Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    21. Studeni 2018. 18:38

Dr. Igor Grubišić je taj urolog.
    Di su nam Ema s betom i Rayna s rezultatima punkcije?

srećica
    21. Studeni 2018. 19:14

Znači žene drage ja sam vam fenomen! 😂
    Spominjala sam nedavno kako mi nakon neuspjelog postupka kasni menga puno. E pa, nakon 4 godine pokušavanja i neuspjelog postupka - ja sam TRUDNA! 😀 Taj tisuću i prvi test valjda koji sam napravila je pozitivan i to u neko ludo doba popodne. Još uvijek ne vjerujem i samo čekam petak da odem na uzv da vidim dali je sve ok. Eto, čuda se očito događaju! 💕

Mala 1
    21. Studeni 2018. 19:28

Jao srećice pa čestitam ti ❤️❤️❤️ Prekrasna vijest! 

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

Samara
    21. Studeni 2018. 19:39

rokas

Jao srećice pa čestitam ti ❤️❤️❤️ Prekrasna vijest!

Pridružujem se čestitkama!! Super vijest :) želim nam svima takve vijesti ubrzo

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Babylove
    21. Studeni 2018. 19:48

Srećice pa ovo je predivna vijest... sretno od sveg srca i zelim ti da uzivas u trudnoci 🤞🤞

21. Studeni 2018. 20:00

Srecice,predivne vijesti,nema ljepsega nego kad te iznenadi,uzivaj i zelim ti skolsku trudnocu!

srećica
    21. Studeni 2018. 20:03

Hvala 🙂 nemoram ni reći koliko sam bila u šoku jer sam bila uvjerena da mi kasni jer se nešto pobrkalo od stimulacije i ni palo mi nije na pamet da ranije radim test. Nego eto pošto idem kod gina zbog kašnjenja čisto da napravim reda radi jer znam da će me prvo pitati jesam radila test. Kad ono bum! Prvi put u životu dvije crtice i to prirodno. Još uvijek mislim da sanjam.
    Ugl eto i to se događa tako da nikad ne gubite nadu. ~~~~~

• Ema1987
    21. Studeni 2018. 20:12

Cure moja beta 151 (prije 2 dana 108) ... Samo se nadam da će pasti sama i da se nešto ne zakomplicira.. Uputa je da je ponovim za tjedan dana. Kad se uvjerim da je pala, naručujem se za sljedeći postupak! 

• Ema1987
    21. Studeni 2018. 20:13

srećica

Hvala 🙂 nemoram ni reći koliko sam bila u šoku jer sam bila uvjerena da mi kasni jer se nešto pobrkalo od stimulacije i ni palo mi nije na pamet da ranije radim test. Nego eto pošto idem kod gina zbog kašnjenja čisto da napravim reda radi jer znam da će me prvo pitati jesam radila test. Kad ono bum! Prvi put u životu dvije crtice i to prirodno. Još uvijek mislim da sanjam.
    Ugl eto i to se događa tako da nikad ne gubite nadu. ~~~~~

Predivno .. Čestitam :) 

Vrapčić123
    21. Studeni 2018. 20:14

srećica

Znači žene drage ja sam vam fenomen! 😂
    Spominjala sam nedavno kako mi nakon neuspjelog postupka kasni menga puno. E pa, nakon 4 godine pokušavanja i neuspjelog postupka - ja sam TRUDNA! 😀 Taj tisuću i prvi test valjda koji sam napravila je pozitivan i to u neko ludo doba popodne. Još uvijek ne vjerujem i samo čekam petak da odem na uzv da vidim dali je sve ok. Eto, čuda se očito događaju! 💕

Draga Srećice čestitam od srca! :))))))

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.