Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AAAARI
    26. Listopad 2018. 16:58

Rokas koji točno sindikat? 

Vaki
    26. Listopad 2018. 17:01

Nekako mislim da naš sindikat nema toliko novaca, ali svakako hvala za info. Pitat ću pa javim... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

AAAARI
    26. Listopad 2018. 17:05

Vaki

Nekako mislim da naš sindikat nema toliko novaca, ali svakako hvala za info. Pitat ću pa javim…

Preporod ili Nezavisni? 

Mala 1
    26. Listopad 2018. 17:09

Suprug je u SING-u. 

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

AAAARI
    26. Listopad 2018. 17:10

Vaki naši su preslabi sindikati u školstvu 

AAAARI
    26. Listopad 2018. 17:11

Rokas
    Super barem neka korist od sindikata. Za svaku pohvalu. Trebali bi se i drugi ugledati. 

Vaki
    26. Listopad 2018. 17:22

Sindikat hrvatskih učitelja. Nedugo smo bili na izletu i znam da je sindikalista odabrao jeftiniju verziju jer nemaju love... 😁

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• nemasekirancije
    26. Listopad 2018. 18:42

Cure jer se na VVu za IVF takodjer dolazi 3dc?

• Bluebird
    26. Listopad 2018. 20:12

Aneri85

Bluebird

Aneri85

Bluebird
    Sve sam zapisala, sad ću istražiti. Vidjela sam da ima u Repromedu za 500 kn dnk fragmentaciju.

Nama je u Splitu 1100 kn, veceras nalazi…

To je plus spermiogram ili samo dnk ?

Dobijes kompletno spermiogram i dna fragmentaciju... odnosno postotak... nama je biolog napravio jos i HBA test... da vidi jesu spermiji dovoljno jaki da se vezu za jajnu stanicu... radi se bilo kada jer je to testiranje nevezano za postupke. Bitno je samo da je prije toga apstinencija tri dana i to je to. Nama je veceras ocitan nalaz i rekli su nam da idemo dalje u postupke jer su nalazi fragmentacije dobri, 24%, a hba iznad prosjeka. 

AAAARI
    26. Listopad 2018. 20:39

Bluebird

Aneri85

Bluebird

Aneri85

Bluebird
    Sve sam zapisala, sad ću istražiti. Vidjela sam da ima u Repromedu za 500 kn dnk fragmentaciju.

Nama je u Splitu 1100 kn, veceras nalazi…

To je plus spermiogram ili samo dnk ?

Dobijes kompletno spermiogram i dna fragmentaciju… odnosno postotak… nama je biolog napravio jos i HBA test… da vidi jesu spermiji dovoljno jaki da se vezu za jajnu stanicu… radi se bilo kada jer je to testiranje nevezano za postupke. Bitno je samo da je prije toga apstinencija tri dana i to je to. Nama je veceras ocitan nalaz i rekli su nam da idemo dalje u postupke jer su nalazi fragmentacije dobri, 24%, a hba iznad prosjeka.

Odlične vijesti!!!! 😁 😘 🔝 🔝 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani