Mi smo kupili u dm, vele da je o. k.
Žaklinakos, da barem znamo odgovoriti na tvoje pitanje. Držim fige!
Nikita, koji stimulirani... Taj prirodnjak je sada bingo!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Benny, pitat ću sutra sestrinu prijateljicu. Ona je kod Škvorca pa možda ima njegov broj...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sunshine imas kao cedevita bombone u decathlonu ili polleo sport tekuci taj je mom najbolji jer ima najvecu dozu i lako se pije.
Benny, pitat ću sutra sestrinu prijateljicu. Ona je kod Škvorca pa možda ima njegov broj…
Hvala puno. Zaista ne bih htjela odustati od doktora koji je divan covjek ponajprije.
Da li je koja imala takav slučaj? 25.9 sam pocela krvariti. To je bilo 10 dana prije nego sto sam trebala dobiti mengu. I onda me 1 dan prije termina menge poceo boliti trbuh i svi simptomi kao da mi je prvi dan i zakljucila ok sad je stigla menga i jace sam krvarila. I to je trajalo samo 3 dana. I onda nista i sad opet krenulo nakom 7 dana. Smedje crveni iscjedak...konstantno prisutan. Znaci nije kravrenje da moram nositi nocni ulozak nego onako stalno prosutno smeckasto crveno sa komadicima guscim.
Trudilice, ima li koja među vama da je uspjela ostvariti trudnoću, ili da je u postupku umjetne ali da ima dijagnosticiranu endometriozu?
U petak imamo prve konzultacije i već sad me frka jer ne znam što očekivati.. Do sad sam prošla laparaskopsku, bila na visanne tabletama (prije i nakon operacije) i sada sam bez terapije već 3 mjeseca. Sreća u nesreći (valjda) je da mi je otišla na trbuh a ne na jajnike i ovulacija je potvrđena folikulometrijom al eto bebać se neće primit i moš se slikat... Pa eto ako netko ima savjet, smjernicu ili slično iskustvo..slušam <3
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Evo curke izgleda da je gotova prica za mene,pocela mi crvena krv,sutra idem vadit betu da vidim dal se nesto pocelo desavat pa da prekinem s crinone i procurim.Da vas pitam cure koje su vadile krv za trombofiliju dali mi to moja ginekologica moze dat uputnicu ili bas moram kod hematologa?
Bok cure.. Posto sam nova i totalno neupucena, vjerovatno nimalo svjesna sto me ceka molim vasu pomoc da me malo uputite.. Nakon godinu dana pokusavanja odlucili smo se poduzeti korake dalje ako ništa drugo barem se posavjetovati.. Muz ide u petak na spermiogram tako da jos ne znam kakvo je njegovo stanje. Kod mene je povisen testosteron i hormon stresa.. Gineklologica mi je rekla da bi voljela cuti misljenje za dalje.. Pa ako mi netko moze pojasniti proceduru.. Iskustva.. Bilo sto 😞
Drage moje evo moja M danas stigla na 28 dc nisam joj se danas nadala posto je ovih mj skroz šetala i nikad nije bila tocna.. al neka nek je stigla.. a sljedeci ciklus je moj ciklus.. nadam se dobitan al opet kako bude sudeno biti ce 💖💖
Norules zao mi je... hrabro dalje 💪💪
Gizmo dibro dosla i sretno 😊 sacekaj da muz napravi spermio pa ces vidjeti sto dalje..
Nikitta izgleda da nisam do sad vidjela sto tebe muci.. sada kada ovo vidim zeno svaka ti cast na snazi koju imas i nadam se od sveg 💖 da ce uskoro tvoja mrva rasti u tebi 🤞🤞
Ja curke moje samo malo da vam se javim i da vas pozdravim. Ne pisem puno ali pratim vas da vidim stanje kod vas.
Grizli danas se smanjilo krvarenje, nadam se da je sad to gotovo. Veselim se novom terminu akupunkure ovaj tjedan, totalno opuštajuće, divota.
Hrabrica endometrioza je zajebana iz razloga što može biti toksična za plod i eventualnu implantaciju.. ja je nažalost imam posvuda već 12 godina, oba jajnika, zdjelica, crijeva. Prošla sam 2 grozne operacije, a treću sam odbila jer mi se samo smanjuje rezerva jajnih stanica. Prirodnim načinima, vježbama i prehranom sam se riješila endometrioze s crijeva, za sad je pod kontrolom na 1 jajniku, bila je 7,5 cm, sad je 2 cm. Sigurno neću na još jednu operaciju makar crkla, a vjeruj mi, liječenje endometrioze bez ikakvih lijekova (tipa Vissane) je bilo jako jako bolno i crkavala sam nekih 2 godine dok nisam sad došla do neke stabilnosti. U postupcima sam 4 godine, a 5 godina ukupno se trudimo. Ja sam ti najgori primjer, većina žena s endo ipak uspiju ostvarit trudnoću. Ako se meni to ikad dogodi, ja ću postati živući primjer medicinskog čuda. 😃
Nikita i nisi me baš preveć utješila Strašno mi je žao radi tvoje situacije i iskreno se nadam da će krenuti na bolje <3 Da te pitam, kak su ti odredili stupanj?? Čula sam da postoje ti stupnjevi ali meni ni na jednom nalazu on nije pisao (niti na onom od tipizacije nakon laparaskopske, samo da je potvrđena endometrioza). Od simptoma endo sam imala jake menstrualne bolove, bol kod stolice i bol kod odnosa s tim da sam ja bila tulava i nisam mislila da su to sad neki problemi dok nismo počeli pokušavati i cap..eto dijagnoze.. Tek tad sam skužila da svi ti bolovi zapravo nisu normalna stvar i da su bili alarm za bolest. Bila sam na visannama par mjeseci radi ciste od 2 cm ali kako nije bilo pomaka poslali su me na op. Jajnici i maternica su bili ok (jedan jajnik malo zaštopan ali ništa strašno, to su odmah riješili jer su radili i prohodnost odmah) ali mi je bila dosta proširena na trbušnu stijenku (ak se tak nekak to kaže) i kako nisu uspjeli sve otklonit opet su me stavili na visanne na dva mjeseca i sad je već tri mjeseca kako nisam pod terapijom nego smo opet pokušavali prirodno - bez uspjeha...Zato i krećemo sad sa postupkom.
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji