Ja sam nas danas naručila kod Škvorca za 14.1., nadam se da ja neću imati negativnih iskustava 🙄
Aneri, spermiogram je sasvim ok! Mom mm nijednom nisu mogli odrediti građu i vitalnost zbog premale koncentracije, tak da ćemo kod škvorca ponoviti spermio jer sam čula da preferira njihov nalaz. Od ovih pretraga što si navela smo i mi većinu odradili, pa se nadam da će nam otprve uspjeti (u potpisu: vječni optimist) 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Cure zelim vam svu srecu.
Mi eto po redu pa da vidimo. Ici cemo i dalje kod njega pa cemo vidjeti.
Ajme Aneri koliko pretraga? Fakat puno...ne znam i ja bih trazila neke dodatne pretrage posto sam imala biojemijske i spontani.mislim nisam ja ni trazila ni pitala za to.mene nekako strah pitati, neznam kako ce reagirati sto ce mi reci..onda ja sutim i klimam glavu,samo me nervira kad kaze vama jako malo fali da vi zatrudnite,da a ne misli zasto mi ode plod..ne razumijem nekad stvarno..Aneri draga sretno..
Di di
Ajme Aneri koliko pretraga? Fakat puno…ne znam i ja bih trazila neke dodatne pretrage posto sam imala biojemijske i spontani.mislim nisam ja ni trazila ni pitala za to.mene nekako strah pitati, neznam kako ce reagirati sto ce mi reci..onda ja sutim i klimam glavu,samo me nervira kad kaze vama jako malo fali da vi zatrudnite,da a ne misli zasto mi ode plod..ne razumijem nekad stvarno..Aneri draga sretno..
Hvala Mi sw borimo vec 4 godine. I nedamo se. Idemo sad na sve i onda cemo vidjeti dalje. Rekla sam ako bude sve u redu s nalazima da idem kod bioenergeticara i bacam se u alternativu. Nema mi druge.
Aneri sto ti je IAT ako znas. Jer ja sam vadila ovo gore sve sto si na transfuziji osim toga ili mozda i jesam to al mi tako ne pise... Vidim da se moj popis pretraga priblizava tvome. I reci jesu svi ti nalazi vam u redu?
Zanemarite🤦🏻♀️😅 sad tek vidim da mi nece ucitat sliku, a stari komentar nemrem izbrisati
IAT indirektni antiglobulinski test
Za sad su mi samo dosli iz rebra dii nalaza . Ali ne kuzim se bas . Ono sto vidim je da su u granicama.sad dal je to dobro ne znam. Ostale jos cekam.
Aneri ti si Rh negativna? Ja sam isto, a mislila sam da se taj iat radi samo kod trudnica 🤔
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Ja sam Rh +. Radila sam vecinu tih pretraga i ranije. Ali sad je dodao neke nove. Inace sve mi je do sad super.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji