Srećice predivno... 😊 kako lijepa vijest... i najljepse moguce iznenađenje ha?
Srećice predivno… 😊 kako lijepa vijest… i najljepse moguce iznenađenje ha?
Jaaaoo nemogu ni opisati koliko, san! 😍
Jedino sad malo drži strah do uzv ali nadam se da bude sve ok, mora biti kad je ovakvo čudo u pitanju! 🤞🤞
Vrapčić Vrčić je na glasu kao veliki stručnjak ali bez sumnje i svi ostali znaju svoj posao. Meni se osobno kod njega nije baš dopao njehov malo hladniji odnos prema pacijentici ali to ne umanjuje njegovu stručnost. A općenito moje iskustvo s Petrovom je jako pozitivno i bez zamjerke.
Vrapčić koliko dugo si čekala za prvi pregled kod njega, jel bilo problema kad si zvala da se naručiš? Ja planiram isto tražiti njega kad se sad budem naručivala
Nikita da prekidam terapiju I ponavljam betu za tjedan dana..nadam se da će biti ok.
Znate li koliko sad treba proći ciklusa od stimulacije da ponovim opet nalaze hormona?
Emameni su rekli da spolne hormone vadim tek ciklus prije postupka da je tako najbolje i da onda vise ne bi smjelo biti utjecaja stimulacije. S time da ce mi pauza biti 3 mjeseca

Pa Srećice kakva srećica 😍😍😍😍 Čestitam od srca!! Divotica! Meni isto kasni menga 3 dana, ali sad osjećam onu jako dobro poznatu bol, tako da do jutra vještica stiže. Sretno na uzv, bit će sve dobro! 💜
Nikitta mene je od dana kad sam trebala dobiti pa narednih 20 dana kašnjenja bolilo svaki dan po nekoliko puta kao da ću svaki tren procurit. Zato ni nisam ranije radila test jer sam ju očekivala iz dana u dan. Tek zadnjih par dana su ti bolovi prestali i pojavili se neki drugačiji, kao stezanje i sl.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji