Hrabrica a bas to tvoje sarafljenje bi moglo bit dobar znak. Kod mene nis, grudi ispuhane skroz i bezbolne cak su i grcevi u svim oblicina se povukli, normalno spavala nocas napokon i to je to. Ono tipicno za mene pred dolazak M! Al i nemam bas nikakav predosjecaj znas ono osjetis nesto da imas u trbuhu kad je to to, sad nista. Vidjet cemo daj boze da me varaju simptomi. Koliko znam bas prava neka pretraga da vidis koliko su kvalitetne js nema, za brojnost je najbolje kombinacija amh + fsh + broj AFC. Glupo da ti nisu hormone dobro izvadili, al testosteron ne vatira unutar ciklusa pa zato su ga mogli decinirat kao povisen a da on to stvarno i je jer nema one znacajne oscilacije kao lh ili estradiol tokom ciklusa. A stitnjacu bi svakako trebala kontrolirat, bas neobicno da nisu trazili jer povise tsh moze itekako utjecat na ishod.
pa zato i kažem da mi je čudno to sve..nekak ofrlje da se tak izrazim.Sad vidim da ovi jedni imaju akciju i dva paketa između kojih se bira (T3,T4, TSH ili TSH, f T3, f T4)...Ne znam šta je bolje od tog? Ma gle i da su na gornjoj granici je li to razlog za bacanje na kontracepciju? Realno, jednom mi veli ak ne upali ići ćeš na mj dana na kontracepciju da to riješimo a drugi put kad dođem kaže ak ne upali radimo pauzu mj dana i onda stimulirani..i ajd znaj..kao da ni ne čita nalaze. S tim da na kontracepciju ne znam jel bi pristala. U jednom trenutku je tako sumnjala da imam početak upale (isto je bila neka gornja granica u pitanju - rađeno kod njih ) i bacila me na antibiotike 5 dana (po 1000 mg dnevno što realno nije malo!) i za svaki slučaj me odmah slala još na mikrobiološki. Stigao nalaz sa mikrobiološkog i bio SAVRŠEN..Što će reći da me punila antibioticima bezveze a u to vrijeme sam bila u očekivanju bete ..Zato imam osjećaj da bi me nepotrebno punila i tom kontracepcijom ..ne znam..Divna je žena al nekad imam osjećaj da brza i da je sve to površno..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Bolja opcija ti je sa ft3 i ft4 to je onda znas stvarno stanje stitnjace. A ovo ne znam misl ni oni ne mogu popoamtiti sve o nama, al malo bezveze da taj antibiotik ti je dala. A za kontracepciju je dobro je smire jajnike i hormone stave u normalnu pa je slijedeci ciklus "tocniji" odnosno mogu se tempirat na punkciju 12-14 dan i ujednaceniji rast folikula. Zato je to u jednu ruku praksa
Bolja opcija ti je sa ft3 i ft4 to je onda znas stvarno stanje stitnjace. A ovo ne znam misl ni oni ne mogu popoamtiti sve o nama, al malo bezveze da taj antibiotik ti je dala. A za kontracepciju je dobro je smire jajnike i hormone stave u normalnu pa je slijedeci ciklus "tocniji" odnosno mogu se tempirat na punkciju 12-14 dan i ujednaceniji rast folikula. Zato je to u jednu ruku praksa
E super, tnx. Budem pricekala test pa cu vidjet sto i kako dalje
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Ćao cure moje.evo bila sam na ultrazvuku i doktorica mi je danas bila zafovoljnia sa folikulima al mi je jedan oša na 2 cm i sumnja da je cista to.još danas i sutra bockanje sa terapijama i u 9 navece mi je štoperica.a folikuli su od 15 do 18 veličine ima ih razni velicina nije nijedan iste velicine pa je malo nezadovoljna po pitanju toga.al u četvrtak će valjda na aspiraciji kad bude bit zadovoljna samo da bude zreli jajni stanica
Mislim da moja nadam u plusic polako radi blup blup blup i pada u vodu... Krenula glavobolja na divlje ko i uvijek pred mengu, a i pojavio se neki svijetlo smedje-rozi iscjedak. Mislim da je prekrasno da bi bila implantacija danas mi je 7 dana od ET blastice. A inace bi kao trebala i dobiti za 1-2 dana. A vise srwce drigi put ocito ce biti...
Mislim da moja nadam u plusic polako radi blup blup blup i pada u vodu… Krenula glavobolja na divlje ko i uvijek pred mengu, a i pojavio se neki svijetlo smedje-rozi iscjedak. Mislim da je prekrasno da bi bila implantacija danas mi je 7 dana od ET blastice. A inace bi kao trebala i dobiti za 1-2 dana. A vise srwce drigi put ocito ce biti…
A ne ne ne, neces mi sad pasti! Meni hrpa žena reklo da su takav iscjedak imale u raaaaanoj trudnoci. Sve i jedna se prepala a sve su odrzale urednu T.. Zeno nema odustajanja, testic ceka da ga popiskis i kako si ti meni rekla nije gotovo dok nema m ili - a to tvoje nije m
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Imam pitanje na bolovanju sam pod sifrom GO, komplikacije u trudnoći, jel to onda puna placa ili nije?
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Grizli ne odustaj tako lako hejj zenoo,ne mora znaciti da dolazi vjestica, ja navijam na najjace da si ti nama lijepa trudnica😘♥️
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji