Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    21. Studeni 2018. 20:18

Drage žene, uskoro ću na prvi pregled kod prof.Hrvoja Vrčića vezano za moju endometriozu i neplodnost. Zanimaju me vaša iskustva s navedenim doktorom? I općenito iskustva s MPO u Petrovoj …. 
    Hvala lijepa :)

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Grizli
    21. Studeni 2018. 20:44

Srecica predivna vijest!!! Sretno i uspjesno dalje da sve prodje u najboljem redu i bude ti lijepa mirna trudnoca! 

• Kengurica
    21. Studeni 2018. 20:45

Srecice ma bravooo! To su najljepsa moguca iznenadjenja.

• Blacky89
    21. Studeni 2018. 21:16

Srećice predivno... 😊 kako lijepa vijest... i najljepse moguce iznenađenje ha? 

srećica
    21. Studeni 2018. 21:21

Blacky89

Srećice predivno… 😊 kako lijepa vijest… i najljepse moguce iznenađenje ha?

Jaaaoo nemogu ni opisati koliko, san! 😍 
    Jedino sad malo drži strah do uzv ali nadam se da bude sve ok, mora biti kad je ovakvo čudo u pitanju! 🤞🤞

srećica
    21. Studeni 2018. 21:25

Vrapčić  Vrčić je na glasu kao veliki stručnjak ali bez sumnje i svi ostali znaju svoj posao. Meni se osobno kod njega nije baš dopao njehov malo hladniji odnos prema pacijentici ali to ne umanjuje njegovu stručnost. A općenito moje iskustvo s Petrovom je jako pozitivno i bez zamjerke.

21. Studeni 2018. 21:33

Sreciceee cestitaaaaam! 😊😊🙏🏼

AAAARI
    21. Studeni 2018. 21:58

Srecice čestitam 

• Kengurica
    21. Studeni 2018. 23:03

Vrapčić Vrčić hahahah. 

• Ema1987
    22. Studeni 2018. 05:43

Vrapčić koliko dugo si čekala za prvi pregled kod njega, jel bilo problema kad si zvala da se naručiš? Ja  planiram isto tražiti njega kad se sad budem naručivala 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.