Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • medi89
    21. Studeni 2018. 13:21

Drage moje imam 29 godina uredne menstruacije kao i ovulacije prije 3 mjeseca spontani i neki dan šokkkk...uradim AMH i imam nisku vriejdnost 2,70 pmol zanima me je li ima neka iskustva sa tim da je radila vantjelesnu i da je uspjleo ? Meni nista nije jasno kako sam prirodno zatrudnila i kako imam folikule svaki mjesec a to mi je nisko ...čak su mi neki rekli da imam PCOS sto sad znam da je nemoguce ali svojim očima sam gledala brojnost folikulica odmah poslje menstruacije gdje ih bas ima ?? Moze li mi iko pomoci i neki savjet dati za neku dobru klinku koja radi IVF čula sam da je neka curka pripremala za Prag pa me bas zanima iskustvo takvih cura/zena ovdje...pomozite mi danas mi je bas los dan.... :(

Želim male bebane <3 <3 <3

• Ema1987
    21. Studeni 2018. 13:22

Ja se slažem sa Kenguricom za kariogram, samo kreni pozitivno i biti će sve dobro :) 

Cure  koju uputnicu sutra da tražim od svoje gin da mi da da se mogu naručiti u Petrovu na prvi pregled, isto D1 za humanu reprodukciju ili sad neki drugu pa D1 nosim kad krenem u postupak? 

Vaki
    21. Studeni 2018. 13:29

Ema - pa šta ti nisi trudna? Ili sam ja pobrkala nešto ili si ti trebala ponavljati betu? 
    Nikitta-pa mi smo sve tu perolaka kategorija, a o Rokas da ne pričam. Ne vjerujem da se uz nalca udebljala, jel Rokas? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    21. Studeni 2018. 13:30

Ema, najbolje ti je odmah D1 pa ti mogu radit sve žive pretrage ako treba, a ne da nosaš svako malo uputnice. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Ema1987
    21. Studeni 2018. 13:49

Ponavljam danas betu, nalaz popodne ali sam otpisala sve nakon ovog krvarenja, to još nisam doživjela u životu  grozno! Danas 5.dan mi ide kao što mi je inače 2. Dan.. Tako da ja već smišljam plan za dalje, popodne moram po doznake za bolovanje pa bi je probala odmah užicati i uputnicu ako mi da prije nalaza bete, ako ne, ići ću drugi tjedan. 

• Atremida
    21. Studeni 2018. 13:49

malagarava

Rokas hvala ti veliko. Bas sam htjela tu od vas iz prve ruke cut o FET postupku. Necu ja jos ici trebam se oporaviti od pobacaja pa za koji mjesec cemo ici. Samo mi je spomenuo kao vidjet cemo hocemo li u prirodnom ili stimuliranom ako sam ga dobro razumila.

Moj prvi fet je bio uspjesan 😊! Isla sam sa estrofemom dok se endic nije dovoljno zadebljao i zatim utrogestani i 5 dan od uvodjenja uteogestana je bio transfer! Mogla sam birat estrofem ili prirodni ciklus ali isla sam na ziher jer je meni do sad bio endic tanak! 😊

• medi89
    21. Studeni 2018. 14:31

Hvala ti puno na ovom odgovoru,...i ja sam zbunjena svi ostali hormoni su ok sa tim da je Fsh i Lh uredu vadila sam 3 puta u ciklusu i uredno je to , ovo me je srušilo pshički totalno večeras idem svom doktoru i nadam se da ce mi sve objansiti , hvala za preporuke  od srca.

Želim male bebane <3 <3 <3

• Baby94
    21. Studeni 2018. 14:37

Kad se krene sa svim tim nalazima i tim procedurama, koliko otprilike traje taj postupak skupa sa uzimanjem lijekova i sve, bas me nesto sad zanima? 

21. Studeni 2018. 14:51

Cure, moze pomoc. Uputnicu za stimulirani IVF pise ginekolog ili dr. Opce prakse(pitam jer me moj doktor opce sad otkantao da on nema sifre za to) 😢

Grizli
    21. Studeni 2018. 14:52

Moje sve gin ti to mora dati. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.