Hvala sunshine25, citam i ja sve, velika je podrska i to je super, samo ja pola toga ne razumijem, ali pohvatat cu :)
Muz pije profertil 9 mj mozda i duze, a maticnu smo isto koristili neko vrijeme, jedino nije l karnitin, mozda jos i to da proba. Stalno se nadam da ce se cudo dogoditi, ali nista
:(
Hope, mi imamo skoro isti spermiogram, naš je čak malo i lošiji.. muž isto počeo piti profertil, kupila i matičnu mliječ na svoju ruku pa oboje pijemo, ne može odmoći :) isto sam upala u ovo sve kao ,,burek u svemiru'', ali evo, sve smo bliži ivf-u :) moje preporuke su, ako imate mogućnosti, prvo kod privatnog gin-a jer je meni tek on sve objasnio i približio. Kod svoje socijalne gin idem samo više-manje po uputnice pošto ćemo na ivf preko HZZO-a. Moji su nalazi svi skoro gotovi, a muž još mora kod androloga (moramo i to proći da bi dobili uputnicu za mpo). Samo hrabro, meni je puuuuuno pomogao ovaj forum i ove drage ženice, sretno!! :)
Ostale curke, pratim vas i uskoro se pridružujem, nadam se, čekanju bete :) šaljem puno pozitivnih vibrica :)
Sretno, zelim ti od srca da sve bude dobro i da nam javis uskoro dobru vijest!!!! :)
Pozdrav drage zenske. Trebala bih pomoc. Naime menstruacija mi treba doci sada 17.10.18. predmenstrualni simptomi su mi grcevi u trbuhu, probadanje jajnika i bolne grudi. Trenutno me samo bole bradavice i primjetila sam da mi se aleore sire. Bili smo radili na bebi u vrijeme plodnih dana. Sad zanima me dali je moguce da mi se vec aleore sire i dal sam uopce trudna. Nemogu docekat da vidim hoce li mi menstruacija doci ili ne, (iako vjerujem da nece)
L-karnitin ima i u profertilu, pa mu ja nisam dodatno davala. Evo iskreno, ne znam koliko imate godina, ali nama su rekli da nemamo što čekati. Može se dogoditi čudo, ali da vjerojatno neće s tako malom koncentracijom. Njegov spermiogram je već 2 godine otprilike isti, štoviše, svaki je za zericu gori.. vidjet ćemo što će androlog reći, ali vjerujem da će i on savjetovati mpo, kao i svaki doktor do sada. Ne znam jesi li se ti kontrolirala, ali savjetujem da se psihički pripremite i krenete :) ne znam ni ja još pola toga, ali sve se nauči uz Google 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sunshine ako ti partner ima mali broj i spore spermije, onda ti je onih 440 mg l-karnitina malo sto se u profertilu nalazi. za taj problem treba unositi 2-3 mjeseca barem 2500 mg l-karnitina, a ako ne jede meso onda do 3000 mg. Mom tek kad je poceo uzimat vece doze l-karnitina se situacija pocela popravljat.
Zaklinakos da li si trudna to ti mi ne mozemo reci. Kupi test i napravi ga, trazi one koji se mogu raditi prije izostanka menge, najjeftiniji a pouzdan je onaj iz mullera. Trudnoca po simptomima moze i ne mora biti i psiha se zna poigrat s nama pa imamo svakakve simptome, al u svakom slucaju puno srece da ti se ostvari zelja.

Vidiš, to nisam znala! Ništa, onda uvodimo i to 😂 gdje ga vi kupujete? Može li onaj iz dm-a?
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Pozdrav svima! Nova sam ovdje! Trebam vašu pomoć... da li netko ima kontakt bas od doktora Škvorca iz Poliklinike Škvorc u Samoboru? Ili neki mail na koji bih ga mogla kontaktirati? Ali ne od poliklinike nego neki koji će baš on primiti... Bila sam prije 2 mjeseca kod njega i divan je doktor no danas sam imala jako neugodno iskustvo sa sestrom pa bi htjela doći izravno do njega. Ovaj mjesec već neko vrijeme krvarim neovisno o ciklusu i to ne prestaje pa bi definitivno htjela razgovarati sa doktorom. Hvala svima unaprijed.
Mi smo kupili u dm, vele da je o. k.
Žaklinakos, da barem znamo odgovoriti na tvoje pitanje. Držim fige!
Nikita, koji stimulirani... Taj prirodnjak je sada bingo!

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Benny, pitat ću sutra sestrinu prijateljicu. Ona je kod Škvorca pa možda ima njegov broj...

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sunshine imas kao cedevita bombone u decathlonu ili polleo sport tekuci taj je mom najbolji jer ima najvecu dozu i lako se pije.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji