Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sunshine25
    05. Prosinac 2018. 19:10

Ja sam nas danas naručila kod Škvorca za 14.1., nadam se da ja neću imati negativnih iskustava 🙄
    Aneri, spermiogram je sasvim ok! Mom mm nijednom nisu mogli odrediti građu i vitalnost zbog premale koncentracije, tak da ćemo kod škvorca ponoviti spermio jer sam čula da preferira njihov nalaz. Od ovih pretraga što si navela smo i mi većinu odradili, pa se nadam da će nam otprve uspjeti (u potpisu: vječni optimist) 😁

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

AAAARI
    05. Prosinac 2018. 19:36

Cure zelim vam svu srecu. 
    Mi eto po redu pa da vidimo. Ici cemo i dalje kod njega pa cemo vidjeti. 

• Di di
    05. Prosinac 2018. 21:45

Aneri85

Ajme Aneri koliko pretraga? Fakat puno...ne znam i ja bih trazila neke dodatne pretrage posto sam imala biojemijske i spontani.mislim nisam ja ni trazila ni pitala za to.mene nekako strah pitati, neznam kako ce reagirati sto ce mi reci..onda ja sutim i klimam glavu,samo me nervira kad kaze vama jako malo fali da vi zatrudnite,da a ne misli zasto mi ode plod..ne razumijem nekad stvarno..Aneri draga sretno..

Di di

AAAARI
    05. Prosinac 2018. 22:13

Di di

Aneri85

Ajme Aneri koliko pretraga? Fakat puno…ne znam i ja bih trazila neke dodatne pretrage posto sam imala biojemijske i spontani.mislim nisam ja ni trazila ni pitala za to.mene nekako strah pitati, neznam kako ce reagirati sto ce mi reci..onda ja sutim i klimam glavu,samo me nervira kad kaze vama jako malo fali da vi zatrudnite,da a ne misli zasto mi ode plod..ne razumijem nekad stvarno..Aneri draga sretno..

Hvala  Mi sw borimo vec 4 godine. I nedamo se. Idemo sad na sve i onda cemo vidjeti dalje. Rekla sam ako bude sve u redu s nalazima da idem kod bioenergeticara i bacam se u alternativu. Nema mi druge.

Grizli
    06. Prosinac 2018. 08:06

Aneri sto ti je IAT ako znas. Jer ja sam vadila ovo gore sve sto si na transfuziji osim toga ili mozda i jesam to al mi tako ne pise... Vidim da se moj popis pretraga priblizava tvome. I reci jesu svi ti nalazi vam u redu? 

06. Prosinac 2018. 09:43

jel mi moze tko malo pojasniti nalaze i prokomentirati? 😊

06. Prosinac 2018. 09:53

Zanemarite🤦🏻‍♀️😅 sad tek vidim da mi nece ucitat sliku, a stari komentar nemrem izbrisati 

AAAARI
    06. Prosinac 2018. 10:39

IAT indirektni antiglobulinski test
    Za sad su mi samo dosli iz rebra dii nalaza . Ali ne kuzim se bas . Ono sto vidim je da su u granicama.sad dal je to dobro ne znam. Ostale jos cekam.

sunshine25
    06. Prosinac 2018. 11:36

Aneri ti si Rh negativna? Ja sam isto, a mislila sam da se taj iat radi samo kod trudnica 🤔 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

AAAARI
    06. Prosinac 2018. 11:50

Ja sam Rh +. Radila sam vecinu tih pretraga i ranije. Ali sad je dodao neke nove. Inace sve mi je do sad super. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani