Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ema1987
    22. Studeni 2018. 05:47

Nikita da  prekidam terapiju I ponavljam betu za tjedan dana..nadam se da će biti ok.

Znate li koliko sad treba proći ciklusa od stimulacije da ponovim opet nalaze hormona? 

Grizli
    22. Studeni 2018. 09:08

Emameni su rekli da spolne hormone vadim tek ciklus prije postupka da je tako najbolje i da onda vise ne bi smjelo biti utjecaja stimulacije. S time da ce mi pauza biti 3 mjeseca

srećica
    22. Studeni 2018. 09:42

Nikitta

Pa Srećice kakva srećica 😍😍😍😍 Čestitam od srca!! Divotica! Meni isto kasni menga 3 dana, ali sad osjećam onu jako dobro poznatu bol, tako da do jutra vještica stiže. Sretno na uzv, bit će sve dobro! 💜

Nikitta mene je od dana kad sam trebala dobiti pa narednih 20 dana kašnjenja bolilo svaki dan po nekoliko puta kao da ću svaki tren procurit. Zato ni nisam ranije radila test jer sam ju očekivala iz dana u dan. Tek zadnjih par dana su ti bolovi prestali i pojavili se neki drugačiji, kao stezanje i sl.

Samara
    22. Studeni 2018. 11:12

Ja sam jučer skupljala uputnice. Idem vadit hormone, a MM na spermiogram u Zg i urologu. Danas popodne zovem Škvorca da vidim dal mogu kod njih na konzultacije i koje jos pretrage moramo napraviti. Držte fige da dobijemo termin kod njih

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Baby94
    22. Studeni 2018. 14:23

Cure moje sve ovo sto moram odraditi prije samog postupka je jako jakooo skupo  uzas. Raspitala sam se skoro u nekim laboratorijama, preskupo je. U nasoj bolnici nista uraditi ne mogu. 

• Ema1987
    22. Studeni 2018. 14:24

Baby94

Cure moje sve ovo sto moram odraditi prije samog postupka je jako jakooo skupo uzas. Raspitala sam se skoro u nekim laboratorijama, preskupo je. U nasoj bolnici nista uraditi ne mogu.

Baby koje pretrage moraš napraviti? Možeš li u drugom gradu ako imaju u bolnici? 

• Baby94
    22. Studeni 2018. 14:41

Muz mora spermokulturu plus hormone Lh, FSh, Inhibin B, trest, PRL. I jos testiranje na Hiv HBsAG HCV TP. I sa tim kod urologa ima zakazano u decembru sad. Ovdje kod nas je bolnica uzas, nista nemamo. A gdje god drugo da odemo, sve moram platiti . A ja moram odraditi hormonski status 2 il 3 dan ciklusa , insulinemije  mikrobiološke briseve, tvuz pregled u prvoj fazi ciklusa, citoloski bris (papa) i kao muz, testiranje na Hiv i ostalo to. 

• Babylove
    22. Studeni 2018. 14:57

Hej žene evo da se javim.. bila danas na uzv..  ima ih opet preko nekoliko... sad su svi ma 16mm... i doktor je zadovoljniji sada nego prosli put... sutra opet.. danas su mi i krv vadili.. aspiracija bi bila u nedjelju ili ponedjeljak... bilo kako bilo moje mucnine jutarnje ne prestaju.. i rekao mi je doktor da je to normalno.. i onda sam pricala sa sestrama da kako cu pod anesteziju s mucninama.. pa su rekle da se ne brinem... 

Mala 1
    22. Studeni 2018. 15:32

Babylove veliki su, super. Koliki je endometrij, jel ti rekao? 
    Mene boli nesto sa desne strane gore ispod sike, onak, jako.. kad udahnem, izdahnem ili se okrenem... ne znam sta je
    M jos nema, zadnji sam put na 10dnt pisnula test, a sad ne smijem jbg zbog Brevactida... neki kazu cak 8 dana da treba da izadje, al L je rekao beta 26.11 pa ce valjda dotada “ishlapiti” 

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

• Babylove
    22. Studeni 2018. 15:44

rokas

Babylove veliki su, super. Koliki je endometrij, jel ti rekao?
    Mene boli nesto sa desne strane gore ispod sike, onak, jako.. kad udahnem, izdahnem ili se okrenem… ne znam sta je
    M jos nema, zadnji sam put na 10dnt pisnula test, a sad ne smijem jbg zbog Brevactida… neki kazu cak 8 dana da treba da izadje, al L je rekao beta 26.11 pa ce valjda dotada “ishlapiti”

To ga nisam ni pitala jer sam jedva cekala izletit van koliko mi je zlo bilo.. cini mi se da je nesto pisalo 9..
    Nadam se da ces ugledat veliku betu 🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.