Da čitala sam za te pretrage tipa biopsija maternice . Sad ako ne uspije ni ovaj transfer onda idemo na sve. Nema smisla toliko potrošenih blastica.
Nonina svakako ga pitaj Možda je to praksa samo kod feta. Ne znam ti.
A moguce. Ja jos nisam nikad do blastica dosla. Uvijek 3 dan transfer. Al pitat cu bas. Tnx!
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Sto je za vas drage moje bolja solucija,da se vracaju uvijek 3 dan ili da ih ostavljaju do 5 dana?
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Mene nikad nisu pitali uvijek su čekali 5 dan. Ako su dvije ili jedna onda je bolje da se čim prije vrate. Tako si ja mislim.
Mene nikad nisu pitali uvijek su čekali 5 dan. Ako su dvije ili jedna onda je bolje da se čim prije vrate. Tako si ja mislim.
Istina,tako i rade na VV,ako imas 1 ili 2 vracaju odmah al kad ih imas 3,4 ili vise ostavljaju do 5 dana.Al mislila sam na taj nacina ako imas treci dan 4 zametka da ti vrate odmah dva a dva da ostave do 5 dana da se vidi.?Jel tako bolje vam?
2.postupak-1js-bez et
Pitam jer sa prijateljicom"vodim raspravu" u vezi toga...ona misli da trebaju odmah vracat treci dan a ostatak ostavit do 5 dana.A ja ipak smatram da ako imas vise da je bolje ostavit do 5 dana sve,sto je sudeno sudeno...i da je veca sansa tako.Pa eto zanimalo me jesam li mozda po tom pitanju u "krivu", ima li istomisljenika
2.postupak-1js-bez et
Iskreno ne znam sto je bolje. Meni su uvijek vracali 3 dan, a jedini embrij koji je bio ostao do 5.dana nije uspio. Ne znam dal je pravilo bas ako ne dodju do 5.dana u labosu da ne bi u maternici uspjeli, jer puno curka je vracen 3-dnevni kojemu nisu davali sanse pa je na kraju uspjesna trudnoca, a mozda da su ih pustili do 5.dana ne bi nista bilo od toga. Al dobro ste rekle ako je sudjeno sudjeno je.

Hvala vam cure!
Mm ima nalaz spermia sa VV tako da je barem to rijeseno. A kada bi on mogao u daljnu obradu? Bilo bi super da prakticiraju da parovi paralelno rijesavaju sve pretrage i preglede koje moraju...
A taj prvi pregled, zovu kako je tko narucen ili se ceka?
Sto se tice fertil up-a, uzima ga sad vec 3 mjeseca i uz to mjesec dana l-carnitin. Ne moze odmoci (nadam se). Vidjet cemo rezultat kad ce morati ponavljat sg.
Koma mi je bilo u Petrovoj jer moje dr skoro nikad nije bilo. Odradila mi je samo jednu inseminaciju, ostalo sve sam bila kod kog sam stigla. Da ne velim o čekanju. Katastrofa . Ivf isto, dala mi je dozu od 225 ovalep, kad sam došla na prvi uzv dr koji je bio se za glavu primio. Ali nije smanjio dozu. Onda sam na drugi uzv došla i eto panike. Smanjili mi dozu do 75 i odmah razgovor o bolnici ma svašta. Bolje da ne pričam. Uglavnom razočarana sam. I od 14 ja, 12 kojih je išlo na ivf samo dvije blastice. To mi je koma. Fulali si terapiju maksimalno. A vadila sam AMH i znala je da je visok. I da ću preburnnnno reagirati.sad sam kod Škvorca išla s 125 jedinica i opet 14 stanica. Sva sreća ostalo je 7 blastica. Ali šta mi to znači kad ništa se ne primi.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji