Jutro cure, pitanje za vas koje ste uzele maticnu mlijec od radosevica? Kako ste to uspjele transportirat i dal u ljekarni oni to drze u hladnjaku? Mislim maticna mlijec kad ju uzmem od lokalca mora biti u zamrzivacu, a kad ju odmrznem onda u frizu, al sad je više nema sve prodao, a moram kupiti za sestru pa sad trazim drugog dobavljaca pa mi nije jasno kako funkcionira radosevic jer na njegovom webu ne pise nista za cuvanje i skladistenje maticne? Kolika doza je njegove na dan?
Cure,gdje u Zagrebu idete na akupunkturu?
Kako se kreću cijene?
Hvala😉
Ja 84.,on 81.
1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
3mj...odgođeno zbog korone
Drage moje evo me, malo izmijenjen nick nikak se nisam mogla sjetiti lozinke🙄😀. Trebalo mi je neko vrijeme da dođem k sebi nakon svih događaja.
Prošla sam od sreće do šoka, tuge pa do osjećaja koje ne mogu ni opisati iskreno.
Nadam se da će nekome možda pomoći moja priča.
Uglavnom otišli smo na uvz i dr nam je rekla sretnu vijest da imamo jedno srčeko koje kuca i to nam je bilo nešto najdivnije. Drugi zametak nije našla i to je to. Objasnila nam je kako malo krvi zna nekada biti kod stvaranja GV i da dok je toliko malo da samo malo ublažim tempo.
Par sati nakon te divne vijesti završila sam na hitnoj uz iznimno obilno krvarenje koje nisam mogla kontrolirati. Taj šok nemrem opisati riječima ali nikako. Čim me dr počeo pregledavati rekao je da nažalost izgleda jako loše i dosta je čistio ali da mora napraviti kompletan pregled prije potvrde. Tu sam se izgubila i raspala psihički ali su stvarno bili divni prema meni. Na kraju je uvz om pronašao našu bebu kojoj kuca srce. Izgleda da sam imala pobačaj drugog zametka koji se u nekoj fazi nažalost prestao razvijati. To isto je najvjerojatnije predstavljalo sva krvarenja koja sam imala. Terapija na kojoj sam bila je najjača ali tako je očito trebalo biti. Prepisao mi je mirovanje makar ne mora biti da će postojati ikakav utjecaj na bebicu čije kucanje smo vidjeli. Sada čekamo ponovnu kontrolu i ne znam kako bi vam opisala svoje osjećaje i strahove. Jednim dijelom želim biti skroz normalana ali svaki korak mi je neka barijera, znam da se sada počinje i maternica pripremati ali svako stezanje neka bol me prepadne i šokira.
Čestitam svima koje su imale pozitivan rezultat. Vaki žao mi je zbog bete.
Grizli ti si toliko super ženska da se najiskrenije nadam da 2019 tvoja godina.
Malagarava nek svakoj od nas to jedno 💖 kuca do kraja.
Pinklife joj draga zao mi je da si se nasla u toj situaciji stresnoj. Nadam se da si sad bolje i zelim ti super trudnocu sa bebicom koja raste u tebi. Nek ti je sretno, a hvala na dobrim zeljama. Nadam se da ce napokon biti srece i kod nas ostalih cekalica.
Nikita aha ok sad mi je jasno dakle tamo ih drze u zamrzivacu, kuzim jer mi nije bilo jasno kako to ima u ljekarnama. Koja je cijena ako znas za 1 mjesec? Meni recimo ovaj tip kaze max 1gr dnevno tako da si za mjesec kupim bocicu od 30gr. Budem kad idem u Zg kupila onda tamo onaj dan kad idem doma jer nemam di drzat u zamrzivacu to do onda sestri kad je u bolnici.
Pinklife, joj draga skroz sam se naježila čitajući tvoj post. Glavno da je s bebicom sve o. k.!
Ma ja sam čitala na web stranici obitelji Radošević da se nakon mjesec dana radi pauza od 3 tjedna i onda se opet uzima, ali manja doza. Isto piše da se skladišti u zamrzivaču, a bočica koju koristiš se čuva u frižideru. Sad pitanje, kad vi radite pauzu?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Hvala cure na odgovorima za akupunktura.
Slijedi guglanje🤓
Ja 84.,on 81.
1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
3mj...odgođeno zbog korone
Nikita to je dosta skupo od njih onda. Meni lokalac tu proda po 300kn 30gr, a prijateljica iz Sl. Broda mi evo bas preporucila Pcelartvo Veber gledala sam online 30gr je 375 kn sto je dosta jeftinije od ovoga. Poslala sam upit jer imaju prodaju i u Zg pa bas me zanima gdje prodaju, ako ne pise da salju brzom postom u posebnom spremniku i dostava besplatna. Da seka mi je bolesna ide na tesku operaciju, a onda na zracenje i jos nezna sto sve a kazu da je dobro za imunitet i lakse se terapije podnose. A dok je u bopnici i tako ne moze to koristiti.
Vaki ja to koliko dana uzimam toliko dana pauze, a najcesce tako bude oko 30-40 dana. Nisam nikad ono kako predlazu 3mj uzimat pa 3 mj ne.
Evo odgovorili mi od pcelarstvo veber... Imaju prodajno mjesto u garden mall-supernova. Cijena za 30gr - 375 kn za 3x30gr 990 kn. Nisam probala al prijateljica kaze da valja.
Bila sam neki dan u Lidlu, a tamo sve puno trudnica jer je baš sad tjedan beba i budućih mamica. Izjurila sam van sva u suzama, a suprugu ništa jasno... Inače mi je jako lijepo vidjeti trbušaste ženice, ali sad mi je to bilo baš bolno. Nekako sam samu sebe iznenadila tom reakcijom, mislila sam da sam jača od toga.
Ženice moje, ništa idemo dalje. Sutra i mi pičimo za ZG po matičnu mliječ, suprug je popustio. 😁
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
A sto ce biti beba od matične mlijeci za 2-3 mjeseca sve plusici pazite ato vam kazem...
Sortiraj odgovore
Najstariji