Kengurica ja se nadam pozitivnom kraju, jer godine su iza nas, a razlog sto nismo prije krenuli sa pretragama je moj muz, koji je vazda nesto odgadjao i na kraju kad sam ga za vrat uhvatila morao je hehe :D odradicemo to sve pa cemo da vidimo sta dalje i kako. Spermiogram svakako nije nimalo dobar najlosiji sto moze biti al opet vjerujem da postoji to nesto pozitivno i da cemo uspjeti . Hvala draga
Kbc Zagreb je Petrova i ako se nista nije promijenilo tamo ne radi aparat. Radi na Vuk Vrhovcu i mislim da se cak ne narucuje, samo prijavi s uputnicom na 1. Katu zatim ode na 2. Kat i dobije se casica i neka prostorija mala.
Koja vam je dijagnoza?
Moj savjet uzmi odmah uputnicu za Humanu reprodukciju i odluci u koju bolnicu bi se narucila. Imas Petrovu, sv.Duh, Vinogradsku, Vuk Vrhovac (oni su KB Merkur) ili mozes kod dr. Škvorca u Samobor. On je privatnik s ugovorm HZZO i kod njega mozete spermiogram napraviti, ali to se naplacuje. Muž neka uzme uputnicu za urologa, trebat će ju, a možda najbolje da se odmah naruči. Preporučam dr. Hauptman na Rebru ili ima neki super u Vinogradskoj, probam saznati ime.
Baby i meni su godine proletile, šta ćeš. Nije vam spermio najgori, najgori je azoo koji je uvijek azoo. Znam ženu čiji muž je imao svega 3-4 spermijai nedavno je rodila.
Hvala Kengurica. Dijagnoza je oligozoospermija. Idem sutra odmah po uputnice. Kolko sam uspjela pohvatati da je dr. Škvorc ok i da kod njega ide sve relativno brzo razmisljam da odemo kod njega, mada jos nismo skroz odlucili. Vidjela sam na stranici da ima ugovor sa HZZO do kraja ove godine. No nadam se da se to produzuje
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Kengurice pa u nas pise kao, ka azospermiji al kao ima il rece 2 ili rece 2% ne znam nisam sigurna i kao može doci do trudnoce pa me to raduje. A doktorica kao kako je ovako los nalaz sta je ovo, pa sestro od kud znam, haha.
Rade spermiogram i na Sv. Duhu, mora se naručiti a nalaz dođe kroz tjedan dana poštom ako niste iz zg
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cure samo hrabro. Dok ima spermica uz potpomognutu sanse za trudnocu su tu.
Ja sam pila Andol 100 na 42kg, nista mi nije bilo lose
A sto se spermiograma tice, moj ima oligoasthenotheratozoospermiu i Lana nam je rekla da je jedva nasla 10 dobrih... imamo jednog bebulinca doma tako da je sve moguce
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Ja se nadam da ce u nas biti bar jedan plivač da i ja tu srecu docekam, al kad sam danas vidjela na klinici sta je parova i kroz sta narod prolazi, sok.
Nase drustvo, nas ima 10 parova. 8 parova ima/imalo problema prilikom zaceca.... to je strašno koliko nas je i na svakom koraku upoznam nekog novog nazalost....
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Sortiraj odgovore
Najstariji