Dr. Igor Grubišić je taj urolog.
Di su nam Ema s betom i Rayna s rezultatima punkcije?
Znači žene drage ja sam vam fenomen! 😂
Spominjala sam nedavno kako mi nakon neuspjelog postupka kasni menga puno. E pa, nakon 4 godine pokušavanja i neuspjelog postupka - ja sam TRUDNA! 😀 Taj tisuću i prvi test valjda koji sam napravila je pozitivan i to u neko ludo doba popodne. Još uvijek ne vjerujem i samo čekam petak da odem na uzv da vidim dali je sve ok. Eto, čuda se očito događaju! 💕
Jao srećice pa čestitam ti ❤️❤️❤️ Prekrasna vijest!
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Jao srećice pa čestitam ti ❤️❤️❤️ Prekrasna vijest!
Pridružujem se čestitkama!! Super vijest :) želim nam svima takve vijesti ubrzo
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Srećice pa ovo je predivna vijest... sretno od sveg srca i zelim ti da uzivas u trudnoci 🤞🤞
Srecice,predivne vijesti,nema ljepsega nego kad te iznenadi,uzivaj i zelim ti skolsku trudnocu!
Hvala 🙂 nemoram ni reći koliko sam bila u šoku jer sam bila uvjerena da mi kasni jer se nešto pobrkalo od stimulacije i ni palo mi nije na pamet da ranije radim test. Nego eto pošto idem kod gina zbog kašnjenja čisto da napravim reda radi jer znam da će me prvo pitati jesam radila test. Kad ono bum! Prvi put u životu dvije crtice i to prirodno. Još uvijek mislim da sanjam.
Ugl eto i to se događa tako da nikad ne gubite nadu. ~~~~~
Cure moja beta 151 (prije 2 dana 108) ... Samo se nadam da će pasti sama i da se nešto ne zakomplicira.. Uputa je da je ponovim za tjedan dana. Kad se uvjerim da je pala, naručujem se za sljedeći postupak!
Hvala 🙂 nemoram ni reći koliko sam bila u šoku jer sam bila uvjerena da mi kasni jer se nešto pobrkalo od stimulacije i ni palo mi nije na pamet da ranije radim test. Nego eto pošto idem kod gina zbog kašnjenja čisto da napravim reda radi jer znam da će me prvo pitati jesam radila test. Kad ono bum! Prvi put u životu dvije crtice i to prirodno. Još uvijek mislim da sanjam.
Ugl eto i to se događa tako da nikad ne gubite nadu. ~~~~~
Predivno .. Čestitam :)
Znači žene drage ja sam vam fenomen! 😂
Spominjala sam nedavno kako mi nakon neuspjelog postupka kasni menga puno. E pa, nakon 4 godine pokušavanja i neuspjelog postupka - ja sam TRUDNA! 😀 Taj tisuću i prvi test valjda koji sam napravila je pozitivan i to u neko ludo doba popodne. Još uvijek ne vjerujem i samo čekam petak da odem na uzv da vidim dali je sve ok. Eto, čuda se očito događaju! 💕
Draga Srećice čestitam od srca! :))))))
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji