Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    06. Prosinac 2018. 15:52

Aneri ne znam onda zasto su te slali, al kako god bolje odraditi sve nego sumnjat u nesto i ne provjeriti. 

AAAARI
    06. Prosinac 2018. 16:00

Zamislite ovo: zovem ja dr opce prakse da mi posalje eutirox i usput najavim da idem na operaciju i da li muz moze dobiti bolovanje za dan kad me vozi, a sestra meni: PA NE NE MOŽE ON DOBITI BOLOVANJE,  pitam ja nju a kako da ja idem onda pješice, a ona meni PA IDITE BUSOM ILI SE SAMI VOZITE. Baš smo se kavlitetno zaje**** i dr opće prakse. Gore nema, ljudi se masovno žale na nju. Sad iskreno razmišljam da pošaljem pritužbu na nju u hzzo, mada sumnjam da to ima neki efekat. Problem je putni nalog, bolovanje, uputnica, da ne velim eutirox mi broji po danima. katastrofa koliko se boji hzzo.  

Grizli
    06. Prosinac 2018. 16:07

Aneri nazalost nema se pravo na bolovanje u tim slucajevima osim kad se radi o djetetu, moz od moje sestre nema pravo na bolovanje kad ju vozi na terapije iako ona ima pravo na pratnju jer je onkoloski bolesnik. To nije nista cudno. A za tablete program im daje svega 7 dana prije da prepisuju recept i terapiju za kronoloake bolesti. Nije da branim dr samo kazem kako stvari stoje. 

AAAARI
    06. Prosinac 2018. 16:14

Ne kužim onda zašto uopće moram zvati, nek samo automatski obnavlja lijek i gotovo. 

AAAARI
    06. Prosinac 2018. 16:14

A ovo da ne može dobti niti par sati bolovanja dok ju vozi na terapije mi je prestrašno.

06. Prosinac 2018. 16:36

Grizli

MojeSve

Grizli

Moje sve prepisi nam pa cemo ti znat rec… 😁
    Aneri onda sam i ja to vadila samo pisu skracenice. Jel ti muz mozda Rh -? Moj je negativan pa nakon spontanih su preventivno radili testiranje.

E ovako:
    Estradiol 3182 pmol/l
    Estradiol 866 pg/ml
    Referentne vrijednosti: folik.faza 77-921
             ovulacijska faza 139-2382
             luteinska faza 77-1195
    Folikulometrija: Desno: 22,16,17
          Lijevo: 19,12
    Endometrij: 11,9 i pored toga napisanp CS++
    Stoperica danas, aspiracija u subotu

Vrijednosti estradiola su ti u redu s obzirom da si u ovulacijskoj fazi… Endometrij lijepo zadebljao, to je uredan nalaz Mojesve, a na folikulometriji su vidljiva 5 folikula koju su lijepe velicine pa pretpostavljam da ce svi imat jajnu stanicu i da ce biti zrele i oploditi se. Njih ce i punktirat u subotu… Sretno i zelim ti da bude uspješno!

Hvala🙏🏼 komentirala je da je ovo ocekivanp s obzirom ma blagu stim. i da ima tu svih veličina pa nisam znala kakva js situacija. Hvalaaa💙💙

Grizli
    06. Prosinac 2018. 17:15

Moje sve ne brini jos ce oni malo porast do punkcije pa mozda budea imala i vise folikula za punkciju. Meni su ih punktirali kd su bili vecina velici 15mm i bile su 4 js. Tako da drzim fige i javi kako je prošlo u subotu. Sretno. 

07. Prosinac 2018. 08:25

Cure nisam mogla više izdržati, napravila sam jutros test i negativan je  razmišljam da od danas prestanem sa crinone da dobijem menstruaciju jer trudnoće očito nema. Danas mi je 28 dan ciklusa i po pravilu bi danas trebala dobiti...

Vaki
    07. Prosinac 2018. 08:37

A-joj, Mimice! Baš mi je žao... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Samara
    07. Prosinac 2018. 09:27

sunshine25

Nikittaja sam zvala u 11. mjesecu škvorca, pa su mi rekli da ne znaju da li će im produžiti i da zovem u 12.mjesecu. Jučer sam nas naručila za 14.1., tako da se može već sada za 1. mj naručivati. Škvorc je do 14. na godišnjem

Sunshine, govorite o konzultacijama? Meni su isto prošli mjesec rekli da nazovem kad na webu vidim da su promjenili da imaju ugovor do kraja ove godine, tj. kad im produže. A baš sam gledala da im još piše da imaju do kraja ove. Znači produžili su im ipak :) 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani