I ja razmišljam o akupunkturi. Rekla sam sad ću se baciti na alternativu. Kolega s posla me nagovara na masažu da mi otvori čakre.
Decortin - ništa, barem mislim. Malo me grlo sad pec pec, možda mi je imunitet pao. Nadam se, tome i služi.
Slatkooooooo bi jela stalno
Evo mi dobili nalaz, mužev spermiogram je ok pa ćemo pokušati prvo sa inseminacijom. Dobit ću klomifene, dvije tablete dnevno i onda inseminacija..Sad čekamo da dođe m i onda počinje fun part .. Iskustva cura koje su to već prošle? Jel inseminacija bolna? Kako ste reagirale na klomifene, tj imaju li kakve nuspojave i sl?
Supet za nalaz…klomifene sam koristila 3 na dan kad sam isla u prirodnjake…sto se tice nuspojava nisam ih imala,reagirala sam ok,stanica je bilo,al jedino sto mi je klomifen stanjio endometrij pa sam pila estrofeme,nekad 3 na dan a nekad 2 na dan.
Hm al to se tek naknadno vidi da se stanjio? jel to onda utječe na uspješnost inseminacije? :/
Da,naknadno na ultrazvuku se vidi... ako je jako tanka sluznica nece doci do trudnoce,tj trudnoca se nemoze zadrzati.S menom je bila cura koja je imala jakooo stanjen endometrij i nisu joj htjeli radit et,zamrznuli su...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
I da zaboravih crinone gel. Plus tri puta dnevno po jedan utrić(i to sam sama uvela)
Sorry na pitanju al zasto koristis oba ljeka?Meni je dr rekla da ako koristim c.gel ni u ludilu utrogestane jer je previse,znaci ja od dana punkcije pa do et koristim 3puta po 2 utrogestana,i onda nakon et svako jutro jedna ampulica gela...i to je to..
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Ja sam isto mislila da ne može biti previše progesterona.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nikita meni ta maticna nije tako odvratna. Al mozes ju ti i progutat nije problem, djelovat ce ona, samo ti onda pauza mora biti duza do obroka i pica. Ne postoji nista u nasem tijelu sto u ustima ce djelovati a u zelucu nece, nego u zelucu je taj proces sporiji i treba duze dok pocne razgradnja i upijanje. Ako ti je bas mucno od toga mozes ti to recimo uzet i izmedju 2 obroka, ako npr imas veliku ''rupu'' tipa dorucak u 7:30, a rucak u 14-15h. Namjanje 3 sata nakon obroka i 1 h prije obroka, naravno prije mozes piti samo vodu, nakon bolje niti to. I dijelovat ce vjeruj mi. Mm je to probao isto mu nije odgovarao okus, pa je ta poznanica farmaceut rekla da moze kupiti u ljekarni ima kapsule prozirne su koje mozes napuniti sa time i progutat kao kad lijek pijes, samo trebas onda cekati najmanje 2 h da se to razgradi u zelucu, al mm ne moze progutat nikakve lijekove ako ih ne sazvace, tako da ce ipak reko pokusat sa cuclanjem originala pa do kud ide. Za pauzu ja bi obicno uzela tu posudicu koliko bi mi je bilo, pa pauza onoliko dana koliko sam je uzimala. Nisam ja bas azurna u tom uzimanju. Pcelarstvo Veber radi dostavu u cijelu HR, ali imaju ti i stand u Garden mall centru gdje mozes to kupiti, ja sam tamo kupila i cura to ima u zamrzivacu tamo. 30 gr je 370 kn. Za dvostruku O, ja ju znam imat ponekad, ali meni bude u razmaku od 2-3 dana, ne tako veliki razmak. I bude mi taj ciklus onda duzi najcesce 31 dan, a inace mi je 28-29 dana.
Anari85 ja bi babu sigurno zvekla sakom, za takve je batina izasla iz raja. Cekaj malo ti uzimas ako sam dobro pohvatala utrice 3x1, uz crinone 1 gel na dan i duphastone 3x1???? Draga to je sve progesteron samo u razlicitim oblicima – sinteticki i ''prirodni''. Puno progesterona napravi ti tijelu dar-mar bez obzira dal dodje do trudnoce a pogotovo ako do nje ne dodje. Ne bi ja to uzimala bas sve znas, nije za igrat se doktora. . Posebno to uzimanje normabela bez upute lijecnika, on moze biti opasan u ranoj trudnoci. Jos ako si ja mislim ti napisala da ti zapravo ne dijeluje, a nije ni cudo jer njegovo djelovanje umanjuju neke od djelatnih tvari koje uzimas u drugim lijekovima, iskreno dobronamjerno ti kazem ne bi uzimala ga uopce.
Evo da vam javim da sam danas bila kod doktora radi terapije, opet mi je rekao kao da li ja znam u kakvoj sam ja situaciji, zbog loseg Amh. Odmah sam se izbedirala. Znaci ni jednom nije spomenio muzev los spermiogram nego samo moj los nalaz
Ugl. dao mi je pijem Letrozol od 2 do 6 dana ciklusa i uzv 5 dan.
Kakve su to tablete? Nisam bas primjetila da je to itko od vas pio ili mi je promaklo?
Čitala sam da dosta cura iz crinone gel stavlja i utrogestan. Stavljam jednu tabletu u jutro, u podne i predvečer. Čak mi je i sestra rekla da ću možda iz gel morati o tablete koristiti. Nisma čula još da se neko predozirao. Valjda neću bit ja prva
Svašta čitam, svakakva istraživanja. Svako svoje tupi. Uglavnom ima dosta njih koji i dva puta dnevno stavljaju i gel.
Normabel izbacujem definitivno jer nikakva korist. Hvala vam cure na Savjetom. Ništa ne zamjeram, dapače. Gel piše koliko sam skuzila da je 90mg.doza
Sortiraj odgovore
Najstariji