako bude bude. Ne mogu se osloniti na simptome jer sam zadnji put ih imala miljon a na kraju bila 0! Nadam se ako ne sad da uskoro bude. A moglo bi i to kod tebe biti neki znaki pozitivan znas!

A jesmo obje klasa "optimisti" 😂😂 kad se testiras?

😅😅😅 Ma ja sam optimisticna i naravno nada umire zadnja onog momenta kad dodje M ili 0, ali nikad se previse ne mogu opustiti nekim predosjecajima i sanjarenjima jer meni u glavi je stalno bolje 0 nego da je spontani i kad dobim mirim se da i da je bio plis ne bi bio sretan ishod. Al jos cemo se nas dvije radovati! Nadam se uskoro

Grizli
    27. Siječanj 2019. 17:55

Mislim da cu mozda u utorak nabaciti koji testic bit ce 14 dana od punkcije, a i taj dna bi trebala i dobiti regularno tako da vidit cu sve ovisi kako mi zivci budu naznjirani. 

Vaki
    27. Siječanj 2019. 18:02

Harry - sretan rođendan! Eto, baš si dobila super vijest za rođendan... Neka se tako nastavi. 
    Grizli - to te ja pitam... Čekamo rezultate testa... Tko bi dočekao Riječku betu, a da ne ispali na živce. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Blacky89
    27. Siječanj 2019. 18:24

Harry sretan rodjendan i da ti se ostvari najveća želja (znamo koja 😁) 🎉🍾🥂🎁🎈🎊
    Grizli i hrabrice držimo 🤞
    Didi ajde neka to sad sve polako ide svojim tokom... vjerujem da ti je bolje dok si dosla doma 

• nemasekirancije
    27. Siječanj 2019. 23:07

Harry sretan rockas 😍😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.