Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Listopad 2018. 09:50

Babylove zelim ti puno srece!
    Nego cure evo meni vec 3 dan taj smeckasti crinone pa nisam bas optimisticna,nema toga puno ali ipak, danas 8 dnt,sutra 14 dana od ovulacije,mozda napravim i testic ako se usudim😀

• Cvjetic
    15. Listopad 2018. 10:14

Norules

Babylove zelim ti puno srece!
    Nego cure evo meni vec 3 dan taj smeckasti crinone pa nisam bas optimisticna,nema toga puno ali ipak, danas 8 dnt,sutra 14 dana od ovulacije,mozda napravim i testic ako se usudim😀

Ja sam napravila 8dnt,bila je slabo vidljiva druga crtica.ako si imala blasticu vec bi ti trebalo pokazat.sretno..mozda ti to smede stvarno dobar znak❤

• Babylove
    15. Listopad 2018. 12:09

Norules hvala ti 💖 drzim 🤞🤞 za debeli plusni veliku betu 😊
    Nikitta i tebi hvala 😊 i dobro da si tako odlucila i sretno ti da prirodnjak uspije i da se ne moras pikat opet 🤞🤞

Vaki
    15. Listopad 2018. 14:53

Babylove, sretno u novom postupku... 
    Norules, držim fige... 
    Tko mi daje uputnicu za dodatne pretrage? Dr. opće prakse ili ginekolog? Pitam jer me gin. ne želi slati na dodatne pretrage bez uputa MPO doktorice... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    15. Listopad 2018. 15:01

Nikitta, prirodnjak sa klmifenima ili bez ičega? 
    Cvjetić, kad ono vadiš betu? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Grizli
    15. Listopad 2018. 15:19

Babylove i tu cu napisat sretno u novom postupku. 
    Norules ja mislim da je to dobar znak. 🤞 za veliku i lijepu betu. 
    Nikita vidis dobro da nisi isla na punociju bezveze potrositi postupak nizasto i muciti se bez potrebe. 
    Vaki uputnicu ti daje tvoja gin, al za njih mora preporuku napisat mpo. Meni npr.gin nije htjela dat uputnicu za ponoviti hormone dok mi na mpo nisu napisali na nalazu da to moram opet odraditi. 

• Cvjetic
    15. Listopad 2018. 15:21

Vaki

Nikitta, prirodnjak sa klmifenima ili bez ičega?
    Cvjetić, kad ono vadiš betu?

23.10.danas idem kod ginekologa vidjet ako ce mi produzit bolovanje do bete ili cu morat ic radit

• Babylove
    15. Listopad 2018. 19:19

Hvala cure 💖
    Kod nas su koma za uputnice... jedva mi je dao i uputnice za markere jer nisam imala napismeno nego preko telefona su.mi rekli.. pa dok sam pitala dal ja sam moram u zagreb samo da bi mi oni napisali da moram ponovit nalaze? Onda mi je tek dao uputnicu... tako da vjerujem da trazim ista drugo nebi dali bez mpo preporuke... neznam kako je drugdje

Grizli
    15. Listopad 2018. 19:33

Nikita da gin ce svakome dati uputnicu za specijalistu posebno ako ima neki problem, a ima pretraga koje nisu odradjene, ali tvoja gin najcesce nece napisat neke pretrage npr. te markere ili kariogram, mene su cak i za torch trazili nalaz specijaliste, a nisam ga imala, ali sam donjela pismo ginekologice sa obrazlozenjem zasto to trazi. meni je moja trombofiliju mogla dat uputnicu, jer mi mama ima duboku vensku trombozu. tako da oni neke stvari mogu pisat al moraju imat nazovimo to opravdanje, naravno i ovisi koliko su zainteresirani da ti pomognu. meni nije htjela raditi papa test jer to se radi 1 godisnje a meni je bilo proslo 8 mjeseci od zadnjeg i kao jos mi taj vrijedi. najvaznije je dobiti uputnice i obaviti sve pretrage ma ko god mi ih napisao samo da ja to odradim, tako bar ja mislim. 
    a to za krvarenje bas cudno da ti se pojacava, mozda zaista jos si zdrmana od hormona i akupunktura... a mozda je to neki nagovjestaj necega slatkoga ;) 

sunshine25
    15. Listopad 2018. 19:36

Hope, mi imamo skoro isti spermiogram, naš je čak malo i lošiji.. muž isto počeo piti profertil, kupila i matičnu mliječ na svoju ruku pa oboje pijemo, ne može odmoći :) isto sam upala u ovo sve kao ,,burek u svemiru'', ali evo, sve smo bliži ivf-u :) moje preporuke su, ako imate mogućnosti, prvo kod privatnog gin-a jer je meni tek on sve objasnio i približio. Kod svoje socijalne gin idem samo više-manje po uputnice pošto ćemo na ivf preko HZZO-a. Moji su nalazi svi skoro gotovi, a muž još mora kod androloga (moramo i to proći da bi dobili uputnicu za mpo). Samo hrabro, meni je puuuuuno pomogao ovaj forum i ove drage ženice, sretno!! :) 
    Ostale curke, pratim vas i uskoro se pridružujem, nadam se, čekanju bete :) šaljem puno pozitivnih vibrica :)

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani