Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    23. Studeni 2018. 07:33

Nikitta

Babylove a, tamo sam čula da svima ide opća? Kak si zadovoljna tamo?

BackInBlack ja sam uzela od Radoševića, ima u bolje opskrbljenim ljekarnama u ZG, a može se i online naručiti na njihovom webu. Uzela sam set od 3 komada za kuru od 3 mjeseca za sebe i muža, kad je bio popust 30%, pa sam kupila 3 kom za 860,00 kn. Znam za Vebera da je jeftiniji, pa ću tamo uzeti idući put. Uzimat ću 3 mjeseca, pa radit pauzu 3 mjeseca, tako da ne budem prije proljeća ponovno kupovala.

Da lijepo te uspavaju i nemas pojam ništa..
    Ja sam zadovoljna.. svi su divni i pristupacni.. i sve sto kazes ce ti lijepo objasniti.. je nedostatak je sto te 3 doktora vode i ta 3 doktora su rastrgana i dolje ih šalju na proode ali svi su ok

Grizli
    23. Studeni 2018. 09:00

Backinblack mi uzeli ovajput od Veber 900 kn mislim da su bile 3 kutijice, zadovoljna sam. A prodaju u Zg u Garden mall, al salju i dostavom. Na webu ako se pri out prijavis na newslatter dobis 10% 

• Blacky89
    23. Studeni 2018. 09:49

Backinblack ja sam isto uzimala od Radosevica po preporuci svoje kume. Najbolje je uzeti paket 3 komada jer se to najviše isplati. Muz i ja smo potrošili dvije bočice, treća stoji u zamrzivaču. Okus je odvratan, ja sam uspjevala držati neko vrijeme pod jezikom, al M nije. On je samo popio. Nisam jos nista slično ružno probala. Stvarno je fuj. Al ako se isplati (a po povratnim informacijama se isplati), a onda se i to preživi 🙉😂

• BackInBlack
    23. Studeni 2018. 11:11

Hvala cure ;-) budemo uzeli pa cemo vidjeti hoce li biti promjena na bolje...

38+6

• Babylove
    23. Studeni 2018. 13:16

Evo bila i danas na uzv.. danas štoperica i u nedjelju aspiracija.. danas se dobro osjecam.. nisam imala mucnine.. ali i jucer je manja doza bemfole bila pa mozda zato... rekao mi je doktor da mozda nece bit transfera odma da cemo vidjet sve u nedjelju jer kao folikula ima da ih ne mogu sve ni izbrojati 😥

• Babylove
    23. Studeni 2018. 15:06

Nikitta

Wow, super, ne brini za transfer, lako odgodite za idući ciklus, glavno da dobijete dosta jajnih stanica i embrija. 💜

Joj nadam se da ce sve biti okej.. ma nebrinem za transfer.. ako sam cekala tako dugo mogu i jos ciklus dva sacekat.. samo da sve bude super.. samo i prosli put su bili optimisticni pa na kraju nista.. iako sad izgleda situacija jos bolja.. pa vidjet cemo..uzbuđenje raste iz dana i dan🤞

• perla
    23. Studeni 2018. 15:16

Pitanje? Ponavljam nalaze hormona 2 do 5 dan ciklusa .Ti če biti za otprilike 10 dana,e sad bili bilo bolje da tih 10 dana ne uzimam vitamine i dodatke prehrani? Prošli nalazi su bili uredni osim prolaktina,sad sam na bromergonu zbog toga.Uzimam elevit,omegu Q10 sa vitaminom E plus povrrmeno vitD.

Mala 1
    23. Studeni 2018. 15:24

Babylove drzi se, meni je radio transfer u blagom hiperu zadnji put i bio je dobitni.. 
    sutra mi je 12dnt, mislim da cu test napravit, borim se jos sama sa sobom :) znog Brevactida - ali ako 5000 izadje za 7 dana onda vjerojatno ovom od 1500 treba manje ... 🤔

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

• Babylove
    23. Studeni 2018. 16:55

rokas

Babylove drzi se, meni je radio transfer u blagom hiperu zadnji put i bio je dobitni..
    sutra mi je 12dnt, mislim da cu test napravit, borim se jos sama sa sobom :) znog Brevactida - ali ako 5000 izadje za 7 dana onda vjerojatno ovom od 1500 treba manje … 🤔

Hvala ti.. 😊 ajde vise ne mozemo docekati taj tvoj test 🤞

Mala 1
    23. Studeni 2018. 17:05

Cula sam se s dr L i kaze NE TEST DO BETE hahahaahha 😂😂 tako da - cekam :) 

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.