Original je najbolji. Onaj royal je bezveze i nakrcan secerima umjetnim. Ja u pauzama ozmedju postupka to uzmem, al onda ne uzimam nista drugo od suplementa.
Ni ja više ništa ne uzimam između. Dosta mi je kad sam u postupku. Čak ni folacin ne pijem. A čula sam da puno cura stalno pije.
Anari ja sam jako puno pretraga napravila zbog spontanih, al recimo nikad mi nisu radili neke od pretraga sto je Nikta spominjala. Ja recimo prenatale pijem 6 mj godisnje. Obavezno krenem ciklus prije postupka.
Bluebird jeste radili kariogram ti i partner? Citala sam negdje i o imunoloskim nekim kompatibilnostima jer ako imate previse slicnosti moze izazvat probleme.
Ja sam pila dva klomifena dnevno u prirodnom
Ivf, tri folikula, dvije zrele stanice. Nikakve nuspojave, cak je endometrij bio ok, ali sam svejedno dobila estrofem.
Uz crinone sam pak pila duphastone.
Grizli, mene uvijek pocne nenormalno svrbiti nakon par dana utrica. Mozda mi kikiriki smeta, tko zna. Bas me razvale ti utrici.
Kengu moguce inace ima jako puno ljudi koji su alergicni na kikiriki i na soju a da to uopce ne znaju jer malo tko od nas to dvoje bas stavlja na kožu, a alergijske reakcije su najcesce kontaktne. Jesi spomenula tu reakciju gin? Mislim da ti ne bibtrebali to davat ako imas takvu reakciju. Kako si ti?
Jutro!
Meni je danas prvi dan, u ponedjeljak Zg i folikulometrija :)
Inace mi je endo bio dobar, ali u proslom je štekao. Šta koristite da ga “udebljate”?
5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
U borbi za bracu ili seku
07/2020 stigla princeza
Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja
Nisam imala priliku Grizli. Svaki put sam mislila da su gljivice jer sam im sklona i sad nakon zadnjeg transfera sam vrlo brzo imala godisnji ginekoloski pregled s papom i doktorica mi kaze, nema tu gljivica, vjerojatno su vas smetali utrogestani jer me i na dan pregleda strasno svrbilo jos uvijek. To inace nije moja gin vec preko firme sistematski. U sljedecoj prilici cu to napomenuti.
Inace dobro sam. Misli prebacila na neke druge stvari, otisli na konzultacije u jednu privatnu kliniku i mislim da cemo tamo ostati. Imamo jos pretraga koje nas traze pa korak po korak da se to obavi.
Jedna napomena- ako je koja učlanjena u sindikat ili suprug - mozete ih trazit da vam podmire troskove lijecenja neplodnosti. Placaju sve, od lijekova, pregleda - sve
5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
U borbi za bracu ili seku
07/2020 stigla princeza
Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja
Evo mi smo manje više sve ispitali i dalje smo bez nekog konkretnog odgovora... imamo preklapanje u dva HLA lokusa, ali doktori tvrde da to nema nikakve veze i da to ne bi trebalo utjecati na začeće, a za sve ostale nalaze smo dobili odgovor da su odlični. S tim da mi sad jedna doktorica tvrdi da bi htjela da mi je FSH oko 9, a doktor Š kaže da je dobar FSH oko 10. Ni sama ne znam više. Imunološke pretrage odlične, nikakve mutacije što se tiče koagulacije, svejedno tapkamo u mraku zasad... Znam da je u Podobnika i u Šparca dosta često da se uvede Decortin i Fragmin za svaki slučaj, pa su tako i meni.
Sortiraj odgovore
Najstariji