Hrabrica hvala i tebi na odgovoru. Znaci iduci mjesec prvi ivf i nakon toga cu viditi reakciju i sa svojim mpo dr operacija ili ipak jos ne.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Ja cekam sutra i taj famozni poziv da vidim jel ijedna i koliko ih je se oplodilo, valjda od te brojke ostanu bar 2 ok.. Dobila sam vec od sutra dufastone i fragmine, nema kraja bocanju.
☺️ Neka igre zivaca krenu ☺️😂 nakon klinike, otisli smo na kavu, kolac, rucak, ko zmaj… Nek samo ide ovim tokom.
Uh fragmin i ja sam ga drugi ivf kad mi je bia davala ga sebi.pa me je doktorica moja koja mi je morala dati uputnicu za njega napala.sto cu ja njega uzimati prija potvrde pozitivne bete.ajme sam snjom imala raspravu oko njega
Ja cekam sutra i taj famozni poziv da vidim jel ijedna i koliko ih je se oplodilo, valjda od te brojke ostanu bar 2 ok.. Dobila sam vec od sutra dufastone i fragmine, nema kraja bocanju.
☺️ Neka igre zivaca krenu ☺️😂 nakon klinike, otisli smo na kavu, kolac, rucak, ko zmaj… Nek samo ide ovim tokom.
Uh fragmin i ja sam ga drugi ivf kad mi je bia davala ga sebi.pa me je doktorica moja koja mi je morala dati uputnicu za njega napala.sto cu ja njega uzimati prija potvrde pozitivne bete.ajme sam snjom imala raspravu oko njega
Koliko jedinica ćeš si davati ja sam 5000
Koliko jedinica ćeš si davati ja sam 5000
Po 2500, i uz to uzimam, aspitin, folnu, ultrogestan i jos 6 dana dostinex osjecam se ko umirovljenim... Nisam ni pitala kolimo dugo cu morati, od sutra krecem s njim, aspirin sam preskocila danas mjere radi.. Sutra sve bobe on.
url=https://lilypie.com]
To je to harry odlican rezultat :)! Sad cekanje. Javi sutta stanje. Drzim fige.
Hrabrica pokusaj se ne nervirati..puno ljudi kazu da T nisu ni osjetili jer su grcevi isti ko pms. Tako da najbolje je ne razbijat glavu..popiskit test/betu kad bude vrijeme i to je to. A i sama dr ti je rekla..ako ne uspije imas mj dana pauze i idete na stimulirani. To ce sve za cas :).
Eto mene na 10dc, pocela sam osjecati desni jajnik. Sutra uzv pa cemo vidjeti stanje. Nadam se da nekaj raste. 🤞
Sunshine ovako vitm D i Mg povezani jesu. E sad ovako ako se osoba svaki dan nalazi na suncu barem sat vremena i nema povecane potrebe za vit d on se sam u tijelu sintetizira, ako imas nedostatak Mg onda nemas onoga tko pokrece sintezi vit D u tijelu i tu nastaje problem i manjak vit d. Ako bis uzimala velike doze vit D., puno boravila na suncu i ne uzimala ponekad barem Mg nece iz njega nastatnastat fosfat i kalij ko sto si napisala nego moze rast njihova razina u nasem tijelu, al mi njih i trebamo puno u dnevnom unosu. Drugo oni su sastavni dio elektorlita pa mogu izazvat povisen tlak itd., al to je sad drugi problem i to su bas ekstremne situacije. Ako ti uzimas vit D dodatak on se vec nalazi u tijelu dostupnom obliku posebno kod spreja, al ako fali Mg njega ce se iskoristiti manja kolicina. No Mg cesto mi unosimo u organizam a da nismo ni svjesni. Da ti fali Mg skuzis prvo po grcevima u mislicima ili zatvoru koji nema drugog uzroka (hormonalni, postporeativni, bolest isl). Dobro je Mg piti navecer prije spavanja jer se tijelo bolje odmori. Naravno sve to isto tako ne stima ako ne unosis vit. C! Dakle dodjemo do toga da moramo unositi puno tih vitamina i minerala i da iskrneo najbolje je neke multi uzimati da se zadovolji bar dio dnevnih potreba. Ja sam sad uzimala vit d svaki dan, a Mg svakih par dana navecer 1 sumecu i to je dovoljno. Ne valja s njime ni pretjerivati jer moze simat proljeve i mucnine. Inace odlican izvor tih vitamina i minerala je mango, ako ga volite sad ih stvarno ima svagdje za kupiti a sa 1 plodom unese se cilja dnevna potreba vit c, mislim da ima oko 2p-tak vit i minerala, ima i Mg u njemu i B6, beta karotena... Meni je on super!
Vezano za cistu mislim da sam vec pisala tu, al ako nisam eto info ja sam davnih dana imala jednu na jajniku koja je bila bas prilicno velika. Iskreno ne sjecam se vise, al ako koju zanima mogu negdje iskopat stare nalaze. Gin isto pokusavala sve moguce, i svaki ciklus sad ce otic sa mengom, al nije. I onda sam lijepo otisla na tretman 4 dana bioenergije po Domancicu. Zena mi odradila tretman, tokom tretmana imala sam osjecaj da mi unutra doslovno kuha. Taj put sam taman prije toga bila kod gin i konstatirala je ako ne ode morat ce me poslat na op da vide o cemu se radi. Nakon tretmana dobila mengu par dana cak ranije, to je bio izljev u potocima. Kako mi je menga trajala samo 2 dana, a inace je 5 dana isla sam kod gin za svaki slucaj. I naravno na uzv nije bilo ni traga cisti. Od onda se nije pojavila vise nikaaad! Eto pa ako to kojoj moze pomoc. Za regulaciju hormona stitnjace kazu da je i akupunkturna dobra.
Upravo to me brine, da će mi sad ta cista ostati mjesecima. Tebi je otišla tek za 3 mjeseca, hm… kako to misliš da je bila u 2 dijela? Znači da nisu bile dvije nego jedna koja se podijelila? Ne znam hoće li otići uz duphastone!? Doktorica je rekla da je to obična cista i pokazivala mi na ekranu, ali ja tamo ništa nisam vidjela… Samo sam potvrdno klimala glavom.
Nikitta - baš me zanima jesu li tebi pomogli duphastoni!?
Cista ako je vodena ona ce otic sa duphastonom,ako je bila crne boje na uzv onako kao folikul to je ta.
Prvi put mi je otisla nakon 3 mj na duphastonima a dr put se samo ispuhala,mislim da se ovih drugih cista malo teze rijesit
Sunshine, meni su sad nakon 1.neuspjelog IVF prepisali vitamin D 3000 u spreju, ali ovo za kombinaciju s niskim Mg sad prvi put cujem 🤷🏻♀️
HarryPotter drzim 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼za sutra😊
Akupunkturu kao pomoc pri neplodnosti nisam probala. ali sam postala open minded prema svemu. eto MM je svoju autoimunu bolest odlucio lijeciti alternativno i unatoc mojoj skeptici to polucuje rezultate. neko vrijeme ide kod jedne zene te pije prirodne cajeve i tinkture i stvarno mu se situacija popravila😊 zadnji put kad smo bili kod nje rekla je da je mnogim parovima koji se muce s neplodnoscu pomogla. nakon 2.postupka ako ce biti neuspjeh idem i to probat(sto ocaj radi od ljudi😅🙈)
mpo doktorica me iznenadila sa preporukom joge (2x tjedno) da punoo pomaze u snizavanju stresa i da ima dobrih rezultata nakon nje pa ako koja od vas prakticira ili ima iskustva let me know 😊😊
Nemasekirancije sretno sutra na uzv! 🤞🏻
Nasty dobro da si se okrenula i otišla, vikend je i vrijeme je za uživanje. Sretno sa svime, brzo će doći proljeće i tvoj red za postupak. Navikle smo mi na čekanje 🤞🏻😅
Vaki i mene baš zanima, budem javila idući tjedan. 😁
Hvala draga, sretno i tebi na dogovoru idući tjedan! 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji