Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    25. Siječanj 2019. 15:20

Sunshine - meni ti je isto bolje bez terapije. Meni je TSH bio između 2 i 3 i dobro sam se osjećala, bolje nego sad kad je niži. No, vele djevojke da se organizam treba naviknuti...

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

sunshine25
    25. Siječanj 2019. 15:28

A ništa, onda navikavanje 🙄 Škvorc mi je maloprije rekao jedan dan 25, drugi 50, dakle naizmjenično piti. Uz to ću i kelp, nadam se da će pasti! Planiramo onda postupak sljedeći mjesec.

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

sunshine25
    25. Siječanj 2019. 16:03

Nikitta, nisam nikad kontrolirala tsh jer sam možda dva-tri puta u životu bila bolesna i radila krvnu sliku, nikad nije bilo ni riječi o povišenom tsh. Kako smo ušli u cijeli ovaj proces, naravno da se stres povećao, uz to radim jako stresan posao(novinarka sam) i stvarno mislim da je to uzrokovano time. Sve nalaze imamo i sad nas samo taj tsh koči do postupka. Radije bih isprobala alternativu kao ti, ali bih htjela što prije spustiti tsh tako da me strah eksperimentirati. Nisam pametna za dozu od 50, bojim se da će mi samo biti gore, i to mi stvara nervozu što sigurno utječe na moj tsh 🙄 začarani krug, super!

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

Nasty
    25. Siječanj 2019. 16:03

Grizli

Nasty ma kakva kritika, dobro si to napisala nebitni ljudi ne smiju oduzimat nam energiju! No htjedoh ti napisat dok cekas svoj the mjesec za uspjeh pokusaj se opustit i uzivat s muzem sto vise. Uzmi vrijeme za sebe i ne znam dal pijes kakve nadomjestke ako ne mozda da uzmes nesto. Ne mogu popamtiti koja od nas sto je pisala da uzima pa eto mozda se i ponavljam, al bolje dvaput nego da informacija ne dodje do tebe!

Hvala draga, 
    imam smanjenu ov. rezervu, visok fsh i lh, nizak e2, nizak amh. Uzimala sam maca prah, sad koristim smokve u maslinovom ulju, povremeno posni sir s lanenim uljem. U jutro radim herbalife shakeove u koje dodajem chia sjemenke i zobene pahuljice. Pijem i njihove suplemente. Puno radim i zbog zbrkanog radnog vremena ne stignem uvijek redovito i zdravo jesti, pa šetam s tim shakeovima da se osiguram. Svekrva mi ih desetak godina pije i njoj je pomoglo u niz zdravstvenih problema pa sam sigurna da je stvar ok. A i usput skidam neki višak kila do 4.mj. Danas sam popodne odlučila ne ići na stručni skup i to sam došla ispred zgrade, okrenula se i otišla, odradila sam jutro e popodne uzimam za sebe, vikend je.. gotovo.
    Hvala ti na savjetima, sretno s iščekivanjem bete! Šaljem pozitivne vibre da ovaj put to malo srce  zakuca.. 🤗💗🍀 

sunshine25
    25. Siječanj 2019. 16:07

Grizli, malo sam čitala o vitaminu D. Jesi li upoznata s uzimanjem magnezija uz vitamin d? Čitala sam da ako je magnezij nizak, da uzimanje dodatka D nema smisla jer se pretvara u kalcij i fosfat, a razina vitamina ostaje ista. Ne pijem magnezij, pa nisam pametna jel da si i to uzmem uz vitamin D.

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

• maja555
    25. Siječanj 2019. 16:24

Nikitta hvala ti puno na odg. Moj ginekolog takodjer ne zeli operaciju nego prvo pokusaj IVFa. Tako da znaci idem to prvo. Reci mi jeli imas smisla da i ja potrazim casnu Ljubicu jer mi nije daleko, i na koji nacin ona to radi? Ima li ona kakav lijek za endometriozu? 
    Ja sam do sada operirala polip na maternici i ostalo mi je samo desni jajnik jer mi je lijevi zahvatila endometrioza. A takodjer imam malu zalihu jajnih. Znaci slicna situacija kao kod tebe.

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

4 sreća
    25. Siječanj 2019. 16:25

perla

Prijavljujem početak simulacije. Danas elnovu, utorak kontrola.

Perla sretno 

Vaki
    25. Siječanj 2019. 16:40

Upravo to me brine, da će mi sad ta cista ostati mjesecima. Tebi je otišla tek za 3 mjeseca, hm... kako to misliš da je bila u 2 dijela? Znači da nisu bile dvije nego jedna koja se podijelila? Ne znam hoće li otići uz duphastone!? Doktorica je rekla da je to obična cista i pokazivala mi na ekranu, ali ja tamo ništa nisam vidjela... Samo sam potvrdno klimala glavom. 
    Nikitta - baš me zanima jesu li tebi pomogli duphastoni!?

🤞❤️🙏

Vaki
    25. Siječanj 2019. 16:45

Sunshine - probaj ovako miksati pa ćeš vidjeti kako će ti biti do idućeg ciklusa. Zeznuto je to, ali što možemo kad za trudnoću treba biti niži...

🤞❤️🙏

HarryPotter
    25. Siječanj 2019. 16:45

Ja cekam sutra i taj famozni poziv da vidim jel ijedna i koliko ih je se oplodilo, valjda od te brojke ostanu bar 2 ok.. Dobila sam vec od sutra dufastone i fragmine, nema kraja bocanju.
    ☺️ Neka igre zivaca krenu ☺️😂 nakon klinike, otisli smo na kavu, kolac, rucak, ko zmaj... Nek samo ide ovim tokom. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.