Hvala Kengurica. Dijagnoza je oligozoospermija. Idem sutra odmah po uputnice. Kolko sam uspjela pohvatati da je dr. Škvorc ok i da kod njega ide sve relativno brzo razmisljam da odemo kod njega, mada jos nismo skroz odlucili. Vidjela sam na stranici da ima ugovor sa HZZO do kraja ove godine. No nadam se da se to produzuje

Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Kengurice pa u nas pise kao, ka azospermiji al kao ima il rece 2 ili rece 2% ne znam nisam sigurna i kao može doci do trudnoce pa me to raduje. A doktorica kao kako je ovako los nalaz sta je ovo, pa sestro od kud znam, haha.
Rade spermiogram i na Sv. Duhu, mora se naručiti a nalaz dođe kroz tjedan dana poštom ako niste iz zg

💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cure samo hrabro. Dok ima spermica uz potpomognutu sanse za trudnocu su tu.

Ja sam pila Andol 100 na 42kg, nista mi nije bilo lose
A sto se spermiograma tice, moj ima oligoasthenotheratozoospermiu i Lana nam je rekla da je jedva nasla 10 dobrih... imamo jednog bebulinca doma tako da je sve moguce
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Ja se nadam da ce u nas biti bar jedan plivač da i ja tu srecu docekam, al kad sam danas vidjela na klinici sta je parova i kroz sta narod prolazi, sok.
Nase drustvo, nas ima 10 parova. 8 parova ima/imalo problema prilikom zaceca.... to je strašno koliko nas je i na svakom koraku upoznam nekog novog nazalost....
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Ovdje u RS je odlicno npr. Prije su bila 2 pokusaja besplatna sad su cak i treci uveli da je besplatan , al i treba tako, ja bi to svugdje uvela al eto nema nazalost negdje se debelo placa jos kad ne uspije prvi put, ludnica.
U hrvatskoj su preko zdravstvenog 4 inseminacije, 2 IvF/ICSI prirodna i 4 stimulirana.

Bolje bi bilo da se da vise nivaca po postupku pa ih ne bi trebali tolikoz

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji