Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ema1987
    21. Studeni 2018. 14:53

MojeSve

Cure, moze pomoc. Uputnicu za stimulirani IVF pise ginekolog ili dr. Opce prakse(pitam jer me moj doktor opce sad otkantao da on nema sifre za to) 😢

Uputnicu daje tvoj ginekolog :) 

21. Studeni 2018. 14:58

Hvala❤️ cekam sad da dode M i krecemoo(ovo mi je prvi put) 
    I znam da se pisalo o bolovanju, imam li pravo i koliko?

Mala 1
    21. Studeni 2018. 15:09

Rokas je onda bila mrsavica, prestrašno, a danas imam fino guzu hahahaha 
    Beta 26.11 
    Glava me rastura, danas sam trebala dobit (inac dobijem 14-ti dan bez obzira na utrice) al mislim da ju koči brevactid od subote.... uglavnom mislim da nista ovaj put
    Simptoma, naravno, nema :) 

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

Mala 1
    21. Studeni 2018. 15:12

Mojesve naravno da imas pravo na bolovanje. Uzimaa sam svaku folikulometriju i od punkcije do bete. Putovaa sam u zg pa nisam mogla na posao

5ICSI - sin

21. Studeni 2018. 15:41

E sad kad sam malo dosla k sebi.. Isprike sto sam sve nekak zbrda zdola se javila. Bila sam danas u petrovoj i zamalo me nisu primili jer je doktorica prosli put rekla da samo dodem da se dogovorimo za dalje i da se nikome ne moram javiti , a danas sestre da bez uputnice nista jer me ne mogu upisati. I ja se tamo pocnem plakati i ne stajem🙈 znaci uopce nisam cendrava tako da nemam pojma otkud je to izaslo iz mene🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ sve u svemu ipak me primila doktorica i tjesi ona mene, al ja ne stajem🤦🏻‍♀️ otud i moje tisucu i jedno pitanje  Nemojte zamjeriti 🙏🏼❤️

• Malenaa88
    21. Studeni 2018. 15:47

Atremida

malagarava

Rokas hvala ti veliko. Bas sam htjela tu od vas iz prve ruke cut o FET postupku. Necu ja jos ici trebam se oporaviti od pobacaja pa za koji mjesec cemo ici. Samo mi je spomenuo kao vidjet cemo hocemo li u prirodnom ili stimuliranom ako sam ga dobro razumila.

Moj prvi fet je bio uspjesan 😊! Isla sam sa estrofemom dok se endic nije dovoljno zadebljao i zatim utrogestani i 5 dan od uvodjenja uteogestana je bio transfer! Mogla sam birat estrofem ili prirodni ciklus ali isla sam na ziher jer je meni do sad bio endic tanak! 😊

Oki tnx 

Vaki
    21. Studeni 2018. 16:03

Rokas, držimo palčeve... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    21. Studeni 2018. 16:17

Nisam, mila. Tako da ne znam kad možeš vaditi krv. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Samara
    21. Studeni 2018. 16:29

Kengurica

Kbc Zagreb je Petrova i ako se nista nije promijenilo tamo ne radi aparat. Radi na Vuk Vrhovcu i mislim da se cak ne narucuje, samo prijavi s uputnicom na 1. Katu zatim ode na 2. Kat i dobije se casica i neka prostorija mala.
    Koja vam je dijagnoza?
    Moj savjet uzmi odmah uputnicu za Humanu reprodukciju i odluci u koju bolnicu bi se narucila. Imas Petrovu, sv.Duh, Vinogradsku, Vuk Vrhovac (oni su KB Merkur) ili mozes kod dr. Škvorca u Samobor. On je privatnik s ugovorm HZZO i kod njega mozete spermiogram napraviti, ali to se naplacuje. Muž neka uzme uputnicu za urologa, trebat će ju, a možda najbolje da se odmah naruči. Preporučam dr. Hauptman na Rebru ili ima neki super u Vinogradskoj, probam saznati ime.

Kengurica, znas mozda koji je taj u Vinogradskoj? Bas kod dr. cekam da mi da uputnicu muzu za urologa pa da znam reci :) 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Mala 1
    21. Studeni 2018. 16:30

Nikitta primila sam 1500 Brevactid, naravno da se nadam, da sve u meni gori, al onak kao i sve mi - spustam se na zemlju.... 
    muz bio bolestan, pa sin neku crijevnu virozu, ja vucem dijareju od transfera, ne idem radit jel imam zamjenu, al na trening moram, ne vjezbam, ali pokazujem vjezbe, ispravljam ih... iskreno, ovaj put se nikako ne cuvam... 
    jos koji dan
    Ako skupim snage test cu u subotu piskit

5ICSI - sin

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.